Κάτια Ζυγούλη για τη φωτιά στο Μάτι: “Ήμουν ανήμπορη, δεν ήξερα αν ζουν ή αν πεθαίνουν”
16:45 - 28/03/2021
Ήταν Ιούλιος του 2018, όταν ξέσπασε η μεγάλη φωτιά στο Μάτι, που είχε αποτέλεσμα την απώλεια
To άρθρο Κάτια Ζυγούλη για τη φωτιά στο Μάτι: “Ήμουν ανήμπορη, δεν ήξερα αν ζουν ή αν πεθαίνουν” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινεί η Ζυγούλη για τη φωτιά στο Μάτι: Ήμουν ανήμπορη. Δεν ήξερα αν ζουν ή αν πεθαίνουν
Για την εθνική τραγωδία στο Μάτι που στέρησε τη ζωή εκατό συνανθρώπων μας μίλησε η Κάτια Ζυγούλη. Η οικογένεια του Σάκη Ρουβά έχει εξοχική κατοικία στο Νέο Βουτσά, όμως την ημέρα της φονικής πυρκαγιάς το ζευγάρι έλειπε από εκεί καθώς μαζί με τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους είχαν...
The post Συγκινεί η Ζυγούλη για τη φωτιά στο Μάτι: Ήμουν ανήμπορη. Δεν ήξερα αν ζουν ή αν πεθαίνουν appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣυγκινεί η Κάτια Ζυγούλη για τη φωτιά στο Μάτι: «Ατένιζα την θάλασσα και δεν ήξερα αν ζουν ή αν πεθαίνουν» (vid)
«Καλά στη φωτιά στο Μάτι, δεν ήμουν καν εκεί κι είχα αφήσει το παιδί στους γονείς μου. Πάλι θα συγκινηθώ. Είσαι ανήμπορος, δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Καθόμουν και ατένιζα τη θάλασσα και δεν ήξερα αν ζουν ή αν πεθαίνουν. Δεν ήξερα τίποτα. Ήταν δύσκολο. Πήρα το μάθημα για εμπιστοσύνη, δηλαδή δεν μπορείς να τα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκινεί η Κάτια Ζυγούλη: «Ατένιζα την θάλασσα και δεν ήξερα αν ζουν ή αν πεθαίνουν»
Για την δύσκολη περίοδο που έζησε η ίδια κι ο Σάκης Ρουβάς με την φωτιά στο Μάτι, μίλησε η Κάτια […]
The post Συγκινεί η Κάτια Ζυγούλη: «Ατένιζα την θάλασσα και δεν ήξερα αν ζουν ή αν πεθαίνουν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣυγκινεί η Κάτια Ζυγούλη για την φωτιά στο Μάτι: "Ατένιζα την θάλασσα και δεν ήξερα αν ζουν ή αν πεθαίνουν"
"Στη φωτιά στο Μάτι, δεν ήμουν καν εκεί κι είχα αφήσει το παιδί στους γονείς μου. Δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Καθόμουν και ατένιζα τη θάλασσα και δεν ήξερα αν ζουν ή αν πεθαίνουν" δήλωσε η Κάτια Ζυγούλη.
Διαβάστε το στο thetoc.grΚ.Ζυγούλη: «Στη Φωτιά στο μάτι είχα αφήσει το παιδί μου με τους γονείς μου - Δεν ήξερα αν ζουν ή αν πεθαίνουν» (βίντεο)
Η Κάτια Ζυγούλη σε συνέντευξη της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τραγωδία στο Μάτι δηλώνοντας πως ένα από τα παιδιά της βρισκόταν εκεί με τον μπαμπά της. Η ίδια με την υπόλοιπη οικογένεια της ήταν διακοπές στην Κέρκυρα και όπως είπε χαρακτηριστικά «Ήμουν ανήμπορη, δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Καθόμουν και ατένιζα τη θάλασσα και δεν ήξερα αν ζουν ή αν πεθαίνουν. Δεν ήξερα τίποτα. Ήταν δύσκολο».
Για την τραγωδία στο Μάτι που στέρησε τη ζωή εκατό συνανθρώπων μας μίλησε η Κάτια Ζυγούλη. Τον Ιούλιο του 2018, όταν ξέσπασε η φωτιά η ίδια πέρασε στιγμές μεγάλης αγωνίας καθώς ένα από τα παιδιά της βρισκόταν μαζί με τον πατέρα της στην περιοχή.
Η οικογένεια του Σάκη Ρουβά έχει εξοχική κατοικία στο Νέο Βουτσά
Διαβάστε το στο pronews.grΣυγκινεί η Ζυγούλη για το Μάτι: «Ατένιζα τη θάλασσα και δεν ήξερα αν ζουν ή πεθαίνουν» (βίντεο)
Για τη δύσκολη περίοδο που έζησε η ίδια κι ο Σάκης Ρουβάς με τη φωτιά στο Μάτι, μίλησε η Κάτια Ζυγούλη στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και στη Ναταλία Γερμανού. «Καλά στη φωτιά στο Μάτι, δεν ήμουν καν εκεί κι είχα αφήσει το παιδί στους γονείς μου. Πάλι θα συγκινηθώ. Είσαι ανήμπορος, δε μπορούσα να κάνω […]
Διαβάστε το στο irafina.gr