#Ηλίας Βρεττός

Λευκάδα: Καρναβαλιστής ντύθηκε Ηλίας Βρεττός και κρεμόταν από ντισκόμπαλα σε γερανό - Δείτε βίντεο

ProtoThema.gr
«Και πετάω ψηλά» τραγουδάει ο γνωστός ερμηνευτής που το κάνει και... πραγματικότητα στο μαγαζί που εμφανίζεται
16:00 17/03/2024

Ο Ηλίας Βρεττός στο TLIFE: «Με τη σύζυγό μου θέλουμε να γινουμε γονείς» – Ο ρόλος της ψυχοθεραπείας στη ζωή του

tlife.gr
Πρεμιέρα πρόκειται να κάνουν το βράδυ της Τρίτης 12 Μαρτίου ο Ηλίας Βρεττός με την Λένα To άρθρο Ο Ηλίας Βρεττός στο TLIFE: «Με τη σύζυγό μου θέλουμε να γινουμε γονείς» – Ο ρόλος της ψυχοθεραπείας στη ζωή του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 09/03/2024

Ο Ηλίας Βρεττός αποχαιρέτησε τη γιαγιά του – Πέθανε σε ηλικία 103 ετών

Newsbeast.gr
Σε ηλικία 103 ετών «έφυγε» από τη ζωή η γιαγιά του τραγουδιστή Ηλιά Βρεττού, ο οποίος την αποχαιρέτησε με συγκινητικές φωτογραφίες στο Instagram Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής το μεσημέρι της Παρασκευής (01/03) μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες μαζί με την γιαγιά του, συνοδεύοντας το ποστ με λίγα συγκινητικά λόγια. «Δεν υπάρχει πιο ωραίο όνομα για μένα από το “Αριάδνη”. Καλό ταξίδι στην αγαπημένη μας γιαγιά Νανά. Ευλογημένος είναι ο άνθρωπος που φτάνει στα 103. Τις ευχές σου τις κρατάω σαν φυλαχτό, την αγάπη σου για μένα την έχω πυρήνα μέσα μου, την υπόσχεση που σου δώσαμε με την Αναστασία, αν μας αξιώσει ο Θεός, θα την κρατήσουμε και το χαμόγελο και την
14:00 01/03/2024

Πένθος για τον Ηλία Βρεττό

tlife.gr
Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο Ηλίας Βρεττός καθώς πέθανε η πολυαγαπημένη του γιαγιά, Αριάδνη. Με μια To άρθρο Πένθος για τον Ηλία Βρεττό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 01/03/2024

Ηλίας Βρεττός: Το τραγούδι του, «Ένιωσα» ακούγεται στη διεθνώς βραβευμένη ταινία «Όχι Αύριο»

tlife.gr
Ο Ηλίας Βρεττός διανύει μια από τις πιο όμορφες και δημιουργικές περιόδους της ζωής του, τόσο To άρθρο Ηλίας Βρεττός: Το τραγούδι του, «Ένιωσα» ακούγεται στη διεθνώς βραβευμένη ταινία «Όχι Αύριο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 19/12/2023

Ηλίας Βρεττός: Το μεγάλο παζάρι τέλος – Εκεί θα συνεχίσει

koolnews.gr
Λάθος αποδείχθηκε, με βάση την τηλεθέαση και τα λεφτά που επέστρεψε στο κανάλι, η επιστροφή του τηλεπαιχνιδιού “το πιο μεγάλο παζάρι” στην τηλεόραση του Alpha, μία παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη με παρουσιαστή τον Ηλία Βρεττό. Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στο άλλοτε επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι με τη μεγάλη ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, αφού ούτε τα δώρα […] The post Ηλίας Βρεττός: Το μεγάλο παζάρι τέλος – Εκεί θα συνεχίσει appeared first on Koolnews.gr.
10:58 15/11/2023

Ηλίας Βρεττός: Έκανε τον σταυρό του στην πίστα και είπε «ευχαριστώ τον Θεό που με φύλαξε», μετά το τροχαίο

lykavitos.gr
Ο Ηλίας Βρεττός βγήκε στην πίστα του νυχτερινού κέντρου και τραγούδησε κανονικά, παρόλο που το προηγούμενο βράδυ υπέστη τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του.
18:17 05/11/2023

Σοκάρει ο Ηλίας Βρεττός για το τροχαίο που είχε: «Έκανα κωλοτούμπες με τη μηχανή και έσκασα με το κεφάλι στην άσφαλτο»

thecaller.gr
Με νέα ανάρτηση του στο instagram ο Ηλίας Βρεττός έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το τροχαίο ατύχημα που είχε το βράδυ της Παρασκευής, σημειώνοντας ότι παρόλο που έσκασε με το κεφάλι στην άσφαλτο γλίτωσε τα χειρότερα επειδή φορούσε κράνος και μπουφάν.Με νέα ανάρτηση του στο instagram ο Ηλίας Βρεττός έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το τροχαίο ατύχημα που είχε το βράδυ της Παρασκευής, σημειώνοντας ότι παρόλο που έσκασε με το κεφάλι στην άσφαλτο γλίτωσε τα χειρότερα επειδή φορούσε κράνος και μπουφάν.«Επειδή με ρωτάτε και δεν είμαι σε θέση να απαντήσω σε γνωστούς και φίλους που ανησυχούν, […]
11:00 04/11/2023

Ηλίας Βρεττός για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα: «Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του κλεψύδρα και κάθε δευτερόλεπτο, αυτή λιγοστεύει»

okmag.gr
Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν μερικά χρόνια. Ο τραγουδιστής εξήγησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Status και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Καμέα πόσο άλλαξε ο τρόπος σκέψης του. «Ξεκάθαρα εκείνη η εμπειρία με έκανε να αισθανθώ το θείο άγγιγμα. Αισθάνομαι με όλη τη δύναμη της ύπαρξης μου και της […] The post Ηλίας Βρεττός για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα: «Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του κλεψύδρα και κάθε δευτερόλεπτο, αυτή λιγοστεύει» appeared first on OK! Magazine.
10:58 04/11/2023

Ο Ηλίας Βρεττός για το σοβαρό τροχαίο που είχε: «Ήμουν πολύ τυχερός, όλες οι πιθανότητες ήταν να μη βγει άνθρωπος ζωντανός»

tlife.gr
Στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν μερικά χρόνια αναφέρθηκε ο Ηλίας Βρεττός στη συνέντευξη που To άρθρο Ο Ηλίας Βρεττός για το σοβαρό τροχαίο που είχε: «Ήμουν πολύ τυχερός, όλες οι πιθανότητες ήταν να μη βγει άνθρωπος ζωντανός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 04/11/2023

Ηλίας Βρεττός: Τροχαίο στη Γλυφάδα για τον τραγουδιστή – «Η μηχανή καρφώθηκε πάνω σε αμάξι»Ηλίας Βρεττός: Τροχαίο στη Γλυφάδα για τον τραγουδιστή – «Η μηχανή καρφώθηκε πάνω σε αμάξι»

empisteutiko.gr
Αν δε φορούσα μπουφάν και κράνος δεν θα την είχα γλιτώσει – Οι αναρτήσεις του τραγουδιστή Τροχαίο ατύχημα είχε ο Ηλίας Βρεττός το βράδυ της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου στη Γλυφάδα. Ο τραγουδιστής οδηγούσε τη μηχανή του, όταν ένα αυτοκίνητο βρέθηκε ξαφνικά μπροστά του, με αποτέλεσμα ο ίδιος να συγκρουστεί μαζί του. Μέσω Instagram, ο Ηλίας Βρεττός ανάρτησε μια φωτογραφία […] The post Ηλίας Βρεττός: Τροχαίο στη Γλυφάδα για τον τραγουδιστή – «Η μηχανή καρφώθηκε πάνω σε αμάξι»Ηλίας Βρεττός: Τροχαίο στη Γλυφάδα για τον τραγουδιστή – «Η μηχανή καρφώθηκε πάνω σε αμάξι» appeared first on Empisteutiko.gr.
09:58 04/11/2023

Τροχαίο στη Γλυφάδα για τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό: «Η μηχανή καρφώθηκε πάνω σε αμάξι»

lykavitos.gr
Τροχαίο ατύχημα είχε ο Ηλίας Βρεττός το βράδυ της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου στη Γλυφάδα. Ο τραγουδιστής οδηγούσε τη μηχανή του, όταν ένα αυτοκίνητο βρέθηκε ξαφνικά μπροστά του, με αποτέλεσμα ο ίδιος να συγκρουστεί μαζί του.
09:17 04/11/2023

Ηλίας Βρεττός: Τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή για τον γνωστό τραγουδιστή

govastileto.gr
Τροχαίο ατύχημα με την μηχανή του είχε ο Ηλίας Βρεττός το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Γλυφάδας. Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού του Alpha «Το πιο μεγάλο παζάρι» δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα story στο οποίο φαίνεται η μηχανή του πεσμένη στο έδαφος, χωρίς ωστόσο να αναφέρει περισσότερες […]
09:00 04/11/2023

Ηλίας Βρεττός: Σοβαρό τροχαίο για τον τραγουδιστή – «Αν δεν φορούσα κράνος δεν θα την είχα γλιτώσει»

okmag.gr
Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε το βράδυ της Παρασκευής (3/11) ο Ηλίας Βρεττός, στην περιοχή της Γλυφάδας. Ο τραγουδιστής οδηγούσε τη μηχανή του, όταν πετάχτηκε μπροστά του ένα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να κάνει κωλοτούμπες και στο τέλος να σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο. Οι αναρτήσεις του τραγουδιστή και η ευχή σε όσους «θέλουν το […] The post Ηλίας Βρεττός: Σοβαρό τροχαίο για τον τραγουδιστή – «Αν δεν φορούσα κράνος δεν θα την είχα γλιτώσει» appeared first on OK! Magazine.
00:58 04/11/2023

Ο Ηλίας Βρεττός φιλοξενούμενος του Κωνσταντίνου Καμέα απόψε στον ASTRA

trikalavoice.gr
Σήμερα το βράδυ στις 23:30 στον ASTRA, o Κωνσταντίνος Καμέας υποδέχεται στο «STATUS» τον Ηλία Βρεττό.     Ο αγαπημένος καλλιτέχνης σε μία εκ βαθέων συνέντευξη μιλάει στον Κωνσταντίνο Καμέα για το τηλεοπτικό του εγχείρημα «Το Πιο Μεγάλο Παζάρι» και πως προέκυψε αυτή η συνεργασία, πως βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση στον ρόλο του […]
10:53 02/11/2023

Ηλίας Βρεττός: Συνεχίζονται οι επιτυχημένες εμφανίσεις με τη Χριστίνα Σάλτη

gossip-tv.gr
Ο Ηλίας Βρεττός σαρώνει και φέτος με τις εμφανίσεις του να γίνονται sold out από το πρώτο κιόλας διήμερο. Μαζί του η Χριστίνα Σάλτη.Περισσότερα...
17:37 27/10/2023

Πρεμιέρα για τον Ηλία Βρεττό – Στο πλευρό του η σύζυγός του, Αναστασία Δεληγιάννη

govastileto.gr
Ο Ηλίας Βρεττός και η Χριστίνα Σάλτη πραγματοποίησαν πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και ξεσήκωσαν το κοινό με τις μουσικές τους επιτυχίες. Από το πλευρό του Ηλία Βρεττού δεν γινόταν να λείπει η σύζυγός του, Αναστασία Δεληγιάννη, η οποία τον θαύμασε όση ώρα βρισκόταν πάνω στη σκηνή. Η γυμνάστρια επέλεξε να φορέσει μια εντυπωσιακή παντελόνα […]
16:00 22/10/2023

Ηλίας Βρεττός: «Σε χάσαμε από την μία στιγμή στην άλλη, η καρδιά μου έχει σκιστεί στη μέση»

tlife.gr
Δύσκολες ήταν οι τελευταίες ώρες για τον Ηλία Βρεττό και την σύζυγό του, Αναστασία Δεληγιάννη, καθώς To άρθρο Ηλίας Βρεττός: «Σε χάσαμε από την μία στιγμή στην άλλη, η καρδιά μου έχει σκιστεί στη μέση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 06/10/2023

Panik Concert 2023 by opaponline.gr - Με μεγάλη επιτυχία το μουσικό γεγονός της χρονιάς!

filathlos.gr
Panik Concert 2023 by opaponline.gr - Με μεγάλη επιτυχία το μουσικό γεγονός της χρονιάς! 03/10/2023 Το Panik Concert, το μουσικό γεγονός της χρονιάς που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και έχει γίνει θεσμός, επέστρεψε για δεύτερη φορά, μέσα από μία επική και φαντασμαγορική συναυλία στην οποία παρουσιάστηκαν οι μεγάλες επιτυχίες της φετινής χρονιάς που έχουν την υπογραφή της Panik Entertainment Group.     Το Panik Concert 2023 by opaponline.gr διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας, 2 Οκτωβρίου, στο κατάμεστο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», όπου οι ιδρυτές της Panik, Πάρις Κασιδόκωστας Λάτσης και Γιώργος Αρσενάκος, καθώς και όλο το team της εταιρείας, υποδέχθηκ
15:46 03/10/2023

Τη Δευτέρα το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς – Ρέμος, Φουρέιρα, Αργυρός, Βανδή, Γαρμπή, FY, Light, Trannos και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες σε μία σκηνή

filathlos.gr
Τη Δευτέρα το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς – Ρέμος, Φουρέιρα, Αργυρός, Βανδή, Γαρμπή, FY, Light, Trannos και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες σε μία σκηνή 28/09/2023 Προσκλήσεις αποκλειστικά από το opaponline.gr   Μόλις τέσσερα 24ωρα απομένουν για το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς, το Panik Concert 2023 x opaponline.gr. Όπου κι αν είσαι, μπορείς να διεκδικήσεις προσκλήσεις αποκλειστικά από το opaponline.gr και να ετοιμαστείς να το ζήσεις από κοντά.   Αν θες κι εσύ να δεις τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στη σκηνή του Panik Concert, κάνεις σύνδεση ή εγγραφή στον λογαριασμό σου στο opaponline.gr και διεκδικείς online δωρεάν διπλές προσκλήσεις.  
12:46 28/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load