Ζαγοράκης: «Να αφήσουμε στην άκρη όσα μας χώριζαν» (ΦΩΤΟ)

16:18 - 18/03/2021

Ζαγοράκης: «Να αφήσουμε στην άκρη όσα μας χώριζαν» (ΦΩΤΟ) 18/03/2021 Αποφασισμένος και ενωτικός παρουσιάστηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, με αφορμή την υποψηφιότητά του στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ (27/3). Αναλυτικά το μήνυμά του στο facebook: «Λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 27ης Μαρτίου θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους των ποδοσφαιρικών Ενώσεων σε όλη την Ελλάδα που στο πρόσωπό μου βλέπουν την ευκαιρία για μια νέα αρχή και στηρίζουν την υποψηφιότητά μου. Η εμπιστοσύνη και η στήριξή τους με γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη για το δύσκολο έργο που προτίθεμαι να αναλάβω. Ελπίζω πως όλοι μαζί, ξεκινώντας από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες, θα εργαστούμε

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζαγοράκης: «Να αφήσουμε στην άκρη όσα μας χώριζαν! (Photos)

Το μήνυμα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την επόμενη μέρα της ΕΠΟ και το ευχαριστώ που θέλησε να πει σε όσους…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ζαγοράκης: «Να αφήσουμε στην άκρη όσα μας χώριζαν!

Το μήνυμα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την επόμενη μέρα της ΕΠΟ και το ευχαριστώ που θέλησε να πει σε όσους τον στηρίζουν! Ενωτικό μήνυμα απ’ τον Θοδωρή Ζαγοράκη, λίγες μέρες πριν τις εκλογές της ΕΠΟ. Ο παλαίμαχος άσος ευχαρίστησε τις ενώσεις που τον στηρίζουν και επισήμανε πως πρέπει να μείνουν στην άκρη όσα χωρίζουν το […] The post Ζαγοράκης: «Να αφήσουμε στην άκρη όσα μας χώριζαν! appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Ζαγοράκης: «Να αφήσουμε στην άκρη όσα μας χώριζαν! (Photos)

Το μήνυμα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την επόμενη μέρα της…

Διαβάστε το στο onsports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)