Σαρδέλης: «Είδωλό μου ο Μάνταλος -Είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ»

09:35 - 21/03/2021

Ο Γιάννης Σαρδέλης μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για την ΑΕΚ της κανονικής περιόδου, τον ΠΑΟΚ και τα Play Off, αλλά και τον Πέτρο Μάνταλο. Το άρθρο Σαρδέλης: «Είδωλό μου ο Μάνταλος -Είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σαρδέλης: «Είδωλό μου ο Μάνταλος, θέλω να του μοιάσω»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιάννης Σαρδέλης για τον Πέτρο Μάνταλο, τον οποίο χαρακτήρισε και είδωλό του.

Διαβάστε το στο

Σαρδέλης: «Είδωλό μου ο Μάνταλος»

Δηλώσεις στην κάμερα της Nova έκανε ο Γιάννης Σαρδέλης

Διαβάστε το στο onsports.gr

Σαρδέλης: «Είμαστε καλύτερη ομάδα απ’ τον ΠΑΟΚ, είδωλο μου ο Μάνταλος!»

Ο νεαρός χαφ της ΑΕΚ, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι για το σημερινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τόνισε ότι πιστεύει ότι η Ένωση είναι καλύτερη ομάδα απ’ τον αντίπαλο της, ενώ αναφορικά με την ανανέωση του Πέτρου Μάνταλου, τον χαρακτήρισε ειδωλό του Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιάννης Σαρδέλης για τον Πέτρο Μάνταλο, σε ερώτηση […] The post Σαρδέλης: «Είμαστε καλύτερη ομάδα απ’ τον ΠΑΟΚ, είδωλο μου ο Μάνταλος!» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Σαρδέλης: «Είδωλό μου ο Μάνταλος, θέλω να του μοιάσω»

Σαρδέλης: «Είδωλό μου ο Μάνταλος, θέλω να του μοιάσω» 21/03/2021 Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιάννης Σαρδέλης για τον Πέτρο Μάνταλο. Ο 20χρονος χαφ της ΑΕΚ, μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (21/03, 19:30), δίνοντας σύνθημα νίκης αλλά και για τον συμπαίκτη του Πέτρο Μάνταλο, τον οποίο και χαρακτήρισε είδωλό του. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova: Για την τρίτη θέση της ΑΕΚ στην κανονική περίοδο: «Η πορεία μας δεν ήταν αυτή που φανταζόμασταν. Πιστεύω πως έχουμε μια ομάδα καλύτερη από αυτή που δείχνει η 3η θέση της βαθμολογίας. Πλέον εστιάζουμε στα Play Off. Θέλουμε να μπούμε με το δεξί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και να πάμε όσο πιο καλύτερα μπορούμε»

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Σαρδέλης : «Είδωλό μου ο Μάνταλος»

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Γιάννης Σαρδέλης, μίλησε για την πορεία της Ένωσης στην κανονική περίοδο, ενώ τόνισε ότι έχει ως είδωλό του τον Πέτρο Μάνταλο.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportime.gr

Όταν γατάκι βαρέθηκε να προσποιείται και έφαγε με τα… χέρια

Θερίζει τα νοικοκυριά η ακρίβεια: Άδειασαν τα ψυγεία σε 2 χρόνια – Τι αγοράζαμε με 25 ευρώ το 2022 και τι σήμερα

Της… ξέφυγε της Καινούργιου μια πικάντικη λεπτομέρεια για τη σχέση της!

Δεν θα αργήσει να παίξει ο Γιαζίτσι

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 11/10: Δυνατό τριήμερο με Εθνικές ομάδες!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος πυροβολεί τον Πέτρο – Ο Ρήγας φυλακή!