#Φάρμα

Η Φάρμα: Τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα των Πρασίνων – Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Newsit
Συνεχίζονται οι εντάσεις στο εσωτερικό της πράσινης ομάδας στην Φάρμα με τον Γιάννη να δηλώνει απογοητευμένος. Στο χθεσινό επεισόδιο (20.10.2024) της Φάρμας, η πράσινη ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει τις διπλάσιες προμήθειες για την εβδομάδα, αλλά ηττήθηκε στην 1η Δοκιμασία Ασυλίας. Στο συμβούλιο, η αρχηγός της ομάδας, Φένια Τέρπου, πήρε αποκλειστικά την ευθύνη της απόφασης και ... Περισσότερα To άρθρο Η Φάρμα: Τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα των Πρασίνων – Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:19 21/10/2024

Φάρμα – Πετάχτηκε στον τάκο και προκλήθηκαν έντονες αντιδράσεις: «Έχει καβαλήσει πολύ το καλάμι και προσβάλλει»

zappit.gr
Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε για τη Φάρμα με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου, το βράδυ της Κυριακής, όπως είδαμε στο νέο επεισόδιο […] The post Φάρμα – Πετάχτηκε στον τάκο και προκλήθηκαν έντονες αντιδράσεις: «Έχει καβαλήσει πολύ το καλάμι και προσβάλλει» appeared first on Zappit.
00:00 21/10/2024

Φάρμα: Μια ίωση ταλαιπωρεί τη Ρούλα Κουφοπούλου

zappit.gr
Η προηγούμενη εβδομάδα στη Φάρμα έκλεισε με την αποχώρηση της Ιωάννας Μπακάση. Η Ιωάννα, αν και έδωσε τον καλύτερό της […] The post Φάρμα: Μια ίωση ταλαιπωρεί τη Ρούλα Κουφοπούλου appeared first on Zappit.
20:07 20/10/2024

Φάρμα: Για ποια από τις δύο παίκτριες το ταξίδι θα τελειώσει απόψε;

zappit.gr
Η εβδομάδα στη Φάρμα κλείνει με τέσσερις συνεχόμενες νίκες για την πράσινη ομάδα. Απόψε, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, δύο μέλη της […] The post Φάρμα: Για ποια από τις δύο παίκτριες το ταξίδι θα τελειώσει απόψε; appeared first on Zappit.
15:02 17/10/2024

Φάρμα: Την πρόδωσαν στο τέλος οι δυνάμεις της και αποχώρησε οριστικά από το παιχνίδι

thecaller.gr
Στην Φάρμα και συγκεκριμένα στον αχυρώνα συναντήθηκαν η Ελένη και η Ιωάννα , το βράδυ της Τετάρτης, όταν και προβλήθηκε το νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Εκεί έμελλε οι δυο παίκτριες να ακολουθήσουν τις συμβουλές του παρουσιαστή Λεωνίδα Κουτσόπουλου και να τα δώσουν όλα προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι. […]
15:01 17/10/2024

Φάρμακα: Σταγόνα στον ωκεανό η έξτρα χρηματοδότηση

naftemporiki.gr
Είκοσι εκατ. ευρώ πρόσθετη χρηματοδότηση, ανακατανομές του clawback και προσθήκη υπολειμμάτων κλειστών προϋπολογισμών υποσχέθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στη συνάντηση που είχε με τις φαρμακευτικές, έπειτα από τις αντιδράσεις… Φάρμακα: Σταγόνα στον ωκεανό η έξτρα χρηματοδότηση - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
15:01 17/10/2024

Φάρμα: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός των Γαλάζιων – «Ήρθε η στιγμή να αναλάβεις εσύ»

Newsit
Αλλαγή ηγεσίας στη Φάρμα το βράδυ της Τετάρτης (16.10.2024). Όπως γίνεται ο παίκτης που έφυγε από το ριάλιτι, στη συγκεκριμένη περίπτωση η Ιωάννα, άφησε ένα γράμμα, ορίζοντας τον επόμενο αρχηγό της ομάδας της, των «Γαλάζιων». Το γράμμα της Ιωάννας, η οποία αποχώρησε από τη Φάρμα, διάβασε στους συμπαίκτες του ο Νίκος, κάνοντας πλάκα στον Δημήτρη. ... Περισσότερα To άρθρο Φάρμα: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός των Γαλάζιων – «Ήρθε η στιγμή να αναλάβεις εσύ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
00:37 17/10/2024

Η Φάρμα: «Κονταροχτυπιούνται» δύο ισάξιες παίκτριες των Γαλάζιων – Τι θα δούμε απόψε

Newsit
 Μετά το σερί των πράσινων στη Φάρμα, δύο μέλη καλούνται σήμερα Τετάρτη (16.10.2024) να παλέψουν «στήθος με στήθος» Η εβδομάδα στη Φάρμα κλείνει με τέσσερις συνεχόμενες νίκες για την πράσινη ομάδα. Στους Γαλάζιους έχουν έρθει τα πάνω – κάτω με την ομάδα να εναντιώνεται σε μία παίκτρια που «δημιουργεί προβλήματα», όπως αναφέρουν τα μέλη της. ... Περισσότερα To άρθρο Η Φάρμα: «Κονταροχτυπιούνται» δύο ισάξιες παίκτριες των Γαλάζιων – Τι θα δούμε απόψε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:28 16/10/2024

Η Φάρμα: «Βαρύ» το κλίμα στους Γαλάζιους μετά την ήττα τους – Τι θα δούμε απόψε

Newsit
Τεταμένο φαίνεται πως θα είναι το κλίμα στην γαλάζια ομάδα μετά το σερί που έχει σημειώσει στις ήττες ενώ ένας «κρυφός» θαυμαστής θα φέρει τα πάνω κάτω στη Φάρμα. Στο χθεσινό (14.10.2024) επεισόδιο της Φάρμας η πράσινη ομάδα σημείωσε άλλες δύο νίκες, αφού κατάφερε να κερδίσει την αποστολή του επιστάτη αλλά και τη Δοκιμασία Επάθλου, ... Περισσότερα To άρθρο Η Φάρμα: «Βαρύ» το κλίμα στους Γαλάζιους μετά την ήττα τους – Τι θα δούμε απόψε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:37 15/10/2024

Η Φάρμα: Ένταση στους Γαλάζιους μετά την σύγκρουση Ρούλας και Νίκου – Τι θα δούμε απόψε

Newsit
Έντονο θα είναι το κλίμα στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας με το κλίμα στη γαλάζια ομάδα να είναι τεταμένο και τις συγκρούσεις να αυξάνονται. Στο χθεσινό επεισόδιο (Κυριακή 13/10) της Φάρμας, η γαλάζια ομάδα έχασε στην πρώτη δοκιμασία ασυλίας και η αρχηγός Ρούλα Κουφοπούλου, προχώρησε σε ψηφοφορία για την ανάδειξη του πρώτου μονομάχου. Η απόφαση ... Περισσότερα To άρθρο Η Φάρμα: Ένταση στους Γαλάζιους μετά την σύγκρουση Ρούλας και Νίκου – Τι θα δούμε απόψε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:37 14/10/2024

Η Φάρμα: Νέες κόντρες και δοκιμασίες ασυλίας, προμηθειών – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Newsit
Στο προηγούμενο επεισόδιο (Τετάρτη 9/10), δύο ζευγάρια βρέθηκαν αντιμέτωπα στον αχυρώνα, με τον Βασίλη Κουμανάκο και τη Μαρία Γιαννοπούλου να παραμένουν στη Φάρμα. Ο Γεράσιμος Φιλιππάκος και η Λίνα Βαστάκη, παρότι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στη δύσκολη μονομαχία, δεν κατάφεραν να υπερισχύσουν και αποχώρησαν οριστικά. Οι παίκτες της πράσινης ομάδας τους αποχαιρέτησαν συγκινημένοι. Απόψε, ... Περισσότερα To άρθρο Η Φάρμα: Νέες κόντρες και δοκιμασίες ασυλίας, προμηθειών – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:55 13/10/2024

Φάρμα: Αποχώρησαν με double σκορ και έπεσε βαριά σιωπή σε ολόκληρο τον αχυρώνα

thecaller.gr
Την ύστατη μάχη, αυτή για την παραμονή στη Φάρμα, κλήθηκαν να δώσουν δυο ζευγάρια υπό της οδηγίες του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, το βράδυ της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο για το ριάλιτι επιβίωσης που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του STAR. Ο λόγος για το ζευγάρι του Βασίλη με την Μαρία και του Γεράσιμου με τη Λίνα. Το σκορ έδειχνε […]
14:08 10/10/2024

Φάρμα: Νέες συγκρούσεις για την πράσινη ομάδα

zappit.gr
Απόψε, Τρίτη 8 Οκτωβρίου, το πρωινό ξύπνημα δεν είναι εξίσου ευχάριστο για όλα τα μέλη της γαλάζιας ομάδας, καθώς νέα […] The post Φάρμα: Νέες συγκρούσεις για την πράσινη ομάδα appeared first on Zappit.
19:44 09/10/2024

Φάρμα – “Μαινόμενος ταύρος” μετά την ήττα: “Εγώ φταίω που δεν τους γαμ…, φύγε ρε μαλ… κάνετε καραγκιοζιλίκια”

thecaller.gr
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στη Φάρμα μετά το τέλος της δοκιμασίας ασυλίας, η οποία ανέδειξε μεγάλη νικήτρια τη γαλάζια ομάδα. Αφορμή στάθηκαν οι πανηγυρισμοί των νικητών, που έκαναν έξαλλο τον Παύλο Θεοφανίδη. «Γενικότερα δε με ενοχλούν οι πανηγυρισμοί, αλλά με πειράζει πάρα πολύ όταν ο άλλος είναι καραγκιόζης, γιατί εγώ προσπαθώ ακόμα και στις νίκες μας […]
19:43 09/10/2024

Η Φάρμα: Παρεξηγήσεις για ασήμαντη αφορμή – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Newsit
Αυτή την εβδομάδα, στη Φάρμα η γαλάζια ομάδα κατάφερε επιτέλους να «σπάσει» το σερί των ηττών και να κερδίσει και τις τρεις δοκιμασίες, εξασφαλίζοντας ότι κανένας παίκτης της δεν θα κινδυνεύσει με αποχώρηση. Αντίθετα, για την πράσινη ομάδα, η «εβδομάδα ζευγαριών» κλείνει με ένταση, καθώς  τέσσερα μέλη της θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στη ... Περισσότερα To άρθρο Η Φάρμα: Παρεξηγήσεις για ασήμαντη αφορμή – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:55 09/10/2024

Χαμός στη Φάρμα μετά από τη δοκιμασία ασυλίας: «Εγώ φταίω που δε τους γ$#@^&, φύγε ρε μ#$%@^» (vid)

Gazzetta
Η κατάσταση ξέφυγε όταν ο Νίκος πήγε να δώσει το χέρι του στους αντιπάλους του μετά από τη δοκιμασία ασυλίας στη «Φάρμα».
00:10 09/10/2024

Φάρμα: «Γύρισε και είπε ότι αν πειράξεις δικό μου άνθρωπο θα σε πάω γαμ…ς»

zappit.gr
Τεταμένο είναι το κλίμα στην Πράσινη Ομάδα στη Φάρμα μετά την ήττα στην απαιτητική δοκιμασία ασυλίας. Η ατμόσφαιρα έγινε… πιο […] The post Φάρμα: «Γύρισε και είπε ότι αν πειράξεις δικό μου άνθρωπο θα σε πάω γαμ…ς» appeared first on Zappit.
12:18 08/10/2024

Η Φάρμα: Στην κόντρα του Βασίλη με τον Γιάννη το κοινό πήρε ξεκάθαρη θέση

queen.gr
Ο Βασίλης Κουμανάκος ήταν ο πρώτος προτεινόμενος και ξαφνικά η πράσινη ομάδα - και ο Γιάννης Σταμέλος - θυμήθηκαν πως δεν παίζει με γνώμονα το καλό της ομάδας και είναι «γλίτσας».Περισσότερα...
23:49 07/10/2024

Η Φάρμα: Εβδομάδα «ζευγαριών» και διπλή αποχώρηση – Τι θα δούμε απόψε

Newsit
Με αναπάντεχο τρόπο ξεκίνησε η νέα εβδομάδα στη Φάρμα, αφού ανακοινώθηκε ότι η αποχώρηση θα είναι…διπλή! Στο χθεσινό (06.10.2024) επεισόδιο της Φάρμας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε πως αυτή η εβδομάδα είναι «εβδομάδα ζευγαριών» και ότι στο τέλος της θα έχουμε διπλή αποχώρηση! Η γαλάζια ομάδα κατάφερε, επιτέλους, να σπάσει το σερί των ηττών και κέρδισε ... Περισσότερα To άρθρο Η Φάρμα: Εβδομάδα «ζευγαριών» και διπλή αποχώρηση – Τι θα δούμε απόψε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:28 07/10/2024

Φάρμα – Τον «άδειασε» ενώπιων όλων: «Γιατί κάνεις χειρονομίες; Ξεφυσάς, θα σπάσεις τραπέζια, τι συμβαίνει ρε φίλε;»

zappit.gr
Δυο ξένοι στην ίδια… Φάρμα μοιάζουν να είναι πια η Φένια και ο Γιάννης μιας και η μεταξύ τους διαμάχη […] The post Φάρμα – Τον «άδειασε» ενώπιων όλων: «Γιατί κάνεις χειρονομίες; Ξεφυσάς, θα σπάσεις τραπέζια, τι συμβαίνει ρε φίλε;» appeared first on Zappit.
14:53 07/10/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load