Καθηλώνει ο Γιώργος Χρανιώτης: «Κατάλαβα ότι ο μπαμπάς μου φεύγει… Του κράτησα το χέρι, του μίλησα»
13:21 - 28/03/2021
Στον καναπέ του Dot βρέθηκε ο Γιώργος Χρανιώτης, το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον […]
The post Καθηλώνει ο Γιώργος Χρανιώτης: «Κατάλαβα ότι ο μπαμπάς μου φεύγει… Του κράτησα το χέρι, του μίλησα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Χρανιώτης: «Κατάλαβα ότι ο μπαμπάς μου φεύγει… Του κράτησα το χέρι, του μίλησα» (vid)
Ο Γιώργος Χρανιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πρόλαβε να δει το παιδί μου, μια φορά, ήταν αρκετά ταλαιπωρημένος. Ήταν στο νοσοκομείο, έκανε αιμοκαθάρσεις, ήταν αρκετά βεβαρημένος. Μια μέρα πριν φύγει, η τελευταία μου προσευχή αφορούσε σε διάφορα πράγματα που είχα να διευθετήσω σε σχέση με τη ζωή του και την υγεία του. Θυμάμαι πως ζήτησα στην […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΧρανιώτης: «Κατάλαβα ότι ο μπαμπάς μου φεύγει… Του κράτησα το χέρι, του μίλησα» (Video)
Για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα μίλησε ο Γιώργος Χρανιώτης στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΙ. «Πρόλαβε να δει το παιδί μου, μια φορά, ήταν αρκετά ταλαιπωρημένος. Ήταν στο νοσοκομείο, έκανε […]
Διαβάστε το στο topontiki.grΓιώργος Χρανιώτης: Κατάλαβα ότι ο μπαμπάς μου φεύγει, του κράτησα το χέρι και του μίλησα
by elisavet28/03/2021 14:0028/03/2021 14:012 Στον καναπέ του Dot βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Χρανιώτης, το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιώργος Χρανιώτης: Κατάλαβα ότι ο μπαμπάς μου φεύγει, του κράτησα το χέρι και του μίλησα
Διαβάστε το στο spoilers