Εκλογές ΕΟΚ: Αποχώρησε από τη παράταξη του Λιόλιου ο Αγγελόπουλος

13:16 - 22/03/2021

Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος με προσωπική του δήλωση, έκανε γνωστή την…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αποχώρησε από την παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου ο Δημήτρης Αγγελόπουλος

Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος με δήλωσή του έκανε γνωστή την αποχώρησή του, από την παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου, ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Δημήτρης Αγγελόπουλος: Αποχώρησε από την παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου

Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος με δήλωσή του έκανε γνωστή την αποχώρησή του, από την παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου, ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Εκλογές ΕΟΚ: Αποχώρησε από την παράταξη του Λιόλιου ο Αγγελόπουλος

Εκλογές ΕΟΚ: Αποχώρησε από την παράταξη του Λιόλιου ο Αγγελόπουλος 22/03/2021 Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος με προσωπική του δήλωση, έκανε γνωστή την αποχώρησή του, από την παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου, ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ. Αναλυτικά, ο ίδιος αναφέρει: «Η αγάπη μου για το μπάσκετ είναι μεγάλη κι αυτό έχει αποδειχτεί με πράξεις μέσα στα χρόνια. Θα ήθελα σήμερα να εκφράσω τη μεγάλη μου ανησυχία για το μέλλον του αθλήματος. Ποτέ στη ζωή μου μέχρι σήμερα δεν έκανα συμβιβασμούς για το άθλημα που λατρεύω και για το οποίο έχω δώσει τη ψυχή, τον χρόνο και πολλά χρήματα κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Αντιλαμβανόμενος ότι η φιλοσοφία και τα όνειρα μας με τον Βαγγέλ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

Γιάννης Αλαφούζος: «Στιγμές πένθους - Τα ΜΜΕ να δείξουν τον δέοντα σεβασμό στη μνήμη του George»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ανατριχιαστικό μήνυμα των διεθνών - «Απόψε να φτάσουμε τη δύναμη της ψυχής του»

Ραντεβού με την τύχη έδωσε χθες ένας παίκτης του ΛΟΤΤΟ στις Γούβες Ηρακλείου

Συντετριμμένοι όλοι στο Κορωπί για τον Τζορτζ Μπάλντοκ - Ακυρώθηκαν οι προπονήσεις στον Παναθηναϊκό

Τζορτζ Μπάλντοκ: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατό του - «Πνιγμός εντός ύδατος»

Εθνική Ελλάδας: Κανένα περιθώριο αναβολής του αγώνα με την Αγγλία - Οι επαφές με την UEFA