Δημήτρης Άνθης για την εξαφάνιση του αδερφού του: «Αντιμετώπιζε ρατσισμό» (βίντεο)

11:14 - 20/03/2021

Για 12η μέρα είναι εξαφανισμένος ο Στάθης Άνθης, αδελφός του Δημήτρη Άνθη που γνωρίσαμε μέσα από την καταγγελία του για βιασμό από γνωστό ηθοποιό, μια υπόθεση που τελικά μπήκε στο αρχείο. Ο Δημήτρης Άνθης, βρέθηκε στο Έλα Χαμογέλα και μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για την εξαφάνιση του αδελφού του δίνοντας νέα στοιχεία για την υπόθεση. «Έμαθα από την ψυχολόγο του αδελφού μου, ότι έχει νιώσει ρατσιστικές διαθέσεις από το ξενοδοχείο που εργαζόταν. Μάλιστα στο χώρο της κουζίνας του προσωπικού όπου εργαζόταν είχαν τοποθετήσει κρυφά κάμερα. Χωρίς να τους ενημερώσουν”, αποκάλυψε ο Δημήτρης. Υπήρξε και άλλο στοιχείο. Ότι εκείνη τη βραδιά είχε γίνει κάποιο πάρτυ με το προσωπικό. Η συγκάτοικος έχει πει δυο

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Άνθης: Αγωνία για την εξαφάνιση του αδερφού του – «Την πρώτη μέρα τον θεωρούσαν νεκρό»

Δεχόταν ρατσισμό, είπε χαρακτηριστικά

Διαβάστε το στο

Ο Δημήτρης Άνθης μιλάει για την εξαφάνιση του αδερφού του: «Τον θεωρούσαν νεκρό…»

Ο Δημήτρης Άνθης μίλησε για την εξαφάνιση του αδερφού του, Ευστάθιου, ο οποίος αγνοείται τις τελευταίες ημέρες, στη Μεγάλη Βρετανία...

Διαβάστε το στο Zougla

Δημήτρης Άνθης : Αγωνία για την εξαφάνιση του αδερφού του – «Την πρώτη μέρα τον θεωρούσαν νεκρό»

Ο Δημήτρης Άνθης, ο οποίος συγκλόνισε με τη δημόσια εξομολόγησή του αποκαλύπτοντας ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από γνωστό ηθοποιό, μίλησε για τον αδερφό του Στάθη.

Διαβάστε το στο

Ο Δημήτρης Άνθης μιλάει για την εξαφάνιση του αδερφού του: «Τον θεωρούσαν νεκρό…»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα Χαμογέλα» ήταν το πρωί του Σαββάτου ο Δημήτρης Άνθης, ο οποίος μίλησε για την εξαφάνιση του...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Δημήτρης Άνθης αποκαλύπτει για την εξαφάνιση του αδερφού του: Είχε δεχθεί ρατσιστικές διαθέσεις

"Πιστεύω ότι αν του είχαν κάνει κακό και τον είχαν ρίξει στη θάλασσα, θα τον έβρισκαν", ανέφερε ο Δημήτρης Άνθης για την εξαφάνιση του αδερφού του, Στάθη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Άνθης για την εξαφάνιση του αδερφού του: «Μου είχε μιλήσει για ρατσισμό στη δουλειά του»

Για την εξαφάνιση του αδερφού του αλλά και για ορισμένες ρατσιστικές συμπεριφορές προς το πρόσωπο του μίλησε ο Δημήτρης Άνθης. Το άρθρο Άνθης για την εξαφάνιση του αδερφού του: «Μου είχε μιλήσει για ρατσισμό στη δουλειά του» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Δημήτρης Άνθης: Θρίλερ με την εξαφάνιση του αδερφού του Στάθη

Ο Δημήτρης Άνθης μιλάει για την εξαφάνιση του αδερφού του Στάθη και για τις έρευνες στη νότια ακτή του Ντέβον της Αγγλίας.   Εξαφανισμένος εδώ και 12 ημέρες είναι ο αδελφός του Δημήτρη Άνθη, Στάθης στη , στη νότια ακτή του Ντέβεν στην Αγγλία. Ο Δημήτρης μίλησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και αποκάλυψε ότι ο 33χρονος αδελφός του Στάθης ο οποίος διαμένει στη Μεγάλη Βρετανία και τελευταία φορά εμφανίστηκε στις 5 π.μ. τη Δευτέρα 8 Μαρτίου στο Burgh Island Hotel στο Bigbury-on-Sea. «Τελικά μόνο για καλό βγήκα. Αν υπήρξε μια φορά κινητοποίηση για μένα, για τον αδερφό μου ακόμα περισσότερο. Αυτό που έχω μάθει, είναι ότι είπε και ο αδερφός μου στην κ. Νικολούλη. Είχε φύγει για διήμερο, την Παρ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Δημήτρης Άνθης: Θρίλερ με την εξαφάνιση του αδελφού του

Δημήτρης Άνθης: Εμφανίστηκε και μίλησε σε εκπομπή όπου αποκάλυψε ότι ο 33χρονος αδελφός του, Στάθης, έχει εξαφανιστεί εδώ και δύο εβδομάδες περίπου.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Δημήτρης Άνθης - Νέες αποκαλύψεις για την εξαφάνιση του αδελφού του (video)

"Είχε αντιμετωπίσει ρατσιστικές διαθέσεις"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Δημήτρης Άνθης: Θρίλερ με την εξαφάνιση του αδελφού του

Δημήτρης Άνθης: Εμφανίστηκε και μίλησε σε εκπομπή όπου αποκάλυψε ότι ο 33χρονος αδελφός του, Στάθης, έχει εξαφανιστεί εδώ και δύο εβδομάδες περίπου.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις