Κάτια Ζυγούλη: Στη φωτιά στο Μάτι ήμουν ανήμπορη, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα
00:45 - 29/03/2021
Για την τραγωδία στο Μάτι που στέρησε τη ζωή εκατό συνανθρώπων μας μίλησε η Κάτια Ζυγούλη. Τον Ιούλιο του 2018, όταν ξέσπασε η φωτιά η ίδια πέρασε στιγμές μεγάλης αγωνίας καθώς ένα από τα παιδιά της βρισκόταν μαζί με τον πατέρα της στην περιοχή. Η οικογένεια του Σάκη Ρουβά έχει εξοχική κατοικία στο Νέο Βουτσά, […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κάτια Ζυγούλη για τη φωτιά στο Μάτι: Ατένιζα την θάλασσα και δεν ήξερα αν ζουν ή αν πεθαίνουν
«Στη φωτιά στο Μάτι, δεν ήμουν καν εκεί κι είχα αφήσει το παιδί στους γονείς μου. Πάλι θα συγκινηθώ» δήλωσε η Κάτια Ζυγούλη.
Διαβάστε το στο Η Κάτια Ζυγούλη θυμάται τη φωτιά στο Μάτι: «Ήμουν ανήμπορη, δεν ήξερα αν ζουν ή αν πεθαίνουν»
Για την δύσκολη περίοδο που έζησε η ίδια κι ο Σάκης Ρουβάς όταν ξέσπασε η μεγάλη φωτιά στο Μάτι, τον Ιούλιο του 2018, μίλησε η Κάτια Ζυγούλη στο...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚάτια Ζυγούλη: «Ήμουν ανήμπορη, δεν ήξερα αν ζουν ή αν πεθαίνουν» (VIDEO)
Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Κάτια Ζυγούλη, η οποία, αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που...
The post Κάτια Ζυγούλη: «Ήμουν ανήμπορη, δεν ήξερα αν ζουν ή αν πεθαίνουν» (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr