Πένυ Αγοραστού: «Ακόμα αντιμετωπίζω τον θάνατο του αδερφού μου»

00:39 - 02/04/2021

Στον καναπέ του The 2Night Show κάθισε η Πένυ Αγοραστού και μίλησε για την απώλεια του αδερφού της πριν από […] The post Πένυ Αγοραστού: «Ακόμα αντιμετωπίζω τον θάνατο του αδερφού μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πένυ Αγοραστού: “Ακόμα δε νιώθω άνετα να συζητώ για τον θάνατο του αδερφού μου”

Στο The 2Night Show ήταν καλεσμένη η Πένυ Αγοραστού κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τον θάνατο του αδερφού της πριν από χρόνια και πόσο της κόστισε. «Είμαι μοναχοπαίδι. Είχα αδερφό αλλά τον έχω χάσει εδώ και 16 χρόνια. Πια είμαι μόνη μου κι έχω τους γονείς μου να με στηρίζουν κι είμαστε μια δεμένη ... Περισσότερα To άρθρο Πένυ Αγοραστού: “Ακόμα δε νιώθω άνετα να συζητώ για τον θάνατο του αδερφού μου” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Πένυ Αγοραστού: Ακόμα αντιμετωπίζω τον θάνατο του αδερφού μου

Για ένα τραγικό γεγονός τόσο για την ίδια όσο φυσικά και για την οικογένειά της, μίλησε η Πένυ Αγοραστού, που ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για την απώλεια του αδερφού της πριν από 16 χρόνια. «Είμαι μοναχοπαίδι. Είχα αδερφό αλλά τον έχω χάσει εδώ και 16 χρόνια. […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πένυ Αγοραστού: Ακόμα αντιμετωπίζω τον θάνατο του αδερφού μου

‘Είμαι μοναχοπαίδι. Είχα αδερφό αλλά τον έχω χάσει εδώ και 16 χρόνια’ ανέφερε η Πένυ Αγοραστού. Στον καναπέ του The 2Night Show κάθισε η Πένυ Αγοραστού και μίλησε για την απώλεια του αδερφού της πριν από 16 χρόνια. «Είμαι μοναχοπαίδι. Είχα αδερφό αλλά τον έχω χάσει εδώ και 16 χρόνια.... The post Πένυ Αγοραστού: Ακόμα αντιμετωπίζω τον θάνατο του αδερφού μου appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πένυ Αγοραστού: Η απώλεια του αδελφού της

Πένυ Αγοραστού: Σε συνέντευξη της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε για την απώλεια του αδελφού της και πόσο αυτή την επηρεάσε.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Πένυ Αγοραστού: «Ακόμα αντιμετωπίζω τον θάνατο του αδερφού μου» (video)

"Είμαι μοναχοπαίδι. Είχα αδερφό αλλά τον έχω χάσει εδώ και 16 χρόνια"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Πένυ Αγοραστού: Η απώλεια του αδελφού της

Πένυ Αγοραστού: Σε συνέντευξη της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε για την απώλεια του αδελφού της και πόσο αυτή την επηρεάσε.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο