#Γενς Στόλτενμπεργκ

Στόλντεμπεργκ: «Το ΝΑΤΟ θα είναι ισχυρότερο με 32 χώρες»

militaire.gr
«Με 32 έθνη γύρω από το τραπέζι, θα είμαστε ακόμη πιο ισχυροί και οι λαοί μας θα είναι ακόμη πιο ασφαλείς, καθώς αντιμετωπίζουμε την μεγαλύτερη κρίση στην ασφάλεια εδώ και δεκαετίες», τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ στην εισαγωγική του τοποθέτηση πριν από τη συνεδρίαση για την υπογραφή των πρωτοκόλλων προσχώρησης της Φινλανδίας […] The post Στόλντεμπεργκ: «Το ΝΑΤΟ θα είναι ισχυρότερο με 32 χώρες» appeared first on Militaire.gr.
13:36 05/07/2022

NATO: «Θα είμαστε πιο ισχυροί με την ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας» λέει ο Στόλτενμπεργκ

onalert.gr
«Με 32 έθνη γύρω από το τραπέζι, θα είμαστε ακόμη πιο ισχυροί» τόνισε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του NATO Γενς Στόλτενμπεργκ. The post NATO: «Θα είμαστε πιο ισχυροί με την ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας» λέει ο Στόλτενμπεργκ appeared first on OnAlert.
13:18 05/07/2022

Στόλτενμπεργκ: Η πόρτα του ΝΑΤΟ παραμένει ανοιχτή στις ευρωπαϊκές δημοκρατίες

Newsbeast.gr
«Με 32 έθνη γύρω από το τραπέζι, θα είμαστε ακόμη πιο ισχυροί και οι λαοί μας θα είναι ακόμη πιο ασφαλείς, καθώς αντιμετωπίζουμε την μεγαλύτερη κρίση στην ασφάλεια εδώ και δεκαετίες». Αυτό τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ στην εισαγωγική του τοποθέτηση πριν από τη συνεδρίαση για την υπογραφή των πρωτοκόλλων προσχώρησης της Φινλανδίας και της Σουηδίας. Πρόκειται για μία ιστορική στιγμή «για την Φινλανδία, τη Σουηδία, το ΝΑΤΟ και την κοινή ασφάλειά μας», σημείωσε ενώ επισήμανε ότι «υπήρξαν ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια οι οποίες έπρεπε να αντιμετωπιστούν και κάναμε ό,τι κάνουμε πάντα στο ΝΑΤΟ. Βρήκαμε κοινό τόπο» μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Αθηναϊκού-Μακεδονικού
13:12 05/07/2022

Στόλτενμπεργκ για ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ: Ιστορική στιγμή για την κοινή μας ασφάλεια

Newsit
«Με 32 έθνη γύρω από το τραπέζι, θα είμαστε ακόμη πιο ισχυροί και οι λαοί μας θα είναι ακόμη πιο ασφαλείς, καθώς αντιμετωπίζουμε την μεγαλύτερη κρίση στην ασφάλεια εδώ και δεκαετίες». Αυτό τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ στην εισαγωγική του τοποθέτηση πριν από τη συνεδρίαση για την υπογραφή των πρωτοκόλλων προσχώρησης της ... Περισσότερα To άρθρο Στόλτενμπεργκ για ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ: Ιστορική στιγμή για την κοινή μας ασφάλεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:26 05/07/2022

Πέφτουν υπογραφές για την ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στο NATO

Newsbeast.gr
Στα κεντρικά γραφεία του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες θα υπογράψουν σήμερα οι χώρες μέλη του NATO τα πρωτόκολλα προσχώρησης, που είναι απαραίτητα για να προσκληθούν η Σουηδία και η Φινλανδία να ενταχθούν στην Ατλαντική Συμμαχία. Η υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας Αν Λίντε και ο Φινλανδός ομόλογός της Πέκα Χααβίστο αναμένεται να μετάσχουν στην τελετή μαζί με εκπροσώπους των 30 μελών της δυτικής στρατιωτικής συμμαχίας. Τα πρωτόκολλα επιτρέπουν στον Γενικό Γραμματέα του NATO Γενς Στόλτενμπεργκ να προσκαλέσει επισήμως την Σουηδία και τη Φινλανδία να προσχωρήσουν στην Συμμαχία, μολονότι η διαδικασία επικύρωσης μπορεί να οδηγήσει στη συνέχιση της αναμονής για τις δύο σκανδιναβικές χώρες. Έκανε πίσω η Το
10:22 05/07/2022

ΓΓ ΝΑΤΟ: Η Ελλάδα προσφέρει πλοία για μεταφορά σιτηρών από τα Ουκρανικά λιμάνια

otavoice.gr
Η Ελλάδα είναι έτοιμη να προσφέρει πλοία για να συμβάλει στην εξαγωγή σιτηρών από τα ουκρανικά λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας που τελούν υπό ρωσικό αποκλεισμό, ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ κατά την τρίτη και τελευταία ημέρα των εργασιών της συνόδου κορυφής της Ατλαντικής Συμμαχίας στην...
17:00 30/06/2022

Σύνοδος ΝΑΤΟ: Τι κέρδισε η Ουκρανία

eleftherostypos.gr
Μήνυμα ισχυρής υποστήριξης για την Ουκρανία έστειλαν οι ηγέτες κατά τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Μαδρίτη, δεσμευόμενοι για πρόσθετη βοήθεια, όπλα και εξοπλισμό, όπως ανέφερε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «η πόρτα της Συμμαχίας είναι ανοιχτή». Το ΝΑΤΟ […] Το άρθρο Σύνοδος ΝΑΤΟ: Τι κέρδισε η Ουκρανία εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
19:08 29/06/2022

ΝΑΤΟ - τελικό ανακοινωθέν: Καταγγελία της «αποτρόπαιας αγριότητας» της Ρωσίας στην Ουκρανία

naftemporiki.gr
Η Ουκρανία μπορεί να υπολογίζει στην υποστήριξη του ΝΑΤΟ «για όσο χρόνο χρειασθεί», δήλωσε σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουνίου, στην Μαδρίτη ο Γενς Στόλτενμπεργκ, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, κατά την σύνοδο κορυφής της Ατλαντικής Συμμαχίας, οι ηγέτες των χωρών μελών της οποίας κατήγγειλαν την «αποτρόπαια αγριότητα» της Μόσχας.
18:46 29/06/2022

ΝΑΤΟ: Οι ηγέτες καταγγέλλουν την αγριότητα της Ρωσίας – Στο στόχαστρο και η Κίνα

blueskytv.gr
Η Ουκρανία μπορεί να υπολογίζει στην υποστήριξη του ΝΑΤΟ «για όσο χρόνο χρειασθεί», δήλωσε σήμερα στην Μαδρίτη ο Γενς Στόλτενμπεργκ, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, κατά την σύνοδο κορυφής της Ατλαντικής Συμμαχίας, οι ηγέτες των χωρών μελών της οποίας κατήγγειλαν την «αποτρόπαια αγριότητα» της Μόσχας. «Η αποτρόπαια αγριότητα της Ρωσίας προκαλεί τεράστια ανθρώπινα δεινά και […] ΝΑΤΟ: Οι ηγέτες καταγγέλλουν την αγριότητα της Ρωσίας – Στο στόχαστρο και η Κίνα on BLUE SKY.
18:42 29/06/2022

ΝΑΤΟ: Πρόκληση για την ασφάλεια η Κίνα - «Αποτρόπαιη» η αγριότητα της Ρωσίας

Zougla
Η Ουκρανία μπορεί να υπολογίζει στην υποστήριξη του ΝΑΤΟ «για όσο χρόνο χρειασθεί», δήλωσε σήμερα στην Μαδρίτη ο Γενς Στόλτενμπεργκ, ο γενικός γραμματέας...
17:10 29/06/2022

ΝΑΤΟ-Τελικό ανακοινωθέν: Θα στηριχθεί η Ουκρανία για όσο χρόνο χρειαστεί- Ξεκινά η ένταξη Σουηδίας Φιλανδίας

otavoice.gr
Η Ουκρανία μπορεί να υπολογίζει στην υποστήριξη του ΝΑΤΟ «για όσο χρόνο χρειασθεί», δήλωσε σήμερα στην Μαδρίτη ο Γενς Στόλτενμπεργκ, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, κατά την σύνοδο κορυφής της Ατλαντικής Συμμαχίας, οι ηγέτες των χωρών μελών της οποίας κατήγγειλαν την «αποτρόπαια αγριότητα» της Μόσχας. «Η αποτρόπαια αγριότητα της Ρωσίας...
16:56 29/06/2022

ΝΑΤΟ: Η Ουκρανία μπορεί να υπολογίζει στην υποστήριξη του επ ‘ αόριστο! Η Ελλάδα έχει ίσως τη…συμπάθεια του!

militaire.gr
Η Ουκρανία μπορεί να υπολογίζει στην υποστήριξη του ΝΑΤΟ «για όσο χρόνο χρειασθεί», δήλωσε σήμερα στην  Μαδρίτη ο Γενς Στόλτενμπεργκ, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, κατά την σύνοδο κορυφής της Ατλαντικής Συμμαχίας, οι ηγέτες των χωρών μελών της οποίας κατήγγειλαν την «αποτρόπαια αγριότητα» της Μόσχας. Πουθενά ,κανείς και για κανένα λόγο δεν ασχολήθηκε με την […] The post ΝΑΤΟ: Η Ουκρανία μπορεί να υπολογίζει στην υποστήριξη του επ ‘ αόριστο! Η Ελλάδα έχει ίσως τη…συμπάθεια του! appeared first on Militaire.gr.
16:46 29/06/2022

ΝΑΤΟ: Υπόσχεται να δώσει στην Ουκρανία εξοπλισμό κατά drone και ναρκών

mononews.gr
Οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ είναι έτοιμοι να στηρίξουν την Ουκρανία μακροπρόθεσμα, δήλωσε την Τετάρτη ο Γενικός Γραμματέας Γενς Στόλτενμπεργκ.
16:44 29/06/2022

Σύνοδος ΝΑΤΟ: Το αστείο του Τζόνσον στον Ερντογάν με το «Çok güzel» και η αντίδραση του Τούρκου προέδρου

Newsit
Σε… πηγαδάκι με τον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, και τον Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον, βρέθηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη.  Ο Τζόνσον θέλησε να αστειευτεί με τον Ερντογάν, μιλώντας στα… τούρκικα. «Çok güzel» (σ.σ. πολύ ωραία) του είπε ο Βρετανός πρωθυπουργός, ... Περισσότερα To άρθρο Σύνοδος ΝΑΤΟ: Το αστείο του Τζόνσον στον Ερντογάν με το «Çok güzel» και η αντίδραση του Τούρκου προέδρου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:24 29/06/2022

Δήλωση υποταγής Σουηδίας-Φινλανδίας στον Ερντογάν: «PKK και YPG είναι τρομοκράτες»! Η συμφωνία

militaire.gr
Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν απέσπασε από Στοκχόλμη και Ελσίνκι αυτό που δημοσίως ζητούσε από την πρώτη στιγμή: να χαρακτηριστούν οι Κούρδοι μαχητές τρομοκράτες! Αυτή είναι η συμφωνία και ταυτόχρονα δήλωση υποταγής στην Άγκυρα:   Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ επιβεβαίωσε ότι επιτεύχθηκε συμφωνία με την Τουρκία ώστε να ενταχθούν η Σουηδία και […] The post Δήλωση υποταγής Σουηδίας-Φινλανδίας στον Ερντογάν: «PKK και YPG είναι τρομοκράτες»! Η συμφωνία appeared first on Militaire.gr.
23:00 28/06/2022

NATO: Τι κερδίζει η Τουρκία από την συμφωνία με Σουηδία και Φινλανδία – Οι όροι που έβαλε στο μνημόνιο

onalert.gr
Ο γενικός γραμματέας του NATO Γενς Στόλτενμπεργκ επιβεβαίωσε ότι επιτεύχθηκε συμφωνία με την Τουρκία ώστε να ενταχθούν η Σουηδία και η Φινλανδία στη Βορειοατλαντική Συμμαχία. The post NATO: Τι κερδίζει η Τουρκία από την συμφωνία με Σουηδία και Φινλανδία – Οι όροι που έβαλε στο μνημόνιο appeared first on OnAlert.
22:12 28/06/2022

Στόλτενμπεργκ: Aναγκαίο να απεξαρτηθούμε γρήγορα από το ρωσικό πετρέλαιο

mononews.gr
Ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, δήλωσε ότι η Συμμαχία πρέπει να διαφοροποιήσει τους προμηθευτές ενέργειας καθώς η Ρωσία χρησιμοποιεί την ενέργεια «ως όπλο».
21:32 28/06/2022

Φινλανδικά ΜΜΕ: Σουηδία, Τουρκία και Φινλανδία θα ετοιμάσουν κοινό μνημόνιο για την αντιμετώπιση των τουρκικών ανησυχιών

ProtoThema.gr
Τα δημοσιεύματα  έρχονται ενώ οι αρχηγοί κρατών της Τουρκίας, της Σουηδίας και της Φινλανδίας πραγματοποιούν μια συνάντηση με τον Γενς Στόλτενμπεργκ στο περιθώριο της πρώτης ημέρας της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη
20:10 28/06/2022

Στόλτενμπεργκ: Το ΝΑΤΟ δεν θεωρεί αντίπαλό του την Κίνα, ανησυχεί όμως για τις σχέσεις της με τη Ρωσία

lykavitos.gr
Το ΝΑΤΟ δεν θεωρεί την Κίνα αντίπαλό του αλλά ανησυχεί για τους ολοένα και στενότερους δεσμούς του Πεκίνου με τη Μόσχα, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο Γενς Στόλτενμπεργκ.
17:46 28/06/2022

Το ΝΑΤΟ δεν θεωρεί αντίπαλό του την Κίνα, δηλώνει ο γγ της συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ

militaire.gr
Το ΝΑΤΟ δεν θεωρεί αντίπαλό του την Κίνα, δηλώνει ο γγ της συμμαχίας, Γενς ΣτόλτενμπεργκΤο ΝΑΤΟ δεν θεωρεί την Κίνα αντίπαλό του αλλά ανησυχεί για τους ολοένα και στενότερους δεσμούς του Πεκίνου με τη Μόσχα, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο γενικός γραμματέας του Βορειοατλαντικού Συμφώνου. «Δεν βλέπουμε την Κίνα ως […] The post Το ΝΑΤΟ δεν θεωρεί αντίπαλό του την Κίνα, δηλώνει ο γγ της συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ appeared first on Militaire.gr.
17:38 28/06/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load