Μπάιντεν: Υπό την κυβέρνησή μου οι ΗΠΑ και η Ελλάδα θα βρίσκονται όσο πιο κοντά γίνεται

07:35 - 26/03/2021

Με τη φράση "δεν το έχω εγκαταλείψει ακόμα", ο Τζο Μπάιντεν έκανε ειδική αναφορά στο Κυπριακό.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπάιντεν: Υπό την κυβέρνησή μου οι ΗΠΑ και η Ελλάδα θα βρίσκονται όσο πιο κοντά γίνεται

Διαδικτυακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση οργάνωσε ο Λευκός Οίκος, στην οποία...

Διαβάστε το στο Zougla

Τζο Μπάιντεν: Δεσμεύομαι ΗΠΑ και Ελλάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά γίνεται

Άλλο ένα θερμό μήνυμα για την Ελλάδα έστειλε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, σε διαδικτυακή εκδήλωση στον Λευκό Οίκο…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μπάιντεν για Ελλάδα: «Υπό τη κυβέρνηση μου, θα είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται»

Διαδικτυακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση οργάνωσε ο Λευκός Οίκος, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 100 μέλη της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας. Την εκδήλωση συντόνισε η […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Μπάιντεν: Υπό την κυβέρνηση μου οι ΗΠΑ και η Ελλάδα θα βρίσκονται όσο πιο κοντά γίνεται

Μπάιντεν: Υπό την κυβέρνηση μου οι ΗΠΑ και η Ελλάδα θα βρίσκονται όσο πιο κοντά γίνεται Παρ., 26/03/2021 - 07:40

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Τ.Μπάιντεν σε Ελληνοαμερικανούς: «ΗΠΑ και Ελλάδα θα βρίσκονται όσο πιο κοντά γίνεται»

Διαδικτυακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση οργάνωσε ο Λευκός Οίκος, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 100 μέλη της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας. Τ ην εκδήλωση συντόνισε η ελληνικής καταγωγής εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκη, με τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να απευθύνεται στους ομογενείς, λέγοντας: «βλέπω την οθόνη και βλέπω πολλούς καλούς φίλους». Ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρθηκε στην τηλεφωνική συζήτηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι θα έρθει να τον επισκεφτεί στην Ουάσιγκτον όταν θα το επιτρέψει ο κορωνοϊός. Μάλιστα, δεν έκρυψε την επιθυμία του για την οικοδόμηση μιας ακόμα ισχυρότερης σχέσης για τη προώθηση των κοινών

Διαβάστε το στο pronews.gr

Τζο Μπάιντεν: Υπό την κυβέρνησή μου οι ΗΠΑ και η Ελλάδα θα βρίσκονται όσο πιο κοντά γίνετα

Διαδικτυακή εκδήλωση διοργάνωσε ο Λευκός Οίκος για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης

Διαβάστε το στο news.gr

Τζο Μπάιντεν: Υπό τη κυβέρνηση μου Ελλάδα και ΗΠΑ θα είναι όσο πιο κοντά γίνεται

Διαδικτυακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση διοργάνωσε ο Λευκός Οίκος, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 100 μέλη της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας. Την εκδήλωση συντόνισε η ελληνικής καταγωγής εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκη, με τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να απευθύνεται στους ομογενείς, λέγοντας: «βλέπω την οθόνη και βλέπω πολλούς καλούς […] Τζο Μπάιντεν: Υπό τη κυβέρνηση μου Ελλάδα και ΗΠΑ θα είναι όσο πιο κοντά γίνεται on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Μπάιντεν: Οι ΗΠΑ θα είναι όσο πιο κοντά γίνεται με την Ελλάδα

Μπάιντεν: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ταξιδέψει στην Ουάσιγκτον μόλις το επιτρέψει η πανδημία.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

“Θα με επισκεφθεί στην Ουάσινγκτον ο Κυριάκος Μητσοτάκης” Διαδικτυακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση οργάνωσε ο Λευκός Οίκος, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 100 μέλη της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας. Η εκδήλωση συντονίστηκε από την ελληνικής καταγωγής εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκη, ενώ ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν απευθύνθηκε στους ομογενείς, […]

Διαβάστε το στο topnews.gr

Mπάιντεν: Υπό την κυβέρνησή μου θα είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται

Ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν έκρυψε την επιθυμία του για την οικοδόμηση μιας ακόμα ισχυρότερης σχέσης με την Ελλάδα. «Βλέπω την... The post Mπάιντεν: Υπό την κυβέρνησή μου θα είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Μπάιντεν: Οι ΗΠΑ θα είναι όσο πιο κοντά γίνεται με την Ελλάδα

Μπάιντεν: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ταξιδέψει στην Ουάσιγκτον μόλις το επιτρέψει η πανδημία.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις