#Φάρμα

Συγκροτήθηκε η Συμμαχία για τα Κρίσιμα Φάρμακα στο πλαίσιο της Ε.Ε.

Παραπολιτικά
Eγκαινιάσθηκε σήμερα (24/4) η δημιουργία της Συμμαχίας για τα Φάρμακα Κρίσιμης Σημασίας, η οποία αποτελεί φόρουμ συντονισμού για την καλύτερη πρόληψη των ελλείψεων σε φάρμακα και την ανάπτυξη λύσεων και στρατηγικών
21:01 24/04/2024

Φάρμακο αδυνατίσματος διαπιστώθηκε ότι μειώνει την αποφρακτική υπνική άπνοια

iatropedia.gr
Η αποφρακτική υπνική άπνοια επηρεάζει περίπου 39 εκατομμύρια ενήλικες στις ΗΠΑ The post Φάρμακο αδυνατίσματος διαπιστώθηκε ότι μειώνει την αποφρακτική υπνική άπνοια appeared first on Iatropedia.
17:09 17/04/2024

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 2024: «Η Υγεία μου, δικαίωμά μου»

alexpolisonline.com
Με το φετινό μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας «My health, my right» (Η Υγεία μου, δικαίωμά μου) ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας γιορτάζει την Κυριακή 7 Απριλίου, ημέρα ίδρυσής του που φέτος συμπληρώνει 76 χρόνια. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Δρ Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, τουλάχιστον 140 χώρες αναγνωρίζουν την υγεία ως ανθρώπινο δικαίωμα στο σύνταγμά τους. Συνεπώς, οι παροτρύνσεις της φετινής εκστρατείας του ΠΟΥ για τους πολίτες είναι: «Να γνωρίζεις τα δικαιώματά σου στην περίθαλψη, να λαμβάνεις τις αποφάσεις για την υγεία σου, να προστατεύεις την πρόσβασή σου σε υπηρεσίες υγείας ως βασικό ανθρώπινο δικαίωμα και να έχεις την υγεία ως προτεραιότητα». Για δε τους κυβε
05:53 07/04/2024

Φάρμακο κατά της παχυσαρκίας καταπολεμά και τη νόσο Πάρκινσον

protagon.gr
Μια μελέτη που κάνει τον γύρο των διεθνών media συνδέει ένα από τα διάσημα πλέον σκευάσματα για τον διαβήτη και την παχυσαρκία με την επιβράδυνση των συμπτωμάτων της εκφυλιστικής νόσου The post Φάρμακο κατά της παχυσαρκίας καταπολεμά και τη νόσο Πάρκινσον appeared first on Protagon.gr.
11:09 06/04/2024

Μήπως ο σεφ Κουτσόπουλος στο MasterChef κάνει τις σωστές ερωτήσεις στους παίκτες;

queen.gr
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μετά την εμπειρία της Φάρμας, έχει καταφέρει να γίνει ο «Λιανός» του MasterChef και οι ατάκες του πυροδοτούν τις κόντρες ανάμεσα στους παίκτες. Περισσότερα...
11:09 03/04/2024

Φάρμακα αδυνατίσματος: Γιατί δεν χάνουν όλοι βάρος

iatropedia.gr
Παρά την τεράστια επιτυχία που γνωρίζουν, τα φάρμακα αδυνατίσματος δεν βοηθούν όλους τους ασθενείς να χάσουν βάρος The post Φάρμακα αδυνατίσματος: Γιατί δεν χάνουν όλοι βάρος appeared first on Iatropedia.
17:09 02/04/2024

Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία: Επενδύσεις και νέα εργοστάσια στην Τρίπολη

monopoli.gr
Οι επενδύσεις, η έρευνα και η καινοτομία στο Φάρμακο ήταν το κεντρικό θέμα εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε από την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας στην Τρίπολη.
19:53 01/04/2024

Γεωργιάδης για Ογκολογικά Φάρμακα: «Όσο είμαι υπουργός, δεν θα κοπεί φάρμακο σε ασθενή που το χρειάζεται»

iatropedia.gr
Τη διαβεβαίωση της Πολιτείας ότι δεν θα στερηθεί το φάρμακό του κανένας ασθενής που το χρειάζεται έδωσε σήμερα ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. The post Γεωργιάδης για Ογκολογικά Φάρμακα: «Όσο είμαι υπουργός, δεν θα κοπεί φάρμακο σε ασθενή που το χρειάζεται» appeared first on Iatropedia.
14:09 01/04/2024

Φάρμακα μπορεί να αποτρέπουν τον καρκίνο στις γυναίκες με το «γονίδιο της Τζολί»

iatropedia.gr
Τα ίδια φάρμακα που χρησιμοποιούνται για θεραπεία του καρκίνου του μαστού, ενδέχεται να τον προλαμβάνουν. The post Φάρμακα μπορεί να αποτρέπουν τον καρκίνο στις γυναίκες με το «γονίδιο της Τζολί» appeared first on Iatropedia.
10:09 29/03/2024

Δημήτρης Παπανώτας για Μαρία Μπακοδήμου: «Μου άρεσε η ιστορία της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο»

patrasevents.gr
"Θα το δω και θα σου πω αν κάνει για την Φάρμα, αλλά νομίζω ότι η Φάρμα είναι πιο brutal προϊόν"
22:53 20/03/2024

Νόσος του Crohn: Φάρμακο μειώνει την ανάγκη για χειρουργική επέμβαση

sinidisi.gr
Η χορήγηση ενός ανοσοθεραπευτικού φαρμάκου αμέσως μετά τη διάγνωση της νόσου του Crohn θα μπορούσε να μειώσει δραματικά την ανάγκη για χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με νέα μελέτη. Σύμφωνα με τους ερευνητές, τα ευρήματα της μελέτης...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Νόσος του Crohn: Φάρμακο μειώνει την ανάγκη για χειρουργική επέμβαση
17:09 26/02/2024

Καρκίνος του εγκεφάλου: Φάρμακο από λάδι ελιάς βελτιώνει την πρόγνωση των ασθενών

iatropedia.gr
Ενθαρρυντικά ευρήματα από την αρχική φάση των κλινικών δοκιμών. Πόσοι ασθενείς ανταποκρίθηκαν στη θεραπεία. The post Καρκίνος του εγκεφάλου: Φάρμακο από λάδι ελιάς βελτιώνει την πρόγνωση των ασθενών appeared first on Iatropedia.
08:09 26/02/2024

Φάρμακα – Βαλτάς: Θα αλλάξει ο νόμος, για να μειωθεί η επιβάρυνση των ασφαλισμένων

logiastarata.gr
Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε την Παρασκευή ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Απόστολος Βαλτάς, σχετικά με την αυξημένη συμμετοχή που καλούνται από την πρώτη Φεβρουαρίου να πληρώνουν οι ασφαλισμένοι που δεν δέχονται να αλλάξουν τα φάρμακα που λάμβαναν μέχρι τώρα, με το φθηνότερο γενόσημο που έχει την ίδια δραστική ουσία, μετά […] The post Φάρμακα – Βαλτάς: Θα αλλάξει ο νόμος, για να μειωθεί η επιβάρυνση των ασφαλισμένων appeared first on Λόγια-Σταράτα.
18:00 16/02/2024

Famagusta: Ο Παύλος ξεσκεπάζει τον Θοδωρή για την δολοφονία

youfly.com
Η αγωνία κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια στη Famagusta με τον Παύλο να είναι στα ίχνη του Θοδωρή για την δολοφονία της Ελένης στην Φάρμα. The post Famagusta: Ο Παύλος ξεσκεπάζει τον Θοδωρή για την δολοφονία appeared first on Youfly.
05:58 15/02/2024

Φάρμακα: Αύξηση έως και 205% στη συμμετοχή των ασθενών

olympia.gr
Με έως και τριπλάσιες αυξήσεις στα φάρμακα θα είναι αντιμέτωποι οι ασθενείς, την ώρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό του για την ιδιωτικοποίηση της πολύπαθης δημόσιας υγείας. Την ώρα που η ακρίβεια σαρώνει τα ελληνικά νοικοκυριά και η κυβέρνηση Μητσοτάκη εμπαίζει τους πολίτες με επικοινωνιακά παιχνίδια, οι ασθενείς θα αναγκαστούν […] Φάρμακα: Αύξηση έως και 205% στη συμμετοχή των ασθενών - olympia
17:28 14/02/2024

ΕΟΦ: Φάρμακο για την αρθρίτιδα διακινείται παράνομα στο διαδίκτυο

iatropedia.gr
Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή στους καταναλωτές για παράνομο φάρμακο για τους πόνους στις αρθρώσεις που διακινείται μέσω διαδικτύου. The post ΕΟΦ: Φάρμακο για την αρθρίτιδα διακινείται παράνομα στο διαδίκτυο appeared first on Iatropedia.
13:09 08/02/2024

Φάρμακα αδυνατίσματος: 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε, σύμφωνα με καθηγητή του Yale

iatropedia.gr
Όποιος έχει κάνει ποτέ δίαιτα, ξέρει καλά ότι η απώλεια βάρους είναι δύσκολη υπόθεση The post Φάρμακα αδυνατίσματος: 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε, σύμφωνα με καθηγητή του Yale appeared first on Iatropedia.
13:09 03/02/2024

Φάρμακα αδυνατίσματος: Επόμενο μεγάλο στοίχημα η κάλυψη από τα ταμεία

iatropedia.gr
«Μάχη» για την κάλυψη από τα ταμεία των νέων θεραπειών δίνουν οι φαρμακοβιομηχανίες The post Φάρμακα αδυνατίσματος: Επόμενο μεγάλο στοίχημα η κάλυψη από τα ταμεία appeared first on Iatropedia.
18:09 29/01/2024

Το Ισραήλ ισοπεδώνει και τη νότια Γάζα!

militaire.gr
Το Ισραήλ πολλαπλασίασε χθες Τρίτη και συνεχίζει σήμερα τους εντατικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, όπου αναμένονται φάρμακα για τους ομήρους στα χέρια της Χαμάς και ανθρωπιστική βοήθεια για τον παλαιστινιακό πληθυσμό, στο πλαίσιο συμφωνίας που κλείστηκε με μεσολάβηση του Κατάρ και της Γαλλίας. Μετά τα μεσάνυχτα, αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για ισραηλινά πλήγματα κοντά στο νοσοκομείο Νάσερ της Χαν Γιούνις, της μεγαλύτερης πόλης της νότιας Λωρίδας της Γάζας, τομέα στον οποίο σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό κρύβονται ηγέτες του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, οι βομβαρδισμοί προκάλεσαν πανικό και φυγή εκτοπισμ
15:00 17/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load