Ο Παύλος Χαϊκάλης μιλάει ανοικτά για το διαζύγιό του – «Χωρίσαμε και το φταίξιμο ήταν δικό μου»
08:27 - 05/12/2019
Στην καρέκλα των εξομολογήσεων, στα “Μεσάνυχτα”, κάθισε ο Παύλος Χαϊκάλης. O γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τα λάθη […]
The post Ο Παύλος Χαϊκάλης μιλάει ανοικτά για το διαζύγιό του – «Χωρίσαμε και το φταίξιμο ήταν δικό μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παύλος Χαϊκάλης: «Χωρίσαμε και το φταίξιμο ήταν δικό μου» (βίντεο)
Ο γνωστός ηθοποιός μιλάει ανοικτά για το διαζύγιό του: «Αν η Μαρία θα είναι ευτυχισμένη σε μια σχέση, θα είμαι κι εγώ χαρούμενος».
Διαβάστε το στο Ο Παύλος Χαϊκάλης για την πρώην σύζυγό του: «Χωρίσαμε και το φταίξιμο ήταν δικό μου»
Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Παύλος Χαϊκάλης και μίλησε για τα λάθη και τα πάθη του ενώ έκανε...
Διαβάστε το στο ZouglaΟ Παύλος Χαϊκάλης για την πρώην σύζυγό του: «Χωρίσαμε και το φταίξιμο ήταν δικό μου»
Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Παύλος Χαϊκάλης και μίλησε για τα λάθη και τα πάθη του ενώ έκανε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΟ Παύλος Χαϊκάλης μιλάει ανοικτά για το διαζύγιό του – "Χωρίσαμε και το φταίξιμο ήταν δικό μου" (VIDEO)
Στην καρέκλα των εξομολογήσεων, στα “Μεσάνυχτα”, κάθισε ο Παύλος Χαϊκάλης. O γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τα λάθη και τα πάθη του και έκανε ερωτική εξομολόγηση στη πρώην σύζυγό του, Μαρία.
Γιατί την χαρακτήρισε γυναίκα της ζωής του; Ο Παύλος Χαϊκάλης παραδέχθηκε μοιραία λάθη και δήλωσε πως εκείνη τον άλλαξε τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά λέγοντας πως έχασε πολλά κιλά όχι από στεναχώρια, αλλά διεκδικώντας έναν νέο εαυτό.
«Μετά το διαζύγιο είπα ότι πρέπει να αλλάξω και στο θέμα των κιλών. Η πρώην σύζυγός μου δεν είναι άνθρωπος, είναι αστέρι. Χωρίσαμε και το φταίξιμο ήταν δικό μου. Η Μαρία έδινε φως κι εγώ σκοτάδια.
Η Μαρία έχει σηκώσει τόσο ψηλά τον πήχη, που μόνο αυτή θα
Διαβάστε το στο thestival.grΕξομολογητικός Χαϊκάλης: «Είμαι ακόμα ερωτευμένος με την πρώην σύζυγό μου- Χωρίσαμε και το φταίξιμο ήταν δικό μου»
Στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», βρέθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης και μεταξύ άλλων μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τα λάθη του, ενώ έκανε ερωτική εξομολόγηση στη πρώην σύζυγό του, Μαρία.
The post Εξομολογητικός Χαϊκάλης: «Είμαι ακόμα ερωτευμένος με την πρώην σύζυγό μου- Χωρίσαμε και το φταίξιμο ήταν δικό μου» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grH εξομολόγηση του Χαϊκάλη για το διαζύγιο: Το φταίξιμο ήταν δικό μου
«Αν η Μαρία θα είναι ευτυχισμένη σε μια σχέση, θα είμαι κι εγώ χαρούμενος»
Διαβάστε το στο news.grΗ αποκάλυψη του Παύλου Χαϊκάλη για τον χωρισμό του: Το φταίξιμο είναι δικό μου
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Παύλος Χαϊκάλης το βράδυ της Τετάρτης, στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».Ο διάσημος ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από λίγο καιρό, ενώ αναφέρθηκε και στο διαζύγιό του, [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΗ εξομολόγηση του Παύλου Χαϊκάλη: Χωρίσαμε και το φταίξιμο είναι δικό μου
Καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη, ο Παύλος Χαϊκάλης για τον χωρισμό του υπήρξε αποκαλυπτικός, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως φταίει εκείνος για το διαζύγιο που ήρθε. Ο ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στην δημοσιογράφο, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την τρίτη σύζυγό του Μαρία, ρίχνοντας όλο το φταίξιμο για τον χωρισμό σε εκείνον, ενώ […]
Το άρθρο Η εξομολόγηση του Παύλου Χαϊκάλη: Χωρίσαμε και το φταίξιμο είναι δικό μου εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε το στο ipop.grΟ Παύλος Χαϊκάλης μιλάει ανοικτά για το διαζύγιό του
Ο Παύλος Χαϊκάλης βρέθηκε καλεσμένος
στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και
παραδέχτηκε για πρώτη φορά πως για τον...
Διαβάστε το στο ekriti.gr