Η «κατάρα» των εθνικών επετείων της 25ης Μαρτίου

00:03 - 25/03/2021

Η πανδημία του κορονοϊού που μαστίζει τη χώρα μας, και δη το τρίτο και σφοδρότερο κύμα που διανύουμε αυτή την περίοδο, έχει οδηγήσει δυστυχώς στην ακύρωση εκατοντάδες προγραμματισμένων εκδηλώσεων ανά την Ελλάδα που θα πραγματοποιούνταν με αφορμή την εμβληματική επέτειο της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821. Το θέμα είναι ότι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάτρα: Έκαναν μηχανοκίνητη πορεία για την 25η Μαρτίου

Συγκέντρωση με ελληνικές σημαίες έκαναν το απόγευμα της 25ης Μαρτίου, πολίτες και ιερείς στα Ψηλά Αλώνια, στο άγαλμα του Παλαιών Πατρών Γερμανού, στην Πάτρα. Οι ιερείς έκαναν τρισάγιο, ενώ ακολούθησε μηχανοκίνητη πορεία σύμφωνα με το tempo24. To άρθρο Πάτρα: Έκαναν μηχανοκίνητη πορεία για την 25η Μαρτίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Το μήνυμα του Γερμανού πρέσβη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

«Eίναι μια υπέροχη μέρα για την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες!», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Τwitter o Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα Ερνστ Ράιχελ, μεταφέροντας και το μήνυμα...

Διαβάστε το στο Zougla

Με κάθε λαμπρότητα η Κύπρος τιμά την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Με κάθε λαμπρότητα, παρά την πανδημία, η Κύπρος τιμά σήμερα την εθνική επέτειο

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Μήνυμα του Προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

«Η σχέση μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών, θα είναι στενότερη από ποτέ κατά τη διάρκεια της δικής μου διακυβέρνησης. Είμαι απίστευτα περήφανος που θα είμαι ο Αμερικανός Πρόεδρος ο οποίος θα βοηθήσει να ξεκινήσει, τα επόμενα διακόσια χρόνια της στενής συνεργασίας και φιλίας μας» τόνισε στο μήνυμά του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ο […] Το άρθρο Μήνυμα του Προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για την επέτειο της 25ης Μαρτίου εμφανίστηκε πρώτα στο Πτήση & Διάστημα.

Διαβάστε το στο ptisidiastima.com

Μήνυμα Τζο Μπάιντεν για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Μήνυμα Τζο Μπάιντεν για την επέτειο της 25ης Μαρτίου Thu, 25/03/2021 - 10:17

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Με κάθε λαμπρότητα η Κύπρος τιμά την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 (ΦΩΤΟ)

Με κάθε λαμπρότητα, παρά την πανδημία, η Κύπρος τιμά σήμερα την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821, 200 χρόνια από την κήρυξη της επανάστασης των Ελλήνων κατά του τουρκικού ζυγού. Το άρθρο Με κάθε λαμπρότητα η Κύπρος τιμά την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Μήνυμα του Τζο Μπάιντεν για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

«Η σχέση μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών, θα είναι στενότερη από ποτέ κατά τη διάρκεια της δικής μου διακυβέρνησης. Είμαι απίστευτα περήφανος που θα είμαι ο Αμερικανός Πρόεδρος ο οποίος θα βοηθήσει να ξεκινήσει, τα επόμενα διακόσια χρόνια της στενής συνεργασίας και φιλίας μας» τόνισε στο μήνυμά του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ο […] Μήνυμα του Τζο Μπάιντεν για την επέτειο της 25ης Μαρτίου on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Live: Η η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου (+video)

Στην παρέλαση λαμβάνουν  μέρος φάλαγγα ιστορικών τμημάτων, έφιππο τμήμα, τμήμα ανδρών με παραδοσιακές στολές ναύτη Με την καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση, κορυφώνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου με ιδιαίτερη λαμπρότητα λόγω και της συμπλήρωσης των 200 ετών της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Σύμφωνα και με το ΓΕΕΘΑ – η παρέλαση έχει στόχο να εκπέμψει […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

«Η σχέση μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών, θα είναι στενότερη από ποτέ κατά τη διάρκεια της δικής μου διακυβέρνησης. Είμαι απίστευτα περήφανος που θα είμαι ο Αμερικανός Πρόεδρος ο οποίος θα βοηθήσει να ξεκινήσει, τα επόμενα διακόσια χρόνια της στενής [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

«Η σχέση μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών, θα είναι στενότερη από ποτέ κατά τη διάρκεια της δικής μου διακυβέρνησης.

Διαβάστε το στο analitis.gr

Το μήνυμα του Προέδρου των Η.Π.Α για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Οι αναφορές του στην Αθηναϊκή Δημοκρατία και στις προοπτικές συνεργασίας των δύο χωρών για «τα επόμενα 200 χρόνια»

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Τα κρούσματα στη Λακωνία ανήμερα της 25ης Μαρτίου

Τρία νέα κρούσματα καταγράφηκαν έως τις 3 το μεσημέρι σήμερα 25η Μαρτίου στη Λακωνία. Σε όλη τη χώρα ανήλθαν σε 2.588 με τους διασωληνωμένους ασθενείς να ανεβαίνουν στους 706. Δυστυχώς 52 ακόμη συνάνθρωποί μας με κορωνοϊό έφυγαν από τη ζωή.

Διαβάστε το στο laconialive.gr

Εορτάστηκε με όλες τιμές η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Πύλη

Εορτάστηκε με λαμπρότητα και κάθε Επισημότητα η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου και η Γιορτή των 200χρόνων από την Επανάσταση του 1821 στην Πύλη, και ο Ευαγγελισμός  της Θεοτόκου,  με περιοριστικά  μέτρα αλλά με απλότητα και λιτότητα λόγω των συνθηκών. Παρουσία των Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών του Τόπου με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Μαράβα, […]

Διαβάστε το στο trikalavoice.gr

Το μήνυμα Ζέρβα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

Στις επίσημες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 συμμετείχε σήμερα ο Κωνσταντίνος Ζέρβας. Σε δήλωσή... The post Το μήνυμα Ζέρβα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Μήνυμα Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Η φωτεινή επέτειος της 25ης Μαρτίου έχει ανεκτίμητη αξία για όλους τους Έλληνες. Αποτελεί ορόσημο της ανάδυσης του σύγχρονου ελληνικού κράτους, αλλά και διαχρονικό σύμβολο του θάρρους και των αγώνων των προγόνων μας για ανώτερα ιδανικά, για την πολυπόθητη ελευθερία.  Τη φετινή χρονιά, όμως, η εθνική μας επέτειος είναι ιδιαίτερη για δύο λόγους. Πρώτον, διότι […]

Διαβάστε το στο otavoice.gr

Δήμος Αστυπάλαιας: Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου

Με σεμνό και λιτό τρόπο, λόγω των μέτρων προστασίας έναντι της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα ο Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821. Χωρίς την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση και μετά το πέρας της Δοξολογίας και της επιμνημόσυνης δέησης, πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων παρουσία του Δημάρχου και εκπροσώπων των σωμάτων ασφαλείας. Η φετινή 200ή επέτειος από την […]

Διαβάστε το στο otavoice.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας