Αντώνης Σρόιτερ: «Έχω ακούσει ότι είμαι μασόνος, δολοφόνος κι απατεώνας»
02:25 - 03/04/2021
Στο After Dark βρέθηκε καλεσμένος ο Αντώνης Σρόιτερ κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για κάποια hate comments που έχει […]
The post Αντώνης Σρόιτερ: «Έχω ακούσει ότι είμαι μασόνος, δολοφόνος κι απατεώνας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντώνης Σρόιτερ: Έχω ακούσει ότι είμαι μασόνος, δολοφόνος κι απατεώνας
Hate comments ακούω καθημερινά και τώρα είναι και της μόδας δήλωσε ο παρουσιαστής
Διαβάστε το στο Σρόιτερ: Έχω ακούσει ότι είμαι μασόνος, δολοφόνος κι απατεώνας
«Αν κάποιος μου πει ‘’πόσα πήρες για να λες αυτά που λες’’ του απαντάω… 10 εκατομμύρια»! Η παραπάνω ατάκα ανήκει στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ ο οποίος με καυστική διάθεση απάντησε στις ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark βρέθηκε για κάποια hate comments που έχει ακούσει για τον ίδιο. «Δίνω σημασία σε δικούς μου ανθρώπους […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑντώνης Σρόιτερ: Έχω ακούσει ότι είμαι μασόνος και δολοφόνος
Ο παρουσιαστής και γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε πως «δίνω σημασία σε δικούς μου ανθρώπους στο ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον, που ξέρω ότι είναι straight και θα μου πούνε και την βλακεία μου. Hate comments ακούω καθημερινά και τώρα είναι και της μόδας. Είναι η εποχή που οι δημοσιογράφοι κι οι παρουσιαστές είναι τα μέλη του […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑντώνης Σρόιτερ: Έχω ακούσει ότι είμαι μασόνος και δολοφόνος
Για μηνύματα μίσους που έχει δεχθεί κατά καιρούς, και όχι μόνο, μίλησε στην εκπομπή «After Dark» ο Αντώνης Σρόιτερ. Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου του Alpha και γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε: […]
Διαβάστε το στο topontiki.grΑντώνης Σρόιτερ: «Έχω ακούσει ότι είμαι μασόνος, δολοφόνος κι απατεώνας», vid
Στο After Dark βρέθηκε καλεσμένος ο Αντώνης Σρόιτερ
Το άρθρο Αντώνης Σρόιτερ: «Έχω ακούσει ότι είμαι μασόνος, δολοφόνος κι απατεώνας», vid εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΑντώνης Σρόιτερ – Έχω ακούσει ότι είμαι μασόνος, δολοφόνος κι απατεώνας
«Δίνω σημασία σε δικούς μου ανθρώπους στο ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον, που ξέρω ότι είναι straight και θα μου πούνε και την βλακεία μου....
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αντώνης Σρόιτερ – Έχω ακούσει ότι είμαι μασόνος, δολοφόνος κι απατεώνας
Διαβάστε το στο spoilersΑντώνης Σρόιτερ: Έχω ακούσει ότι είμαι μασόνος και δολοφόνος
Ο Αντώνης Σρόιτερ αναφέρει τα μηνύματα που έχει δεχτεί κατά καιρούς και κάνει ιδιαίτερη αναφορά στα πιο περίεργα hate comments.Ο Αντώνης Σρόιτερ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» και μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για τα πιο περίεργα μηνύματα που έχει δεχτεί.
Ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε πως «δίνω σημασία σε δικούς μου ανθρώπους στο ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον, που ξέρω ότι είναι straight και θα μου πούνε και την βλακεία μου».
Παράλληλα, δήλωσε πως «hate comments ακούω καθημερινά και τώρα είναι και της μόδας. Είναι η εποχή που οι δημοσιογράφοι κι οι παρουσιαστές είναι τα μέλη του συστήματος που πάνε να γκρεμίσουν τον κόσμο. Έχω ακούσει ό,τι μπορείς να φανταστείς. Έχω ακούσει
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΣρόιτερ: "Έχω ακούσει ότι είμαι μασόνος, δολοφόνος κι απατεώνας"
Η εξομολόγηση του γνωστού δημοσιογράφου
Διαβάστε το στο ekriti.gr