Ε.Βαλαβάνη: «Ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλει να πάει στο All Star Survivor» (βίντεο)

09:20 - 27/03/2021

Η Ευρυδίκη αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Κ.Βασάλο, αποκάλυψε τι είναι αυτό που την ενοχλεί στον σύντροφο της, μίλησε για το ποια είναι η πιο όμορφη έκπληξη που έχει δεχθεί από τον ίδιο και πήρε θέση για το αν θα τον άφηνε να συμμετάσχει στο All Star Survivor. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας της με το «Καλύτερα δε γίνεται». Για το τι την ενοχλεί συνεχώς στον σύντροφό της: Του λέω: «Ρε άνθρωπε όταν μπαίνεις μέσα στο σπίτι βγάλε τα παπούτσια σου”. Δεν μπορεί να το καταλάβει. Θέλω να βλέπω καθαρό το σπίτι. Τα παπούτσια έξω από το σπίτι. Είμαι ψυχαναγκαστική». Για το τέλος της συνεργασίας της με το «Καλύτερα δε γίνεται»: «Ήταν δική μου απόφαση να μην συνεχίσω για τρίτη χρονιά. Πέρα

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: "Ο Κωνσταντίνος θέλει να πάει στο All Star Survivor και εγώ να μείνω εδώ"

"Όταν βγήκαμε από το παιχνίδι ήρθαμε κοντά τον Οκτώβριο, μετά τα γενέθλιά του"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις