Τάσος Ξιαρχός: Μπήκε στη Φάρμα και έστειλε μήνυμα – ανακοίνωση

14:12 - 28/03/2021

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Τάσος Ξιαρχό είναι ο νέος παίκτης που θα μπει στη Φάρμα. To άρθρο Τάσος Ξιαρχός: Μπήκε στη Φάρμα και έστειλε μήνυμα – ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάσος Ξιάρχος : Μπήκε στη Φάρμα και έστειλε μήνυμα στο Instagram

Ο εκκεντρικός  Τάσος Ξιάρχος είναι ο νέος παίκτης που θα μπει στη Φάρμα και προβλέπεται να γίνει... χαμός

Διαβάστε το στο

Φάρμα - Τάσος Ξιάρχο: Μπήκε στη ριάλιτι και έστειλε μήνυμα στο Instagram

Ο Τάσος Ξιάρχο είναι ο νέος παίκτης που θα μπει στη Φάρμα και προβλέπεται να γίνει χαμός.Ο Τάσος Ξιάρχο είναι ο νέος παίκτης που θα μπει στη Φάρμα. Ο γνωστός χορογράφος με το πουθα μπει στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 αναμφίβολα, θα αναστατώσει τους παίκτες με το ταπεραμέντο του. Οι διαδικτυακοί του φίλοι φαίνεται πως του στέλνουν μηνύματα υποστήριξης, με τον ίδιο να κάνει ανάρτηση-ανακοίνωση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, μέσω των φίλων του που χειρίζονται το προφίλ. «Παιδιά έχω μπει στη φάρμα, σας ευχαριστώ για τα μηνύματα. Την Παρασκευή θα με δείτε να κάνω τον αγρότη. Τον λογαριασμό μου τον χειρίζονται φίλοι μου για να είναι ενεργός, οπότε μην ξαφνιάζεστε όταν βλέπετε post μου. Σας ευχαριστώ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της