Μπατίστ: «Ελπίζω να προπονήσω κάποτε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ»

20:37 - 23/03/2021

Μπατίστ: «Ελπίζω να προπονήσω κάποτε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ» 23/03/2021 Ο Μάικ Μπατίστ μίλησε σε εκπομπή της συνδρομητικής τηλεόρασης για την πορεία του στους πάγκους, ως βοηθός προπονητής των Ορλάντο Μάτζικ και εξέφρασε την ελπίδα του να γίνει μια μέρα πρώτος προπονητής στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ή σε ομάδα του ΝΒΑ. Ο Μπατίστ ανέφερε αρχικά στη συνέντευξή του: «Κάθε σεζόν γίνομαι καλύτερος. Τη χρονιά κατά την οποία συστήθηκα ως προπονητής στο Κάντον, αποτελούσα περισσότερο συμπλήρωμα και ήταν και πρόκληση παράλληλα για μένα. Το να είμαι δηλαδή έτοιμος πνευματικά να γίνω προπονητής.   Για πάρα πολλά χρόνια είχα μάθει να έχω στα χέρια τη μπάλα, είχα μάθει να είμ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπατίστ: «Ελπίζω μια ημέρα να γίνω πρώτος προπονητής στον Παναθηναϊκό»

Ο Μάικ Μπατίστ μίλησε για την προπονητική του καριέρα και εξέφρασε την ελπίδα του να γίνει μια μέρα head coach στον Παναθηναϊκό ή σε κάποια ομάδα του ΝΒΑ

Διαβάστε το στο

Μπατίστ: «Ελπίζω κάποτε να γίνω προπονητής στον Παναθηναϊκό»

Ο Μάικ Μπατίστ κάνει καριέρα στο ΝΒΑ, εξελίσσεται σαν κόουτς και σε δηλώσεις του τόνισε πως εύχεται κάποια μέρα να γίνει προπονητής στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Μπατίστ : «Ελπίζω μια ημέρα να γίνω πρώτος προπονητής στον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Μάικ Μπατίστ μίλησε για την προπονητική του καριέρα και εξέφρασε την ελπίδα του να γίνει μια μέρα head coach στον Παναθηναϊκό ή σε κάποια ομάδα του ΝΒΑ.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)