Σαρδέλης: «Είδωλό μου ο Μάνταλος -Είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ»
09:35 - 21/03/2021
Ο Γιάννης Σαρδέλης μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για την ΑΕΚ της κανονικής περιόδου, τον ΠΑΟΚ και τα Play Off, αλλά και τον Πέτρο Μάνταλο.
Το άρθρο Σαρδέλης: «Είδωλό μου ο Μάνταλος -Είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σαρδέλης: «Είδωλό μου ο Μάνταλος, θέλω να του μοιάσω»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιάννης Σαρδέλης για τον Πέτρο Μάνταλο, τον οποίο χαρακτήρισε και είδωλό του.
Διαβάστε το στο Σαρδέλης: «Είμαστε καλύτερη ομάδα απ’ τον ΠΑΟΚ, είδωλο μου ο Μάνταλος!»
Ο νεαρός χαφ της ΑΕΚ, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι για το σημερινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τόνισε ότι πιστεύει ότι η Ένωση είναι καλύτερη ομάδα απ’ τον αντίπαλο της, ενώ αναφορικά με την ανανέωση του Πέτρου Μάνταλου, τον χαρακτήρισε ειδωλό του Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιάννης Σαρδέλης για τον Πέτρο Μάνταλο, σε ερώτηση […]
The post Σαρδέλης: «Είμαστε καλύτερη ομάδα απ’ τον ΠΑΟΚ, είδωλο μου ο Μάνταλος!» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΣαρδέλης: «Είδωλό μου ο Μάνταλος, θέλω να του μοιάσω»
Σαρδέλης: «Είδωλό μου ο Μάνταλος, θέλω να του μοιάσω»
21/03/2021
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιάννης Σαρδέλης για τον Πέτρο Μάνταλο. Ο 20χρονος χαφ της ΑΕΚ, μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (21/03, 19:30), δίνοντας σύνθημα νίκης αλλά και για τον συμπαίκτη του Πέτρο Μάνταλο, τον οποίο και χαρακτήρισε είδωλό του.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:
Για την τρίτη θέση της ΑΕΚ στην κανονική περίοδο:
«Η πορεία μας δεν ήταν αυτή που φανταζόμασταν. Πιστεύω πως έχουμε μια ομάδα καλύτερη από αυτή που δείχνει η 3η θέση της βαθμολογίας. Πλέον εστιάζουμε στα Play Off. Θέλουμε να μπούμε με το δεξί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και να πάμε όσο πιο καλύτερα μπορούμε»
Διαβάστε το στο filathlos.grΣαρδέλης : «Είδωλό μου ο Μάνταλος»
Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Γιάννης Σαρδέλης, μίλησε για την πορεία της Ένωσης στην κανονική περίοδο, ενώ τόνισε ότι έχει ως είδωλό του τον Πέτρο Μάνταλο.
Διαβάστε το στο to10.gr