Γ. Στόλτενμπεργκ: Υπάρχουν διαφορές, υπάρχουν και ανησυχίες για την Τουρκία
20:24 - 23/03/2021
«Υπάρχουν διαφορές, υπάρχουν και ανησυχίες» όσον αφορά στην Τουρκία ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εάν η Τουρκία μπορεί να θεωρείται αξιόπιστος σύμμαχος δεδομένου ότι ορισμένα θετικά βήματα ακολουθούνται από πισωγυρίσματα και εάν γίνονται προσπάθειες με τις ΗΠΑ για μία λύση ή συμβιβασμό στο θέμα των ρωσικών […]
Το άρθρο Γ. Στόλτενμπεργκ: Υπάρχουν διαφορές, υπάρχουν και ανησυχίες για την Τουρκία εμφανίστηκε πρώτα στο Πτήση & Διάστημα.
Διαβάστε Περισσότερα στο ptisidiastima.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στόλτενμπεργκ: Υπάρχουν διαφορές, υπάρχουν και ανησυχίες όσον αφορά στην Τουρκία
Ο γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ τόνισε ότι "δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι υπάρχουν διαφορές, έχω εκφράσει κι εγώ τις ανησυχίες μου
Διαβάστε το στο thetoc.grΣτόλτενμπεργκ: Υπάρχουν διαφορές, υπάρχουν και ανησυχίες για την Τουρκία
«Υπάρχουν διαφορές, υπάρχουν και ανησυχίες» όσον αφορά στην Τουρκία ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ απαντώντας σε σχετική ερώτηση.
The post Στόλτενμπεργκ: Υπάρχουν διαφορές, υπάρχουν και ανησυχίες για την Τουρκία appeared first on OnAlert.
Διαβάστε το στο onalert.grΓ. Στόλτενμπεργκ: Υπάρχουν διαφορές, υπάρχουν και ανησυχίες όσον αφορά στην Τουρκία
«Υπάρχουν διαφορές, υπάρχουν και ανησυχίες» όσον αφορά στην Τουρκία ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εάν η Τουρκία μπορεί να θεωρείται αξιόπιστος σύμμαχος δεδομένου ότι ορισμένα θετικά βήματα ακολουθούνται από πισωγυρίσματα και εάν γίνονται προσπάθειες με τις ΗΠΑ για μία λύση ή συμβιβασμό στο θέμα των ρωσικών πυραύλων S-400.
Διαβάστε το στο analitis.gr