Ηλίας Βρεττός: “Δεν αγάπησα ποτέ τα σημάδια στο κορμί μου” – Αποκάλυψε το όνομα της συντρόφου του

01:58 - 02/04/2021

Ο Ηλίας Βρεττός, έκατσε το βράδυ Πέμπτης, απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο πλατό του The 2night To άρθρο Ηλίας Βρεττός: “Δεν αγάπησα ποτέ τα σημάδια στο κορμί μου” – Αποκάλυψε το όνομα της συντρόφου του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλίας Βρεττός : «Δεν αγάπησα ποτέ τα σημάδια στο κορμί μου»

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε για το ατύχημα που είχε πριν από κάποια χρόνια και που παρά λίγο να του στοιχίσει την ζωή.

Διαβάστε το στο

Ηλίας Βρεττός: Ζω από θαύμα, δεν αγάπησα ποτέ τα σημάδια στο κορμί μου

“Έχουν περάσει 3 χρόνια από το ατύχημα. Είχα και μια περιπέτεια υγείας με το νεφρό όταν ήμουν 13 και κόντεψα να το χάσω” ανέφερε ο Ηλίας Βρεττός. Το κατώφλι του The 2Night Show πέρασε ο Ηλίας Βρεττός και μίλησε για το ατύχημα που είχε πριν από κάποια χρόνια και που... The post Ηλίας Βρεττός: Ζω από θαύμα, δεν αγάπησα ποτέ τα σημάδια στο κορμί μου appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ατύχημα που είχε πριν από κάποια χρόνια και που παρά λίγο να του στοιχίσει την ζωή.Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2Night Show μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός και αναφέρθηκε στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν κάποια χρόνια. Όπως εξομολογήθηκε παραλίγο αυτό το ατύχημα να του στοιχίσει τη ζωή και σημείωσε πώς αφού βγήκε νικητής αναθεώρησε σχέσεις που είχε με στενούς του ανθρώπους. «Έχουν περάσει 3 χρόνια από το ατύχημα. Είχα και μια περιπέτεια υγείας με το νεφρό όταν ήμουν 13 και κόντεψα να το χάσω. Γενικά έχω τομές σε όλο μου το κορμί κι είναι τα παράσημά μου. Έχω κάνει τατουάζ σε όλες μου τις τομές γιατί δε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ατύχημα που είχε πριν από κάποια χρόνια και που παρά λίγο να του στοιχίσει την ζωή. Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2Night Show μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός και αναφέρθηκε στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν κάποια χρόνια. Όπως εξομολογήθηκε παραλίγο αυτό […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της