«Μου έδιναν 5 εκ. μεροκάματο για να πείσω τον Καζαντζίδη να τραγουδήσει με 50 εκ. στο μαγαζί»

15:57 - 27/03/2021

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έδωσε συνέντευξη στο Καλύτερα δε Γίνεται και μίλησε στον Κώστα Τσουρό για πολλά. Ανάμεσα στα όσα είπε, […] The post «Μου έδιναν 5 εκ. μεροκάματο για να πείσω τον Καζαντζίδη να τραγουδήσει με 50 εκ. στο μαγαζί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θέμης Αδαμαντίδης: «Μου έδιναν 5 εκ. μεροκάματο για να πείσω τον Καζαντζίδη να τραγουδήσει με 50 εκ. στο μαγαζί»

«Πέρασα κορονοϊό πριν καν το ανακοινώσουν. Έκανα μετά εξετάσεις για αντισώματα και είδα ότι το είχα περάσει. Δεν με επηρέασε τουλάχιστον ψυχολογικά. Είχα όλα τα συμπτώματα. Έχω 5 γιους. Ο μεγάλος είναι 34 χρονών και ο μικρός 4. Από το Ribas τότε μου είπαν κάνε του μια συζήτηση να έρθει και από μένα, τραγουδάς δεν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αδαμαντίδης: Μαγαζί μου έδινε 5εκ. για να πείσω τον Καζαντζίδη να τραγουδήσει με 50εκ., δεν του το είπα ποτέ

Ο Θέμης Αδαμαντίδης σε συνέντευξη που έδωσε μίλησε για τον κουμπάρο του Στέλιο Καζαντζίδη και αφηγήθηκε και μία άγνωστη ιστορία. Θέμης Αδαμαντίδης – «Μου είπαν... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αδαμαντίδης: Μαγαζί μου έδινε 5εκ. για να πείσω τον Καζαντζίδη να τραγουδήσει με 50εκ., δεν του το είπα ποτέ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο