Ναταλία Γερμανού: Η επική αντίδρασή της για τη σχέση της Μαρίας Ιωαννίδου με τον Γιώργο Κιμούλη -“Τι με ρωτάτε”;

14:31 - 20/03/2021

Στο “ασανσέρ” της εκπομπής  της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα δε γίνεται” έπαιξε το βίντεο με τις δηλώσεις To άρθρο Ναταλία Γερμανού: Η επική αντίδρασή της για τη σχέση της Μαρίας Ιωαννίδου με τον Γιώργο Κιμούλη -“Τι με ρωτάτε”; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γερμανού: Επική αντίδραση για τη σχέση Ιωαννίδου-Κιμούλη: «Παντρεμένη ήταν τότε με τον πατέρα μου»

Επική η αντίδρασή της Ναταλίας Γερμανού στις δηλώσεις της μητριάς της Μαρίας Ιωαννίδου η οποία…

Διαβάστε το στο queen.gr

Επική αντίδραση Γερμανού για τη σχέση της Ιωαννίδου με τον Κιμούλη: «Παντρεμένη ήταν τότε με τον πατέρα μου»

Επική η αντίδρασή της Ναταλίας Γερμανού στις δηλώσεις της μητριάς της Μαρίας Ιωαννίδου η οποία αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες στο Πρωινό πώς είχε σχέση για τρεις μήνες με τον Γιώργο Κιμούλη. Η παρουσιάστρια έδειξε να έρχεται σε δύσκολη θέση όταν κλήθηκε να σχολιάσει την αποκάλυψη της ηθοποιού η οποία ήταν παντρεμένη για πολλά χρόνια […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ναταλία Γερμανού: Η αντίδραση της για τη σχέση Κιμούλη-Ιωαννίδου: Τότε ήταν παντρεμένη με τον πατέρα μου

Ναταλία Γερμανού αντίδραση: Πριν από μερικές μέρες μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή Πρωινό. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως είχε σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη για τρεις... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ναταλία Γερμανού: Η αντίδραση της για τη σχέση Κιμούλη-Ιωαννίδου: Τότε ήταν παντρεμένη με τον πατέρα μου

Διαβάστε το στο spoilers

Ναταλία Γερμανού: Η αντίδρασή της για τη σχέση της Μαρίας Ιωαννίδου με τον Γιώργο Κιμούλη (video)

"Τι με ρωτάτε;"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της