Ναταλία Γερμανού: Η επική αντίδρασή της για τη σχέση της Μαρίας Ιωαννίδου με τον Γιώργο Κιμούλη -“Τι με ρωτάτε”;
14:31 - 20/03/2021
Στο “ασανσέρ” της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα δε γίνεται” έπαιξε το βίντεο με τις δηλώσεις
To άρθρο Ναταλία Γερμανού: Η επική αντίδρασή της για τη σχέση της Μαρίας Ιωαννίδου με τον Γιώργο Κιμούλη -“Τι με ρωτάτε”; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γερμανού: Επική αντίδραση για τη σχέση Ιωαννίδου-Κιμούλη: «Παντρεμένη ήταν τότε με τον πατέρα μου»
Επική η αντίδρασή της Ναταλίας Γερμανού στις δηλώσεις της μητριάς της Μαρίας Ιωαννίδου η οποία…
Διαβάστε το στο queen.grΕπική αντίδραση Γερμανού για τη σχέση της Ιωαννίδου με τον Κιμούλη: «Παντρεμένη ήταν τότε με τον πατέρα μου»
Επική η αντίδρασή της Ναταλίας Γερμανού στις δηλώσεις της μητριάς της Μαρίας Ιωαννίδου η οποία αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες στο Πρωινό πώς είχε σχέση για τρεις μήνες με τον Γιώργο Κιμούλη. Η παρουσιάστρια έδειξε να έρχεται σε δύσκολη θέση όταν κλήθηκε να σχολιάσει την αποκάλυψη της ηθοποιού η οποία ήταν παντρεμένη για πολλά χρόνια […]
Διαβάστε το στο irafina.grΝαταλία Γερμανού: Η αντίδραση της για τη σχέση Κιμούλη-Ιωαννίδου: Τότε ήταν παντρεμένη με τον πατέρα μου
Ναταλία Γερμανού αντίδραση: Πριν από μερικές μέρες μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή Πρωινό. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως είχε σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη για τρεις...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ναταλία Γερμανού: Η αντίδραση της για τη σχέση Κιμούλη-Ιωαννίδου: Τότε ήταν παντρεμένη με τον πατέρα μου
Διαβάστε το στο spoilers