Πένυ Αγοραστού: Η εξομολόγηση για τον χαμό του αδερφού της πριν δεκαέξι χρόνια – “Δεν ξεπερνιέται…”
00:37 - 02/04/2021
Η Πένυ Αγοραστού βρέθηκε για πρώτη φορά καλεσμένη στο «The 2Night Show». Η όμορφη ηθοποιός από
To άρθρο Πένυ Αγοραστού: Η εξομολόγηση για τον χαμό του αδερφού της πριν δεκαέξι χρόνια – “Δεν ξεπερνιέται…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πένυ Αγοραστού: Συγκίνησε με την εξομολόγηση για το θάνατο του αδερφού της
Η Πένυ Αγοραστού μίλησε για τον θάνατο του αδερφού της, το επαγγελματικό της παρελθόν ως αεροσυνοδός αλλά και την προσωπική…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΠένυ Αγοραστού: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον χαμό του αδερφού της που τη σημάδεψε
Η Πένυ Αγοραστού μίλησε στο «The 2Night Show» για τον χαμό του αδεφφού της και την επαγγελματική της πορεία που πέρασε από διάφορα στάδια. Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν η Πένυ Αγοραστού.
Η όμορφη ηθοποιός από την τηλεοπτική σειρά «Έλα Στη Θέση Μου» μίλησε για τη ζωή της και αναφέρθηκε στον χαμό του αγαπημένου αδελφού της, σε ηλικία 16 ετών, που την σημάδεψε.
«Υπήρχε αδερφός αλλά τον έχασα πριν από 16 χρόνια. Έχω μείνει μόνη μου, έχω τους γονείς μου να με στηρίζουν και είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια. Ακόμα το αντιμετωπίζω. Είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται. Δεν νιώθω και πολύ ευχάριστα να το συζητάω. Έχω πάρει πάρα πολλά μαθήματα από αυτό το συμβάν».
Στη συνέχ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr