Στόλτενμπεργκ: Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι υπάρχουν διαφορές με την Τουρκία – Αναζητούμε λύσεις

20:24 - 23/03/2021

«Υπάρχουν διαφορές, υπάρχουν και ανησυχίες» όσον αφορά στην Τουρκία ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ απαντώντας σε ερώτηση…

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στόλτενμπεργκ: Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι υπάρχουν διαφορές με την Τουρκία

«Εξέφρασα τις ανησυχίες μου επί ορισμένων θεμάτων, όπως για τους ρωσικούς πυραύλους και συγκεκριμένα για τις συνέπειες της αγοράς ρωσικών συστημάτων αεράμυνας. Ασφαλώς υπάρχουν και άλλα ζητήματα, μεταξύ αυτών η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο» σημείωσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ

Διαβάστε το στο

Στόλτενμπεργκ : Υπάρχουν διαφορές με την Τουρκία, ευθύνη όλων μας να αναζητήσουμε λύσεις

«Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι υπάρχουν διαφορές με την Τουρκία, αλλά ταυτόχρονα νομίζω ότι έχουμε όλοι ευθύνη να αναζητήσουμε λύσεις», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, κάνοντας θετική αναφορά στην επανέναρξη απευθείας συνομιλιών μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας

Διαβάστε το στο tovima

Στόλτενμπεργκ: Υπάρχουν διαφορές με την Τουρκία, ευθύνη όλων μας να βρεθούν λύσεις

«Εγώ εξέφρασα τις ανησυχίες μου επί ορισμένων θεμάτων, όπως για τους ρωσικούς πυραύλους και συγκεκριμένα για τις συνέπειες της αγοράς ρωσικών συστημάτων αεράμυνας. Ασφαλώς υπάρχουν και άλλα ζητήματα, μεταξύ αυτών η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο» σημείωσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα «ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε το ΝΑΤΟ ως πλατφόρμα για διαβουλεύσεις και συζητήσεις, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στόλτενμπεργκ: Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι υπάρχουν διαφορές με την Τουρκία

Aπαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εάν η Τουρκία μπορεί να θεωρείται αξιόπιστος σύμμαχος δεδομένου ότι ορισμένα θετικά βήματα ακολουθούνται από πισωγυρίσματα και εάν γίνονται προσπάθειες με τις ΗΠΑ για […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Στόλτενμπεργκ: Υπάρχουν διαφορές με την Τουρκία, αλλά έχουμε όλοι ευθύνη να αναζητήσουμε λύσεις

Στόλτενμπεργκ: Υπάρχουν διαφορές με την Τουρκία, αλλά έχουμε όλοι ευθύνη να αναζητήσουμε λύσεις Tue, 23/03/2021 - 20:50

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Στόλτενμπεργκ: Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι υπάρχουν διαφορές με την Τουρκία – Αναζητήσουμε λύσεις

«Υπάρχουν διαφορές, υπάρχουν και ανησυχίες» όσον αφορά στην Τουρκία ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εάν η Τουρκία μπορεί να θεωρείται αξιόπιστος σύμμαχος δεδομένου ότι ορισμένα θετικά βήματα ακολουθούνται από πισωγυρίσματα και εάν γίνονται προσπάθειες με τις ΗΠΑ για μία λύση ή συμβιβασμό στο θέμα των ρωσικών […] The post Στόλτενμπεργκ: Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι υπάρχουν διαφορές με την Τουρκία – Αναζητήσουμε λύσεις appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες