Πρίγκιπας Κάρολος: Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά – Ζήτω η Ελλάς

21:09 - 24/03/2021

Ο Πρίγκιπας Κάρολος στην αντιφώνηση στο Προεδρικό Μέγαρο για την παρουσία του στην Ελλάδα για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, έκλεισε τον λόγο του με στίχους από τον Εθνικό Ύμνο. «Νιώθω μια βαθιά σύνδεση με την Ελλάδα -τα τοπία της, την ιστορία της και τον πολιτισμό της- και σε αυτό δεν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλόνισε ο πρίγκιπας Κάρολος: Αναφώνησε στα ελληνικά «Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά. Ζήτω η Ελλάς»

Συγκίνησε και συγκλόνισε με τον λόγο του ο πρίγκιπας Κάρολος ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για την Ελλάδα, την πατρίδα του παππού του, όπως είπε και τον τόπο γέννησης του πατέρα του. Ο πρίγκιπας Κάρολος αναφέρθηκε στα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης ενώ το καλύτερο το φύλαξε για το τέλος οπότε και αναφώνησε στα ... Περισσότερα To άρθρο Συγκλόνισε ο πρίγκιπας Κάρολος: Αναφώνησε στα ελληνικά «Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά. Ζήτω η Ελλάς» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Πρίγκιπας Κάρολος: «Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά! Ζήτω η Ελλάς!»

Με μία φράση στα ελληνικά έκλεισε την ομιλία του ο πρίγκιπας Κάρολος στο Προεδρικό Μέγαρο

Διαβάστε το στο tanea.gr

25η Μαρτίου: Ιστορική ομιλία Πρίγκιπα Κάρολου: «Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά! Ζήτω η Ελλάς!»

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας ανέφερε ότι νιώθει μια βαθιά σύνδεση με την Ελλάδα, με τα τοπία της, την ιστορία της…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Με μία φράση στα ελληνικά έκλεισε την ομιλία του ο πρίγκιπας Κάρολος στο Προεδρικό Μέγαρο

Διαβάστε το στο tovima

Ο Πρίγκιπας Κάρολος στην αντιφώνηση στο Προεδρικό Μέγαρο για την παρουσία του στην Ελλάδα για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, έκλεισε τον λόγο του με στίχους από τον Εθνικό Ύμνο. «Νιώθω μια βαθιά σύνδεση με την Ελλάδα -τα τοπία της, την ιστορία της και τον πολιτισμό... The post Πρίγκιπας Κάρολος: «Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά! Ζήτω η Ελλάς!» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ομιλία Κάρολου: «Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά! Ζήτω η Ελλάς!»

«Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για τη σύζυγό μου και μένα το γεγονός ότι επιστρέφουμε στην Ελλάδα, που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου» ξεκίνησε την ομιλία του ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος, στο δείπνο των επισήμων που πραγματοποιείται στο προεδρικό Μέγαρο. Και κατέληξε με την προτροπή του Διονύσιου Σολωμού: «Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά! Ζήτω η Ελλάς!», στα ελληνικά.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Η αντιφώνηση του πρίγκιπα Κάρολου στο επίσημο δείπνο: «Χαίρε, ω, χαίρε Ελευθεριά» στα ελληνικά

Με τον τελευταίο στίχο του Εθνικού Ύμνου της Ελλάδας, στα ελληνικά, έκλεισε ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου την αντιφώνησή του στο επίσημο δείπνο που παραθέτει για τους υψηλούς προσκεκλημένους η […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr

«Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά! Ζήτω η Ελλάς!» αναφώνησε ο Κάρολος

«Ολοι έχουμε λίγη Ελλάδα μέσα μας» είπε ο πρίγκιπας της Ουαλίας χαρακτηρίζοντας τον τόπο μας πηγή του δυτικού πολιτισμού και και των αξιών του. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαρούλου, από την πλευρά της στάθηκε στην οικουμενικότητα των ιδεών της Επανάστασης του 1821 και υπενθύμισε ότι το φιλελληνικό κίνημα παρείχε συνεχή υποστήριξη, υλική και ηθική The post «Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά! Ζήτω η Ελλάς!» αναφώνησε ο Κάρολος appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Κάρολος: «Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά! Ζήτω η Ελλάς!»

Αντιφώνηση του Πρίγκηπα της Ουαλίας Καρόλου (ανεπίσημη μετάφραση) Το άρθρο Κάρολος: «Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά! Ζήτω η Ελλάς!» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Πρίγκιπας Κάρολος: Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά – Ζήτω η Ελλάς

Πρίγκιπας Κάρολος στην αντιφώνηση στο Προεδρικό Μέγαρο για την παρουσία του στην Ελλάδα για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, έκλεισε τον λόγο του με στίχους από τον Εθνικό Ύμνο. «Νιώθω μια βαθιά σύνδεση με την Ελλάδα -τα τοπία της, την ιστορία της και τον πολιτισμό της- και σε αυτό δεν είμαι ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Με Διονύσιο Σολωμό ο λόγος του Πρίγκιπα Κάρολου: “Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά! Ζήτω η Ελλάς!”

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, υπενθύμισε ότι η Ελλάδα είναι η πατρίδα των προγόνων του. «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για τη σύζυγό μου και μένα το γεγονός ότι επιστρέφουμε στην Ελλάδα, που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Άλλωστε, η Ελλάδα είναι η πατρίδα του παππού μου και ο τόπος γέννησης του πατέρα μου, πριν από […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Πρίγκιπας Κάρολος: "Χαίρε, ω χαίρε, ελευθεριά! Ζήτω η Ελλάς!"

"Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για τη σύζυγό μου και μένα το γεγονός ότι επιστρέφουμε στην Ελλάδα, που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας