Survivor: «Ο Κοψιδάς μας έβρισε» - Η «επίθεση» στον Τριαντάφυλλο και ο τραυματισμός του Σάκη

08:03 - 22/03/2021

Survivor: Άλλη μια νίκη για τη μπλε ομάδα και το ίδιο σκηνικό στην κόκκινη καλύβα

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor – Ο Κοψιδάς καρφώνει τον Τριαντάφυλλο Είναι χαμηλού πνευματικού επιπέδου

«Όταν αποχώρησα ήμουν σε σοκ. Δεν το περίμενα ούτε εγώ και κανείς από την ομάδα. Ο Τριαντάφυλλος έχει πέσει σε πολλά ατοπήματα, λέει πολλά ψέματα.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Survivor – Ο Κοψιδάς καρφώνει τον Τριαντάφυλλο Είναι χαμηλού πνευματικού επιπέδου

Διαβάστε το στο spoilers

Survivor: «Ο Κοψιδάς μας έβρισε» – Η «επίθεση» στον Τριαντάφυλλο και ο τραυματισμός του Σάκη

Άλλη μια νίκη για τη μπλε ομάδα και το ίδιο σκηνικό στην κόκκινη καλύβα Στη «σκιά» της αποχώρησης του Γιώργου Κοψιδά από το Survivor, οι παίκτες τα έβαλαν με τον Τριαντάφυλλο για άλλη μια φορά, με τη Καρολίνα να απασφαλίζει κατά του τραγουδιστή στο επεισόδιο της Κυριακής (21/3), ζητώντας του να μην την κοιτάζει, χαρακτηρίζοντάς […]

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες