Κικίλιας για εμβόλιο AstraZeneca: «Όποιος έχει ραντεβού να πάει να το κάνει»

09:53 - 17/03/2021

Κικίλιας για εμβόλιο AstraZeneca: «Όποιος έχει ραντεβού να πάει να το κάνει» «Εμείς ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΦ», τόνισε το πρωί της Τρίτης (16/03) ο υπουργός Υγείας, κ. Βασίλης Κικίλιας, αναφορικά με το μπαράζ των αναστολών χρήσης του εμβολίου της AstraZeneca στην Ευρώπη – Συνέστησε ψυχραιμία και τόνισε πως οι εμβολιασμοί θα γίνουν κανονικά στην Ελλάδα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ακινόσογλου για το εμβόλιο της AstraZeneca: «Δεν έχει τεκμηριωθεί τίποτα»

Στην αναστάτωση που έχει προκληθεί με το εμβόλιο της Astrazeneca αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η παθολόγος- λοιμωξιολόγος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας Καρολίνα Ακινόσογλο, μιλώντας «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7». Συγκεκριμένα ανέφερε ότι δεν έχει αποδειχθεί ότι οι θρομβώσεις συνδέονται με το εμβόλιο ή ότι οι ασθενείς που νόσησαν δεν θα εμφάνιζαν τα επεισόδια ούτως ή άλλως. […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ακινόσογλου για το εμβόλιο της AstraZeneca: «Δεν έχει τεκμηριωθεί τίποτα»

Τι επεσήμανε η παθολόγος- λοιμωξιολόγος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή