Κάτια Ζυγούλη: Στη φωτιά στο Μάτι ήμουν ανήμπορη, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα

00:45 - 29/03/2021

Για την τραγωδία στο Μάτι που στέρησε τη ζωή εκατό συνανθρώπων μας μίλησε η Κάτια Ζυγούλη. Τον Ιούλιο του 2018, όταν ξέσπασε η φωτιά η ίδια πέρασε στιγμές μεγάλης αγωνίας καθώς ένα από τα παιδιά της βρισκόταν μαζί με τον πατέρα της στην περιοχή. Η οικογένεια του Σάκη Ρουβά έχει εξοχική κατοικία στο Νέο Βουτσά, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κάτια Ζυγούλη για τη φωτιά στο Μάτι: Ατένιζα την θάλασσα και δεν ήξερα αν ζουν ή αν πεθαίνουν

«Στη φωτιά στο Μάτι, δεν ήμουν καν εκεί κι είχα αφήσει το παιδί στους γονείς μου. Πάλι θα συγκινηθώ» δήλωσε η Κάτια Ζυγούλη.

Διαβάστε το στο

Η Κάτια Ζυγούλη θυμάται τη φωτιά στο Μάτι: «Ήμουν ανήμπορη, δεν ήξερα αν ζουν ή αν πεθαίνουν»

Για την δύσκολη περίοδο που έζησε η ίδια κι ο Σάκης Ρουβάς όταν ξέσπασε η μεγάλη φωτιά στο Μάτι, τον Ιούλιο του 2018, μίλησε  η Κάτια Ζυγούλη στο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κάτια Ζυγούλη: «Ήμουν ανήμπορη, δεν ήξερα αν ζουν ή αν πεθαίνουν» (VIDEO)

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Κάτια Ζυγούλη, η οποία, αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που... The post Κάτια Ζυγούλη: «Ήμουν ανήμπορη, δεν ήξερα αν ζουν ή αν πεθαίνουν» (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας