Μπαχτσελί: «Οι Έλληνες είναι απόγονοι κακοποιών, που τρέφονται με το αίμα Μουσουλμάνων Τούρκων»

09:11 - 29/03/2021

Μπαχτσελί: «Οι Έλληνες είναι απόγονοι κακοποιών, που τρέφονται με το αίμα Μουσουλμάνων Τούρκων» O κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί ένα 24ωρο μετά την αποκάλυψη της επιστολής του Τούρκου προέδρου στην ΠτΔ για την 25η Μαρτίου έκανε λόγο για ανοικτούς λογαριασμούς από την Ελληνική Επανάσταση, «σφαγή στην Τριπολιτσά» και σιωπή της διεθνούς κοινότητας. Τη στιγμή […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χυδαίο μήνυμα Μπαχτσελί: «Οι Έλληνες είναι απόγονοι κακοποιών, που τρέφονται με το αίμα Μουσουλμάνων Τούρκων»

O κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί ένα 24ωρο μετά την αποκάλυψη της επιστολής του Τούρκου προέδρου στην ΠτΔ για την 25η Μαρτίου έκανε λόγο για ανοικτούς λογαριασμούς από την Ελληνική Επανάσταση, «σφαγή στην Τριπολιτσά» και σιωπή της διεθνούς κοινότητας. Τη στιγμή που ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προσπαθούσε να εμφανίσει ένα […]

Διαβάστε το στο Newside.gr

Χυδαίο μήνυμα Μπαχτσελί: «Οι Έλληνες είναι απόγονοι κακοποιών, που τρέφονται με το αίμα Μουσουλμάνων Τούρκων»

O κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί ένα 24ωρο μετά την αποκάλυψη της επιστολής του Τούρκου προέδρου στην ΠτΔ για την 25η Μαρτίου… έκανε λόγο για ανοικτούς λογαριασμούς από την Ελληνική Επανάσταση, «σφαγή στην Τριπολιτσά» και σιωπή της διεθνούς κοινότητας. Τη στιγμή που ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ... The post Χυδαίο μήνυμα Μπαχτσελί: «Οι Έλληνες είναι απόγονοι κακοποιών, που τρέφονται με το αίμα Μουσουλμάνων Τούρκων» appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή