Σπύρος Μπιμπίλας: «Με το ζόρι περνούσαν από δίπλα μου και τώρα μου λένε ότι με λατρεύουν»

08:42 - 22/03/2021

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που δίνει στην εφημερίδα Espresso, εξομολογείται στον Νίκο Νικόλιζα για αυτούς […] The post Σπύρος Μπιμπίλας: «Με το ζόρι περνούσαν από δίπλα μου και τώρα μου λένε ότι με λατρεύουν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Μπιμπίλας: «Με κοιτούσαν υποτιμητικά και τώρα μου λένε ότι με λάτρευαν από πάντα»

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στις καταγγελίες για βία και παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου που έρχονται στο φως το τελευταίο διάστημα. Ο ηθοποιός […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Σπύρος Μπιμπίλας κατά δημοσιογράφων: Με το ζόρι περνούσαν από δίπλα μου, τώρα λένε ότι με λατρεύουν

"Οι δημοσιογράφοι που με το ζόρι περνούσαν από δίπλα μου και με κοιτούσαν υποτιμητικά τώρα μου λένε ότι με λάτρευαν από πάντα" αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: «Με το ζόρι περνούσαν από δίπλα μου και τώρα μου λένε ότι με λατρεύουν»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που δίνει στην εφημερίδα Espresso, εξομολογείται στον Νίκο Νικόλιζα για αυτούς που σήμερα του λένε πως τον λατρεύουν ενώ κάποτε δεν περνούσαν ούτε από δίπλα του. Όταν πηγαίνεις στο σπίτι των φίλων σου, μετά τα τελευταία γεγονότα, ποια είναι η πιο συχνή ερώτηση που σου κάνουν; […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο