Θέμης Αδαμαντίδης: «Για πρώτη φορά είμαι αποφασισμένος να κινηθώ νομικά»

10:45 - 27/03/2021

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μιλά στο περιοδικό ΟΚ! και την Φανή Πλατσατούρα για την πρόσφατη σύλληψή του σε παράνομη λέσχη, αλλά […] The post Θέμης Αδαμαντίδης: «Για πρώτη φορά είμαι αποφασισμένος να κινηθώ νομικά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θέμης Αδαμαντίδης: «Για πρώτη φορά είμαι αποφασισμένος να κινηθώ νομικά»

“Δεν είμαι από τους αντιδραστικούς του κορονοϊού, αλλά κάποια στιγμή θέλεις να νιώσεις ότι ορίζεις τον εαυτό σου. Να αισθανθείς ελεύθερος άνθρωπος. Πήγα εκεί που αισθάνθηκα ότι θέλω να πάω. Δεν έκανα και κάποιο κακούργημα”, λέει ο Θέμης Αδαμαντίδης.. Ο Θέμης Αδαμαντίδης μιλά στο περιοδικό ΟΚ! και την Φανή Πλατσατούρα για την πρόσφατη σύλληψή του […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: Για πρώτη φορά είμαι αποφασισμένος να κινηθώ νομικά

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ έδωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης.Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ έδωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης και αναφέρθηκε στη πρόσφατη σύλληψή του σε παράνομη λέσχη, αλλά και για τις φωτογραφίες που τον έδειχναν να τραγουδά σε κατάμεστο κέντρο διασκέδασης.  «Δεν είμαι από τους αντιδραστικούς του κορονοϊού, αλλά κάποια στιγμή θέλεις να νιώσεις ότι ορίζεις τον εαυτό σου. Να αισθανθείς ελεύθερος άνθρωπος. Πήγα εκεί που αισθάνθηκα ότι θέλω να πάω. Δεν έκανα και κάποιο κακούργημα».  Το τελευταίο διάστημα βρέθηκες στην επικαιρότητα για τους λάθος λόγους. Αρχικά, συνελήφθης ως εμπλεκόμενος σε χαρτοπαικτική λέσχη στην περιοχή της Κυψέλης, στην οποία βρέθηκες να παίζεις τυχερά παιχνίδια με άλλα 17 άτο

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Αδαμαντίδης: «Για πρώτη φορά είμαι αποφασισμένος να κινηθώ νομικά»

Ενοχλημένος με δημοσιεύματα

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: "Είμαι αποφασισμένος για πρώτη φορά να κινηθώ νομικά"

"Δεν είμαι από τους αντιδραστικούς του κορονοϊού, αλλά κάποια στιγμή θέλεις να νιώσεις ότι ορίζεις τον εαυτό σου. Να αισθανθείς ελεύθερος άνθρωπος. Πήγα εκεί που αισθάνθηκα ότι θέλω να πάω. Δεν έκανα και κάποιο κακούργημα", λέει ο τραγουδιστής

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο