#Δημήτρης Αγγελόπουλος

Γιάννα Αγγελοπούλου: Η κομψή λεπτομέρεια στο φόρεμα που επέλεξε στον γάμο του γιου της

okmag.gr
Το Σάββατο ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για την οικογένεια του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου. Και αυτό επειδή παραμονή των Εθνικών Εκλογών ο μικρότερος γιος τους, Δημήτρης Αγγελόπουλος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Λήδα Λογοθέτη. Ο γάμος έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στον ναό της Αγίας Βαρβάρας στο Χαλάνδρι. Τον γαμπρό συνόδεψαν οι γονείς του, με τη Γιάνα […] The post Γιάννα Αγγελοπούλου: Η κομψή λεπτομέρεια στο φόρεμα που επέλεξε στον γάμο του γιου της appeared first on OK! Magazine.
11:42 22/05/2023

Γιάννα Αγγελοπούλου – Θεόδωρος Αγγελόπουλος: Παντρεύουν τον μικρότερο γιο τους, Δημήτρη! Οι πρώτες φωτογραφίες

tlife.gr
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώνονται αυτή την ώρα ο Δημήτρης Αγγελόπουλος και η Λήδα To άρθρο Γιάννα Αγγελοπούλου – Θεόδωρος Αγγελόπουλος: Παντρεύουν τον μικρότερο γιο τους, Δημήτρη! Οι πρώτες φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:38 20/05/2023

Δημήτρης Αγγελόπουλος: Όσα μάθαμε για τον γιο της Γιάννας Αγγελοπούλου που παντρεύεται αύριο

okmag.gr
Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει αύριο ο μικρότερος γιος του Θοδωρή και της Γιάννας Αγγελοπούλου, Δημήτρης. Ο βενιαμίν της οικογένειας θα παντρευτεί την αγαπημένη του Λήδα Λογοθέτη την οποία γνώρισε κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο London School of Economic. Λίγα πράγματα είναι γνωστά για τον γιο της Γιάννας Αγγελοπούλου καθώς ο […] The post Δημήτρης Αγγελόπουλος: Όσα μάθαμε για τον γιο της Γιάννας Αγγελοπούλου που παντρεύεται αύριο appeared first on OK! Magazine.
21:24 19/05/2023

Με τη νέα γενιά στο πηδάλιο, η Metrostar κτίζει έναν μοντέρνο στόλο από δεξαμενόπλοια

naftemporiki.gr
Έναν στόλο από νεότευκτα δεξαμενόπλοια κτίζει σταδιακά η MetrostarManagement. Στην εταιρεία συμφερόντων Θόδωρου Αγγελόπουλου, έχει εισέλθει δυναμικά τα τελευταία χρόνια η νέα γενιά, οι Παναγιώτης και Δημήτρης Αγγελόπουλος, οι οποίοι… Με τη νέα γενιά στο πηδάλιο, η Metrostar κτίζει έναν μοντέρνο στόλο από δεξαμενόπλοια - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
10:14 21/04/2023

Στα Σελλά ο Πέτρος Ψωμάς, για καταγραφή τοπικών ζητημάτων

dete.gr
Τα Σελλά επισκέφτηκε ο Πέτρος Ψωμάς το πρωί της περασμένης Κυριακής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα τοπικά ζητήματα που απασχολούν τους δημότες που κατοικούν στην περιοχή. Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος υποδέχτηκε τον επικεφαλής του σπιράλ εκ μέρους του Τοπικού Συμβουλίου, του παρουσίασε το χωριό και τις ιδιαιτερότητές του και του εξέθεσε τα διαχρονικά προβλήματα του τόπου […]
18:54 05/09/2022

Παρέμβαση από το Συνδικάτο Οικοδόμων στα δυο πρώην ΙΚΑ της Πάτρας

dete.gr
Παρέμβαση έκανε το Συνδικάτο Οικοδόμων της Πάτρας στα δυο ΙΚΑ της πόλης (Γούναρη και Άγιο Αλέξη), το πρωί της Τετάρτης.  Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Αγγελόπουλος η παρέμβαση που έγινε αφορά την μη εφαρμογή της συλλογικής σύμβασης που πλέον αποτελεί νόμο. Δείτε το βίντεο:
12:34 03/08/2022

Πάτρα: Εκ νέου Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου ο Δημήτρης Μαρμούτας

dete.gr
Συγκροτήθηκε χθες σε Σώμα το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, με τον Δημήτρη Μαρμούτα της ΔΑΣ (Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία) να ανανεώνει την θητεία του στην θέση του προέδρου. Γενικός γραμματέας επανεξελέγη ο Δημήτρης Αγγελόπουλος της ΔΑΣ, όπως και η Γιώτα Παναγοπούλου εκ μέρους της «Παναχαϊκής Συμμαχίας» στη θέση της αντιπροέδρου. Οργανωτικός γραμματέας εξελέγη […]
09:58 27/10/2021

ΑΟ Π. Φαλήρου: Στο διοικητικό σχήμα Δημήτρης Αγγελόπουλος και Μανώλης Μούτσος!

fosonline.gr
Νέα εποχή στον σύλλογο του Παλαιού Φαλήρου, καθώς μπαίνουν στο διοικητικό σχήμα οι Δημήτρης Αγγελόπουλος και Μανώλης Μούτσος
18:50 06/06/2021

Δημήτρης Αγγελόπουλος: Ανακοίνωσε ότι ανεξαρτητοποιείται από τον Λιόλιο!

Gazzetta
Ο πρόεδρος του Ίκαρου Νέας Σμύρνης, Δημήτρης Αγγελόπουλος ανακοίνωσε πως αποσχίζεται από την παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ.
13:33 22/03/2021

Εκλογές ΕΟΚ: Αποχώρησε από τη παράταξη του Λιόλιου ο Αγγελόπουλος

onsports.gr
Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος με προσωπική του δήλωση, έκανε γνωστή την…
13:16 22/03/2021

Εργατικό Κέντρο Πάτρας: «Ποια πορεία; Κατάθεση στεφάνου θα γίνει στο πρώην Παράρτημα»

patrasevents.gr
Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος του ΠΑΜΕ μιλάει για την εκδήλωση που διοργανώνει ο φορέας για το Πολυτεχνείο
12:50 16/11/2020

Δημήτρης Αγγελόπουλος: Οι θέσεις του σχετικά με το αύριο του ελληνικού μπάσκετ

sportime.gr
Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου και μέσα από τη σελίδα του στο facebook κατέθεσε τις προτάσεις του σχετικά το αύριο του ελληνικού μπάσκετ. Το άρθρο Δημήτρης Αγγελόπουλος: Οι θέσεις του σχετικά με το αύριο του ελληνικού μπάσκετ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
18:02 11/11/2020

Εκλογές ΕΟΚ: Υποψήφιος με τον Λιόλιο ο Δημήτρης Αγγελόπουλος

Gazzetta
Ο επί σειρά ετών διοικητικός ηγέτης του Ίκαρου Καλλιθέας, Δημήτρης Αγγελόπουλος θα είναι υποψήφιος με την παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου στις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας.
10:21 25/10/2020

«Αν είναι υποψήφιος ο Βασιλακόπουλος θα τον στηρίξω»

thessports.gr
O Δημήτρης Αγγελόπουλος, παραχώρησε δηλώσεις, τονίζοντας πως θα υποστηρίξει τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, έαν αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές της ΕΟΚ, ενώ γνωστοποίησε πως ο ίδιος επιδιώκει να κατέβει ως σύμβουλος. Αναλυτικά η δήλωσή του: Μετά από απαίτηση πάρα πολλών ομάδων και παραγόντων φίλων μου, και λαμβάνοντας υπόψιν την άθλια κατάσταση που οδηγείται το ελληνικό […]
19:51 03/08/2020

Υποψήψιος στις εκλογές της ΕΟΚ ο Δημήτρης Αγγελόπουλος

Sport24
Θέση συμβούλου στην ΕΟΚ θα διεκδικήσει στις επερχόμενες εκλογές ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, επί σειρά ετών παράγοντας του ελληνικού μπάσκετ, όπως δήλωσε το απόγευμα της Δευτέρας (3/8).
18:15 03/08/2020

Εργατικό Κέντρο Πάτρας - Αγγελόπουλος : Δεν ήξεραν να κάνουν πρόσθεση μορίων;

dete.gr
Καταγγελία για υποψηφία σκανδάλου έκανε το Εργατικό Κέντρο Πάτρας στην περίπτωση πρόσληψης καθαριστριών στο Νοσοκομείο Ρίου. Όπως ανέφερε ο Γραμματέας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Δημήτρης Αγγελόπουλος επιχειρήθηκε να προσληφθούν με σύμβαση καθαρίστριες που είχαν πολύ λιγότερα μόρια από άλλες. "Μα δεν ξέρουν να κάνουν πρόθεση τα μέλη της επιτροπής"; αναρωτήθηκε ο γνωστός συνδικαλιστής. Η 6η ΥΠΕ ενημερώθηκε για το θέμα και ο Διοικητής Γιάννης Καρβέλης έδωσε εντολή να "παγώσει" η διαδικασία μέχρι να επανεξεταστούν όλα τα δικαιολογητικά που είχαν προσκομίσει οι ενδιαφερόμενες.  
16:05 07/06/2020

Ίκαρος Καλλιθέας: Μια χρονιά -όνειρο! Αήττητος στην Α΄ ΕΣΚΑΝΑ και στον τελικό του Κυπέλλου

fosonline.gr
Μιλούν στο «ΦΩΣ» ο διοικητικός ηγέτης του Ικάρου Καλλιθέας, Δημήτρης Αγγελόπουλος, ο προπονητής Γιάννης Παύλος, ο αρχηγός Παναγιώτης Λαμπρόπουλος και ο πρώτος σκόρερ Γιώργος Βλασόπουλος
15:26 17/04/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load