Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πώς αντιδρά στα σχόλια για την προσωπική της ζωή

18:21 - 04/12/2019

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το τελευταίο διάστημα είναι σε σχέση με τον Snik. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Celebrity και στην Μυρτώ Μήτσιου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στα σχόλια που γίνονται γύρω από αυτήν. Ήσουν έτοιμη να δεχτείς όλη αυτή τη συζήτηση και την κριτική για την προσωπική σου ζωή; Γενικά είμαι άνθρωπος που προστατεύω πάρα πολύ την καρδιά μου. Τα πράγματα που έχουν να κάνουν με τα συναισθηματικά μου δεν τα συζητάω ούτε με τους πιο κοντινούς ανθρώπους μου. Μου είναι πολύ δύσκολο να να ανοιχτώ και να πω. Θέλω να τα ζω και να τα μοιράζομαι μόνο με τον άνθρωπο που είμαι μαζί. Όταν είμαι. Όταν κάνω όμως μια επιλογή, είμαι 100% σίγουρη γι’αυτή. Οπότε, το τι μπορεί να λ

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μίλησε για τον SNIK με τις πιο ερωτικές δηλώσεις

Συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity και την Μυρτώ Μήτσιου, παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η κριτής του GNTM δεν δίστασε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή, ενώ παραδέχτηκε πως ο τραγουδιστής εύκολα της τράβηξε την προσοχή. Τι είπε η ίδια για τη νέα της σχέση; Ήσουν έτοιμα να δεχτείς όλη αυτή τη συζήτηση και την κριτική για την προσωπική σου ζωή; «Γενικά είμαι άνθρωπος που προστατεύω πάρα πολύ την καρδιά μου. Τα πράγματα που έχουν να κάνουν με τα συναισθηματικά μου δεν τα συζητάω ούτε με τους πιο κοντινούς ανθρώπους μου. Μου είναι πολύ δύσκολο να να ανοιχτώ και να πω. Θέλω να τα ζω και να τα μοιράζομαι μόνο με τον άνθρωπο που είμαι μαζί. Όταν είμαι. Όταν κάνω όμως μια επιλογή, είμαι 100% σίγο

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο