Εκλογές ΕΟΚ: Αποχώρησε από τη παράταξη του Λιόλιου ο Αγγελόπουλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αποχώρησε από την παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου ο Δημήτρης Αγγελόπουλος
Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος με δήλωσή του έκανε γνωστή την αποχώρησή του, από την παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου, ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ.
Διαβάστε το στο thebest.grΔημήτρης Αγγελόπουλος: Αποχώρησε από την παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου
Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος με δήλωσή του έκανε γνωστή την αποχώρησή του, από την παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου, ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ.
Διαβάστε το στο fosonline.grΕκλογές ΕΟΚ: Αποχώρησε από την παράταξη του Λιόλιου ο Αγγελόπουλος
Εκλογές ΕΟΚ: Αποχώρησε από την παράταξη του Λιόλιου ο Αγγελόπουλος
22/03/2021
Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος με προσωπική του δήλωση, έκανε γνωστή την αποχώρησή του, από την παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου, ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ.
Αναλυτικά, ο ίδιος αναφέρει:
«Η αγάπη μου για το μπάσκετ είναι μεγάλη κι αυτό έχει αποδειχτεί με πράξεις μέσα στα χρόνια. Θα ήθελα σήμερα να εκφράσω τη μεγάλη μου ανησυχία για το μέλλον του αθλήματος.
Ποτέ στη ζωή μου μέχρι σήμερα δεν έκανα συμβιβασμούς για το άθλημα που λατρεύω και για το οποίο έχω δώσει τη ψυχή, τον χρόνο και πολλά χρήματα κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Αντιλαμβανόμενος ότι η φιλοσοφία και τα όνειρα μας με τον Βαγγέλ
Διαβάστε το στο filathlos.gr