Τζένιφερ Άρκιουρι για Μπόρις Τζόνσον: Αγαπούσε το σώμα και το μυαλό μου – Τον έλεγα Μέγα Αλέξανδρο

14:09 - 28/03/2021

Η Αμερικανίδα επιχειρηματίας, Τζένιφερ Άρκιουρι, παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι είχε σχέση με τον Μπόρις Τζόνσον – Αντάλλασσαν μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου Η 36χρονη Αμερικανίδα Τζένιφερ Άρκιουρι, πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας στον χώρο της τεχνολογίας, έγινε ευρέως γνωστή λόγω της σχέσης της με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, μια σχέση που η ίδια είχε […] The post Τζένιφερ Άρκιουρι για Μπόρις Τζόνσον: Αγαπούσε το σώμα και το μυαλό μου – Τον έλεγα Μέγα Αλέξανδρο appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζένιφερ Άρκιουρι για Μπόρις Τζόνσον: Αγαπούσε το σώμα και το μυαλό μου - Τον έλεγα Μέγα Αλέξανδρο

Η Αμερικανίδα επιχειρηματίας, Τζένιφερ Άρκιουρι, παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι είχε σχέση με τον Μπόρις Τζόνσον - Αντάλλασσαν μηνύματα σεξουαλικού…

Διαβάστε το στο NewsBomb

H Τζένιφερ Άρκιουρι μιλά για πρώτη φορά για τον Μπόρις Τζόνσον: Είχαμε 4 χρόνια σχέση, τον έλεγα «Μέγα Αλέξανδρο» (vid)

Πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας στον χώρο της τεχνολογίας, η 36χρονη Αμερικανίδα Τζένιφερ Άρκιουρι γνώρισε δημοσιότητα εξαιτίας της σχέσης της με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, μια σχέση που η ίδια είχε χαρακτηρίσει «φιλική», αλλά είχε βάλει σε νέους μπελάδες τον πρωθυπουργό. Σε μία αποκλειστική συνέντευξη της Mirror, η Αμερικανίδα επιχειρηματίας, Τζένιφερ Άρκιουρι, παραδέχτηκε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι