Καθηλώνει ο Γιώργος Χρανιώτης: «Κατάλαβα ότι ο μπαμπάς μου φεύγει… Του κράτησα το χέρι, του μίλησα»

13:21 - 28/03/2021

Στον καναπέ του Dot βρέθηκε ο Γιώργος Χρανιώτης, το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον […] The post Καθηλώνει ο Γιώργος Χρανιώτης: «Κατάλαβα ότι ο μπαμπάς μου φεύγει… Του κράτησα το χέρι, του μίλησα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Χρανιώτης: «Κατάλαβα ότι ο μπαμπάς μου φεύγει… Του κράτησα το χέρι, του μίλησα» (vid)

Ο Γιώργος Χρανιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πρόλαβε να δει το παιδί μου, μια φορά, ήταν αρκετά ταλαιπωρημένος. Ήταν στο νοσοκομείο, έκανε αιμοκαθάρσεις, ήταν αρκετά βεβαρημένος. Μια μέρα πριν φύγει, η τελευταία μου προσευχή αφορούσε σε διάφορα πράγματα που είχα να διευθετήσω σε σχέση με τη ζωή του και την υγεία του. Θυμάμαι πως ζήτησα στην […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χρανιώτης: «Κατάλαβα ότι ο μπαμπάς μου φεύγει… Του κράτησα το χέρι, του μίλησα» (Video)

Για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα μίλησε ο Γιώργος Χρανιώτης στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΙ. «Πρόλαβε να δει το παιδί μου, μια φορά, ήταν αρκετά ταλαιπωρημένος. Ήταν στο νοσοκομείο, έκανε […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Γιώργος Χρανιώτης: Κατάλαβα ότι ο μπαμπάς μου φεύγει, του κράτησα το χέρι και του μίλησα

by elisavet28/03/2021 14:0028/03/2021 14:012 Στον καναπέ του Dot βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Χρανιώτης, το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιώργος Χρανιώτης: Κατάλαβα ότι ο μπαμπάς μου φεύγει, του κράτησα το χέρι και του μίλησα

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο