Χρήστος Νικολόπουλος: «Το πρώτο μπουζούκι το δάνεισα σε κάποιον και το πούλησε χωρίς να με ρωτήσει»

01:55 - 31/03/2021

Σε μια επιλεκτική τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Χρήστος Νικολόπουλος βρέθηκε στο πλατό του The 2night Show το βράδυ της Τρίτης […] The post Χρήστος Νικολόπουλος: «Το πρώτο μπουζούκι το δάνεισα σε κάποιον και το πούλησε χωρίς να με ρωτήσει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Νικολόπουλος : «Το πρώτο μου μπουζούκι το δάνεισα σε κάποιον και το πούλησε χωρίς να με ρωτήσει»

Η πορεία του μεγάλου συνθέτη, οι συνεργασίες και το πρόβλημα

Διαβάστε το στο

Χρήστος Νικολόπουλος: «Δάνεισα σε κάποιον το πρώτο μου μπουζούκι και το πούλησε χωρίς να με ρωτήσει» (vid)

Για το συναισθηματικό δέσιμο που έχει με τα μουσικά του όργανα μίλησε ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο οποίος διηγήθηκε μια ιστορία με το πρώτο μπουζούκι που είχε αγοράσει.

Διαβάστε το στο

Χρήστος Νικολόπουλος: «Το πρώτο μου μπουζούκι το δάνεισα σε κάποιον και το πούλησε χωρίς να με ρωτήσει»

Ο Χρήστος Νικολόπουλος βρέθηκε στο πλατό του The 2night Show το βράδυ της Τρίτης στον ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην ιστορία κατά την...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Χρήστος Νικολόπουλος: Οι κρίσεις πανικού και το μπουζούκι που δάνεισε σε κάποιον και το πούλησε

Ο Χρήστος Νικολόπουλος ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο “The 2Night Show”, το βράδυ της Τρίτης και μίλησε για την πορεία του στο μουσικό... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χρήστος Νικολόπουλος: Οι κρίσεις πανικού και το μπουζούκι που δάνεισε σε κάποιον και το πούλησε

Διαβάστε το στο spoilers

Χρήστος Νικολόπουλος: Το πρώτο μου μπουζούκι το δάνεισα σε κάποιον και το πούλησε χωρίς να με ρωτήσει

Ο Χρήστος Νικολόπουλος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καριέρα του και τις δυσκολίες που βίωσε. Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ήταν ο βράδυ της Τρίτης, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο σπουδαίος λαϊκός καλλιτέχνης μίλησε για την πορεία του στο μουσικό στερέωμα, από τα πρώτα του βήματα μέχρι σήμερα. Περιέγραψε τις δυσκολίες, τις κακοτοπιές, τις αντιζηλίες, τον φθόνο που βίωσε και τον έφτασαν στο σημείο να παθαίνει κρίσεις πανικού. Στο επίκεντρο αυτής της συνάντησης, και οι συνεργασίες που έκανε με τους Μ. Χιώτη, Μ. Αγγελόπουλο, Στ. Καζαντζίδη, Γ. Ζαμπέτα, αλλά και πολλούς άλλους καταξιωμένους δημιουργούς. Η ιστορία με τα δυο μπουζούκια που χάθηκαν και… ξαναβρέθηκαν «Δάνεισα σε κάποιο

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο