Καθηλώνει γνωστός παρουσιαστής: «Κατάλαβα ότι είναι λογικό που έπαθα καρκίνο μετά από όλα αυτά»
12:42 - 21/03/2021
Μια διαφορετική συνέντευξη από ψυχής επέλεξε να παραχωρήσει γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ΕΡΤ στην Real life και την δημοσιογράφο […]
The post Καθηλώνει γνωστός παρουσιαστής: «Κατάλαβα ότι είναι λογικό που έπαθα καρκίνο μετά από όλα αυτά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρέας Ροδίτης: «Κατάλαβα ότι είναι λογικό που έπαθα καρκίνο μετά από όλα αυτά – Με στήριξε πάρα πολύ ο Σπύρος Παπαδόπουλος»
O Ανδρέας Ροδίτης τόνισε πως «δεν θέλω να με βγάζουν από τα μικρά αγαπημένα μου. Η ζωή μού έδειξε τόσο άσχημο και σκληρό πρόσωπο στο παρελθόν, που αναγκάστηκα να γίνω «ομάδα υποβρύχιων καταστροφών». Πέρασα τόσο δύσκολα στη ζωή μου, τόσο άγρια, τόσο τραγικά, τόσο κυνηγημένα – κάποια στιγμή συμβαίνει. Το θέμα είναι αν έχεις τις […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr«Κατάλαβα ότι είναι λογικό που έπαθα καρκίνο μετά από όλα αυτά»
Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ΕΡΤ, Ανδρέας Ροδίτης, στο ένθετο RealLife της RealNews. Ο Ανδρέας Ροδίτης μίλησε στη στήλη «Μαθήματα ζωής» για την περιπέτεια της υγείας […]
Διαβάστε το στο topontiki.grΣυγκλονίζει γνωστός δημοσιογράφος: «Λογικό που έπαθα καρκίνο μετά από όλα αυτά»
Μια διαφορετική συνέντευξη από ψυχής επέλεξε να παραχωρήσει γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ΕΡΤ στην Real life και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα. Ο λόγος για τον Ανδρέα Ροδίτη που μίλησε στη στήλη «Μαθήματα ζωής». Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Ροδίτης τόνισε πως «δεν θέλω να με βγάζουν από τα μικρά αγαπημένα μου. Η ζωή […]
Διαβάστε το στο irafina.gr