Γιώργος Κακοσαίος: «Ο πατέρας μου αγχώθηκε όταν του είπα πως θα γίνει τραγουδιστής»

00:34 - 31/03/2021

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε ο Γιώργος Κακοσαίος, τη νύχτα της Τρίτης, προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. […] The post Γιώργος Κακοσαίος: «Ο πατέρας μου αγχώθηκε όταν του είπα πως θα γίνει τραγουδιστής» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Κακοσαίος: Ο πατέρας μου αγχώθηκε όταν του είπα ότι θέλω να γίνω τραγουδιστής

Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη

Διαβάστε το στο

Γιώργος Κακοσαίος: «Ο πατέρας μου αγχώθηκε όταν του είπα ότι θέλω να γίνω τραγουδιστής»

Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2night Show». Ο Γιώργος...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γιος Πλούταρχου: «Ο πατέρας μου αγχώθηκε όταν του είπα ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι» (Video)

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε, το βράδυ της Τρίτης, ο Γιώργος Κακοσαίος, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την απόφασή του να ακολουθήσει τα “χνάρια” του πατέρα του στη μουσική. […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Γιώργος Κακοσαίος: Ο πατέρας μου αγχώθηκε όταν έμαθε ότι θα γίνω τραγουδιστής

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Γιώργος Κακοσαίος. Ο γιος του δημοφιλούς τραγουδιστή, Γιάννη Πλούταρχου, παραδέχθηκε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιώργος Κακοσαίος: Ο πατέρας μου αγχώθηκε όταν έμαθε ότι θα γίνω τραγουδιστής

Διαβάστε το στο spoilers

Γιώργος Κακοσαίος: "Ο πατέρας μου αγχώθηκε όταν του είπα πως θα γίνω τραγουδιστής" (video)

"Τη μέρα που ξεκίνησα η χροιά μου, η φωνή μου ήταν τελείως ακατέργαστη"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο