Ντόρα Μπακογιάννη: Το είπα αστειευόμενη για την Κρήτη – Θα έχει μειωθεί το ιικό φορτίο ως το Πάσχα

11:31 - 30/03/2021

«Το είπα αστειευόμενη» ξεκαθάρισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, για τη δήλωση που έκανε χθες, ότι τίποτα δεν την κρατάει από το να πάει στην Κρήτη το Πάσχα.

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντόρα Μπακογιάννη: Αστειεύτηκα για την Κρήτη, αλλά ούτως ή άλλως μπορώ να πάω

Η διευκρίνιση της Ντόρας Μπακογιάννη για την επικείμενη επίσκεψή της στην Κρήτη τις ημέρες του Πάσχα. Η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 πως αστειεύτηκε λέγοντας τη φράση «εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη» τις ημέρες τους Πάσχα, στη χθεσινή συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.  Τόνισε, ωστόσο, πως δικαιούται να το πράξει και πως άλλωστε έχει υποχρέωση να το κάνεις ως βουλεύτρια, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα βρίσκεται στη μεγαλόνησο την περίοδο του Πάσχα, όπως άλλωστε δήλωσε χθες.  «Εγώ ούτως ή άλλως μπορώ να πάω, έχω υποχρέωση να πηγαίνω, το είπα αστειευόμενη», είπε χαρακτηριστικά.  «Ελπίζω να πάμε όλοι την Κρήτη», προσέθεσε, κι ε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

ΥΠΑ: Ιστορικά ρεκόρ στην επιβατική κίνηση σε πολλά από τα 24 κρατικά αεροδρόμια το 2025

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 5/1 η καταβολή των τόκων στους δικαιούχους του ομολογιακού δανείου

Santo Wines: Πώς το ελληνικό οινοποιείο μπήκε στο αποκλειστικό βιβλίο της Rolls-Royce για τα 100 χρόνια Phantom

Σαράντης: Ανοδικό περιθώριο για τον τίτλο και αυξανόμενο μέρισμα για τους μετόχους,  με τιμή στόχο τα €15,22 ανά μετοχή

Ένα μυθικό ον να μας φυλάει –Το γούρι της Πολίνας Έλλις για το 2026

Στην κυριότητα της MSC τα πέντε πλοία της Moby που πήρε σε πλειστηριασμό