Έτσι θα λειτουργήσουν οι αρχαιολογικοί χώροι – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

09:24 - 20/03/2021

Υπαίθριοι αρχαιολογικοί χώροι σε όλη τη χώρα ανοίγουν ξανά τις «πύλες» τους από τη Δευτέρα 22 Μαρτίου, με το κανονικό μη διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, στο πλαίσιο των μέτρων χαμηλού επιδημιολογικού αποτυπώματος που ανακοίνωσε χτες η κυβέρνηση. Ακρόπολη Αθηνών, Αρχαία Αγορά, Ολυμπίειο, Κεραμεικός, Βιβλιοθήκη του Αδριανού, Σούνιο, Αρχαία Ελευσίνα, Ολυμπία, Μεσσήνη, Αιγές, Πέλλα, Ελεύθερνα, Αμφίπολη, Ρωμαϊκή ... Περισσότερα To άρθρο Έτσι θα λειτουργήσουν οι αρχαιολογικοί χώροι – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έτσι θα λειτουργήσουν οι αρχαιολογικοί χώροι – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Υπαίθριοι αρχαιολογικοί χώροι σε όλη τη χώρα ανοίγουν ξανά τις «πύλες» τους από τη Δευτέρα 22 Μαρτίου, με το κανονικό μη διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, στο πλαίσιο των μέτρων χαμηλού επιδημιολογικού αποτυπώματος που ανακοίνωσε χτες η κυβέρνηση. Ακρόπολη Αθηνών, Αρχαία Αγορά, Ολυμπίειο, Κεραμεικός, Βιβλιοθήκη του Αδριανού, Σούνιο, Αρχαία Ελευσίνα, Ολυμπία, Μεσσήνη, Αιγές, Πέλλα, Ελεύθερνα, Αμφίπολη, Ρωμαϊκή […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν αποκλείει να ξεκινήσει πόλεμος στη Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο ξέρει ακριβώς τι θέλω»

Ματίας Λεσόρ: «Δεν ξέρω πότε, αλλά θα επιστρέψω σαν γ@μ@μ@ν@ς σκύλος»

Φωτείνη Πελούζο: Η πρωταγωνίστρια της «Μεγάλης χίμαιρας» αποκαλύπτεται – «Μιλάμε πολύ ελληνικά στο σπίτι»

Πρωτοβουλία του ΥΠΑΑΤ για γεωργούς που δεν έλαβαν την βασική ενίσχυση λόγω εκκρεμοτήτων στο Κτηματολόγιο

Παύλος Σταματόπουλος: Έφτασα 130 κιλά, είχα συναισθηματική υπερφαγία, που συνέπεσε με την απώλεια της μητέρας μου

Μάρκο Ρούμπιο: Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να αναγκάσουν Ρωσία και Ουκρανία να υπογράψουν ειρήνη