Μπάιντεν: Υπό την κυβέρνησή μου οι ΗΠΑ και η Ελλάδα θα βρίσκονται όσο πιο κοντά γίνεται
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπάιντεν: Υπό την κυβέρνησή μου οι ΗΠΑ και η Ελλάδα θα βρίσκονται όσο πιο κοντά γίνεται
Διαδικτυακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση οργάνωσε ο Λευκός Οίκος, στην οποία...
Διαβάστε το στο ZouglaΤζο Μπάιντεν: Δεσμεύομαι ΗΠΑ και Ελλάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά γίνεται
Άλλο ένα θερμό μήνυμα για την Ελλάδα έστειλε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, σε διαδικτυακή εκδήλωση στον Λευκό Οίκο…
Διαβάστε το στο NewsBombΜπάιντεν για Ελλάδα: «Υπό τη κυβέρνηση μου, θα είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται»
Διαδικτυακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση οργάνωσε ο Λευκός Οίκος, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 100 μέλη της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας. Την εκδήλωση συντόνισε η […]
Διαβάστε το στο topontiki.grΜπάιντεν: Υπό την κυβέρνηση μου οι ΗΠΑ και η Ελλάδα θα βρίσκονται όσο πιο κοντά γίνεται
Μπάιντεν: Υπό την κυβέρνηση μου οι ΗΠΑ και η Ελλάδα θα βρίσκονται όσο πιο κοντά γίνεται
Παρ., 26/03/2021 - 07:40
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΤ.Μπάιντεν σε Ελληνοαμερικανούς: «ΗΠΑ και Ελλάδα θα βρίσκονται όσο πιο κοντά γίνεται»
Διαδικτυακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση οργάνωσε ο Λευκός Οίκος, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 100 μέλη της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας. Τ
ην εκδήλωση συντόνισε η ελληνικής καταγωγής εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκη, με τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να απευθύνεται στους ομογενείς, λέγοντας: «βλέπω την οθόνη και βλέπω πολλούς καλούς φίλους».
Ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρθηκε στην τηλεφωνική συζήτηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι θα έρθει να τον επισκεφτεί στην Ουάσιγκτον όταν θα το επιτρέψει ο κορωνοϊός.
Μάλιστα, δεν έκρυψε την επιθυμία του για την οικοδόμηση μιας ακόμα ισχυρότερης σχέσης για τη προώθηση των κοινών
Διαβάστε το στο pronews.grΤζο Μπάιντεν: Υπό την κυβέρνησή μου οι ΗΠΑ και η Ελλάδα θα βρίσκονται όσο πιο κοντά γίνετα
Διαδικτυακή εκδήλωση διοργάνωσε ο Λευκός Οίκος για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης
Διαβάστε το στο news.grΤζο Μπάιντεν: Υπό τη κυβέρνηση μου Ελλάδα και ΗΠΑ θα είναι όσο πιο κοντά γίνεται
Διαδικτυακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση διοργάνωσε ο Λευκός Οίκος, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 100 μέλη της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας. Την εκδήλωση συντόνισε η ελληνικής καταγωγής εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκη, με τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να απευθύνεται στους ομογενείς, λέγοντας: «βλέπω την οθόνη και βλέπω πολλούς καλούς […]
Τζο Μπάιντεν: Υπό τη κυβέρνηση μου Ελλάδα και ΗΠΑ θα είναι όσο πιο κοντά γίνεται on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.grΜπάιντεν: Οι ΗΠΑ θα είναι όσο πιο κοντά γίνεται με την Ελλάδα
Μπάιντεν: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ταξιδέψει στην Ουάσιγκτον μόλις το επιτρέψει η πανδημία.
Διαβάστε το στο pagenews.grΜπάιντεν: Υπό την κυβέρνησή μου οι ΗΠΑ και η Ελλάδα θα βρίσκονται όσο πιο κοντά γίνεται
“Θα με επισκεφθεί στην Ουάσινγκτον ο Κυριάκος Μητσοτάκης” Διαδικτυακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση οργάνωσε ο Λευκός Οίκος, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 100 μέλη της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας. Η εκδήλωση συντονίστηκε από την ελληνικής καταγωγής εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκη, ενώ ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν απευθύνθηκε στους ομογενείς, […]
Διαβάστε το στο topnews.grMπάιντεν: Υπό την κυβέρνησή μου θα είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται
Ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν έκρυψε την επιθυμία του για την οικοδόμηση μιας ακόμα ισχυρότερης σχέσης με την Ελλάδα. «Βλέπω την...
The post Mπάιντεν: Υπό την κυβέρνησή μου θα είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.grΜπάιντεν: Οι ΗΠΑ θα είναι όσο πιο κοντά γίνεται με την Ελλάδα
Μπάιντεν: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ταξιδέψει στην Ουάσιγκτον μόλις το επιτρέψει η πανδημία.
Διαβάστε το στο