Ναταλία Γερμανού: «Ο Τριαντάφυλλος τους έχει κάνει τα νεύρα κρόσια, από όσο τον ξέρω»
15:54 - 21/03/2021
Με τις μοναξιές που εκφράζει ο Τριαντάφυλλος στο Survivor ασχολήθηκε η Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής, στο «Καλύτερα δε […]
The post Ναταλία Γερμανού: «Ο Τριαντάφυλλος τους έχει κάνει τα νεύρα κρόσια, από όσο τον ξέρω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ναταλία Γερμανού: «Ο Τριαντάφυλλος τους έχει κάνει τα νεύρα κρόσια, από όσο τον ξέρω» (vid)
Η Ναταλία Γερμανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ένας από τους λόγους που έμεινε στο παιχνίδι νομίζω πως ήταν η συμπάθεια που ένιωσε ο κόσμος απέναντι σε έναν άνθρωπο που τον έχουν κάνει όλοι πέρα. Που τρώνε και αυτός κάθεται και τους κοιτάζει να τρώνε». «Εντάξει, όσο και να σου σπάει τα νεύρα και είμαι σίγουρη ότι τους […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝαταλία Γερμανού για Τριαντάφυλλο: Από το λίγο που τον ξέρω, τους έχει κάνει τα νεύρα κλωστές (Video)
Τη δική της εμπειρία από παλαιότερη συνεργασία με τον Τριαντάφυλλο μοιράστηκε με τους τηλεθεατές η Ναταλία Γερμανού. Σχολιάζοντας τη μοναξιά του τραγουδιστή στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, η παρουσιάστρια απέδωσε την […]
Διαβάστε το στο topontiki.grΓερμανού για Τριαντάφυλλο – Είμαι σίγουρη ότι τους έχει κάνει τα νεύρα κρόσια
«Ένας από τους λόγους που έμεινε στο παιχνίδι νομίζω πως ήταν η συμπάθεια που ένιωσε ο κόσμος απέναντι σε έναν άνθρωπο που τον έχουν κάνει...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γερμανού για Τριαντάφυλλο – Είμαι σίγουρη ότι τους έχει κάνει τα νεύρα κρόσια
Διαβάστε το στο spoilers