Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: “Βρώμικο” στήσιμο- αδύναμα αποδεικτικά στοιχεία” (βίντεο)
16:41 - 29/03/2021
Για “βρώμικο στήσιμο” από την πλευρά της δικαιοσύνης σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη έκανε λόγο ο συνήγορος του Αλέξης Κούγιας. Όπως είπε ,για πρώτη φορά έκανε αίτηση εξαίρεσης και αναφορά για την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα. “Η ανακρίτρια δεν μας δίνει εδώ και μέρες αντίγραφα των ανακριτικών πράξεων με τη δικαιολογία του φόρτου εργασίας. Είδα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: Δεν έχω δει πιο βρώμικο στήσιμο και τόσο αδύναμα αποδεικτικά στοιχεία
Για βρώμικο στήσιμο και για αδύναμα αποδεικτικά στοιχεία όσον αφορά στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη έκανε λόγο ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας. «Με το περιεχόμενο δικογραφίας που έχω στα χέρια μου, γιατί η ανακρίτρια δεν μας δίνει αντίγραφα της δικογραφίας, δεν έχω δει πιο βρώμικο στήσιμο και τόσο αδύναμα αποδεικτικά στοιχεία για τόσο σοβαρή κατηγορία. […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: Δεν έχω δει πιο βρώμικο στήσιμο και τόσο αδύναμα αποδεικτικά στοιχεία
Για βρώμικο στήσιμο και για αδύναμα αποδεικτικά στοιχεία όσον αφορά στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη έκανε λόγο ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας. «Με το περιεχόμενο δικογραφίας που έχω στα χέρια μου, γιατί η ανακρίτρια δεν μας δίνει αντίγραφα της δικογραφίας, δεν έχω δει πιο βρώμικο στήσιμο και τόσο αδύναμα αποδεικτικά...
The post Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: Δεν έχω δει πιο βρώμικο στήσιμο και τόσο αδύναμα αποδεικτικά στοιχεία appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: «Δεν έχω δει πιο βρώμικο στήσιμο και τόσο αδύναμα αποδεικτικά στοιχεία»
Για βρώμικο στήσιμο και για αδύναμα αποδεικτικά στοιχεία όσον αφορά στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη έκανε λόγο ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας. «Με το περιεχόμενο δικογραφίας που έχω στα χέρια μου, γιατί η ανακρίτρια δεν μας δίνει αντίγραφα της δικογραφίας, δεν έχω δει πιο βρώμικο στήσιμο και τόσο αδύναμα αποδεικτικά στοιχεία για τόσο σοβαρή κατηγορία. …
Διαβάστε το στο agriniopress.gr