Βάσια Τριφύλλη: «Ο καρκίνος και η επιτυχία ήρθαν μαζί στη ζωή μου»
15:12 - 18/03/2021
Στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη η Βάσια Τριφύλλη, η οποία μίλησε για την εποχή που […]
The post Βάσια Τριφύλλη: «Ο καρκίνος και η επιτυχία ήρθαν μαζί στη ζωή μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βάσια Τριφύλλη: Ο καρκίνος και η επιτυχία ήρθαν μαζί στη ζωή μου
Διαβάστε το στο Βάσια Τριφύλλη: Ο καρκίνος και η επιτυχία στη ζωή μου ήρθαν μαζί
Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» παραχώρησε συνέντευξη η παρουσιάστρια Βάσια Τριφύλλη. Η μάχη με τον καρκίνο, το παιδί που δεν έκανε, η μεγάλη της αδυναμία Βερόνικα αλλά και το Ραντεβού στα τυφλά, ήταν μερικά από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε η Βάσια Τριφύλλη. «Το “Ραντεβού στα τυφλά” έκανε 95% τηλεθέαση. Ο Μεγακλής Βιντιάδης δεν […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΒάσια Τριφύλλη: «Ο καρκίνος και η επιτυχία ήρθαν μαζί στη ζωή μου» (ΒΙΝΤΕΟ)
«Το “Ραντεβού στα τυφλά” έκανε 95% τηλεθέαση. Ο Μεγακλής Βιντιάδης δεν έβαλε στην παρουσίαση τη γυναίκα του, την Πωλίνα, αλλά εμένα και είπε στον παραγωγό ότι αυτή είναι άλογο, άσε τη να τρέξει. Το άνοιγμα του σακακιού στο Ραντεβού το έκανα αυθόρμητα από το άγχος μου και μου είπαν να το κρατήσω. Δεν ήξερε κανείς […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒάσια Τριφύλλη : «Ο καρκίνος ήρθε τη στιγμή που ήθελα να κάνω παιδί» (vid)
«Δεν ήξερε κανείς για τον καρκίνο. Πήγαινα στο γύρισμα και έλεγα στους συνεργάτες μου "άμα λιποθυμήσω, μη στεναχωρηθείτε, θα σηκωθώ και θα συνεχίσουμε"», είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.
Διαβάστε το στο to10.gr