#Αντώνης Σρόιτερ

Αλέξης Γεωργούλης για Ελένη Χρονοπούλου: «Δεν έχω καμία σχέση με την καταγγελία της»

govastileto.gr
Ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Αντώνης Σρόιτερ συναντήθηκαν για το podcast του «Πρώτου Θέματος» με τίτλο «Πρώτη Λέξη». Ο γνωστός ηθοποιός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την καταγγελία από το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ελένη Χρονοπούλου και το σάλο που ξέσπασε. Αρχικά, ο Αλέξης Γεωργούλης είπε: «Δεν πιστεύω ότι θα καταδικαστώ. Δεν νομίζω ότι […]
16:00 17/04/2024

Αντώνης Σρόιτερ: «Βγήκαν κάτι φεμινίστριες και είπαν ότι είναι σεξιστικό αυτό που είπα»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και τη Μαρία Φραγκάκη έδωσε ο Αντώνης Σρόιτερ. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού […] The post Αντώνης Σρόιτερ: «Βγήκαν κάτι φεμινίστριες και είπαν ότι είναι σεξιστικό αυτό που είπα» appeared first on Zappit.
13:01 29/02/2024

Αντώνης Σρόιτερ: «Είναι σαχλό να λένε σε ένα πέσιμο «αχ, μη μου το κάνετε αυτό», μπορείς απλά να μην απαντήσεις»

zappit.gr
Στην κάμερα του ΟΡΕΝ και τη ρεπόρτερ Χαρά Μπουτσικάκη μίλησε ο Αντώνης Σρόιτερ. Τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του […] The post Αντώνης Σρόιτερ: «Είναι σαχλό να λένε σε ένα πέσιμο «αχ, μη μου το κάνετε αυτό», μπορείς απλά να μην απαντήσεις» appeared first on Zappit.
12:00 26/02/2024

Αντώνης Σρόιτερ: Μένει ή φεύγει από τον ALPHA;

youfly.com
Στις φήμες και τα ρεπορτάζ που τον θέλουν να αλλάζει τηλεοπτική στέγη, απάντησε ο Αντώνης Σρόιτερ στην κάμερα του Happy Day. The post Αντώνης Σρόιτερ: Μένει ή φεύγει από τον ALPHA; appeared first on Youfly.
10:58 26/02/2024

Αντώνης Σρόιτερ για δηλώσεις Νταλάρα: «Δεν υπάρχουν γελοίες ερωτήσεις, υπάρχουν γελοίες απαντήσεις»

tlife.gr
Τον Αντώνη Σρόιτερ συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και ο δημοσιογράφος, Γρηγόρης Μπάκας. Μεταξύ άλλων, To άρθρο Αντώνης Σρόιτερ για δηλώσεις Νταλάρα: «Δεν υπάρχουν γελοίες ερωτήσεις, υπάρχουν γελοίες απαντήσεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 25/01/2024

Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Αυτό έγινε μετά τις Άγριες Μέλισσες, βλέπουμε ερμηνείες που λες Παναγία μου τι είναι τούτο;»

zappit.gr
Ο Αντώνης Σρόιτερ με την Αυτοψία βρέθηκαν στα παρασκήνια των σειρών του Alpha. Η Αλεξάνδρα Παντελάκη μίλησε για την άνθιση […] The post Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Αυτό έγινε μετά τις Άγριες Μέλισσες, βλέπουμε ερμηνείες που λες Παναγία μου τι είναι τούτο;» appeared first on Zappit.
09:00 22/12/2023

Αντώνης Σρόιτερ σε Λουιζίδου – Κωνσταντινίδου: «Δεν περίμενα να σας συναντήσω σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής»

tlife.gr
Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Αυτοψία μπήκαν στα παρασκήνια των πετυχημένων σειρών του Alpha καταγράφοντας όσα To άρθρο Αντώνης Σρόιτερ σε Λουιζίδου – Κωνσταντινίδου: «Δεν περίμενα να σας συναντήσω σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
03:09 22/12/2023

ALPHA: Ανανεώνουν Μάνεσης – Σρόιτερ ή όχι;

youfly.com
Σε τροχιά… ανανέωσης βρίσκονται οι Νίκος Μάνεσης και Αντώνης Σρόιτερ με τον ALPHA. The post ALPHA: Ανανεώνουν Μάνεσης – Σρόιτερ ή όχι; appeared first on Youfly.
13:58 29/11/2023

Ο Αντώνης και η Ιωάννα Σρόιτερ πάτησαν στην κορυφή του Ολύμπου – Φωτογραφίες από την ανάβαση

lamianow.gr
Ένα Σαββατοκύριακο εκτός Αθήνας και πολύ διαφορετικό πέρασαν ο Αντώνης Σρόιτερ και σύζυγός του Ιωάννα. Ο άνκορμαν του Alpha βγήκε για λίγο από το τηλεοπτικό πλατό των ειδήσεων και ήρθε πιο κοντά στη φύση. Μαζί με τη σύζυγο του Ιωάννα, ο Αντώνης Σρόιτερ έκανε μία μεγάλη πεζοπορική διαδρομή, ανεβαίνοντας σε υψόμετρο 2.648 μέτρων στον Όλυμπο. Το ζευγάρι επέλεξε να […] The post Ο Αντώνης και η Ιωάννα Σρόιτερ πάτησαν στην κορυφή του Ολύμπου – Φωτογραφίες από την ανάβαση appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
23:37 09/10/2023

Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη: Ορειβασία στον Όλυμπο για το ζευγάρι - Οι τρυφερές φωτογραφίες

thetoc.gr
Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Σρόιτερ ανήρτησαν φωτογραφίες από την ανάβασή του στο υψηλότερο βουνό της Ελλάδας, όπου κατάφεραν να ανέβουν μέχρι τα 2.650 πόδια.
21:09 09/10/2023

Αντώνης Σρόιτερ – Ιωάννα Σρόιτερ: Φωτογραφίες από την ανάβασή τους στην κορυφή του Ολύμπου

tlife.gr
Μια εμπειρία ζωής επέλεξαν να δοκιμάσουν ο Αντώνης Σρόιτερ και η σύζυγός του, Ιωάννα Σρόιτερ, καθώς To άρθρο Αντώνης Σρόιτερ – Ιωάννα Σρόιτερ: Φωτογραφίες από την ανάβασή τους στην κορυφή του Ολύμπου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 09/10/2023

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η σύζυγός του έβγαλαν τις πιο #couplegoals φωτογραφίες στην κορυφή του Ολύμπου

queen.gr
Ο Αντώνης Σρόιτερ κι η σύζυγός του Ιωάννα Μπούκη προσπαθούν να περνούν μαζί ποιοτικό χρόνο κι ένα από τα πράγματα που αγαπούν είναι τα ταξίδια.Περισσότερα...
23:17 05/10/2023

Αντώνης Σρόιτερ: «Είμαστε στη σφαλιάρα δέκα χρόνια… δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι»

neolaia.gr
Ο Αντώνης Σρόιτερ ήταν ο πρώτος καλεσμένος για τη νέα σεζόν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο πλατό του Happy Day στον Alpha.
16:46 11/09/2023

Ο Αντώνης Σρόιτερ επιστρέφει τη Δευτέρα στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων

happytv.gr
Από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου ο Αντώνης Σρόιτερ επιστρέφει στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha. Μαζί με την ισχυρότερη ομάδα ρεπόρτερ συνθέτουν το πιο έγκυρο και εμπεριστατωμένο Δελτίο Ειδήσεων. Το δυνατότερο πάνελ δημοσιογράφων, που συλλέγουν και επεξεργάζονται την είδηση ακόμη και μέσα στο στούντιο, εγγυάται σφαιρική και συνεχή ενημέρωση. Οι σημαντικότεροι αναλυτές, ειδικοί και σχολιαστές […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ο Αντώνης Σρόιτερ επιστρέφει τη Δευτέρα στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων
20:37 26/08/2023

Alpha News: Ο Αντώνης Σρόιτερ επιστρέφει τη Δευτέρα στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων

tlife.gr
Από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου ο Αντώνης Σρόιτερ επιστρέφει στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha. Μαζί To άρθρο Alpha News: Ο Αντώνης Σρόιτερ επιστρέφει τη Δευτέρα στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 25/08/2023

Αντώνης Σρόιτερ: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα – «Τέλος εποχής»

okmag.gr
Μια νέα ανάρτηση έκανε ο Αντώνης Σρόιτερ. Ο anchorman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Αlpha θέλησε να σχολιάσει με τον δικό του τρόπο την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από το τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ. Ο δημοσιογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος. Και έγραψε στο σχόλιο: «Τέλος εποχής. Με τα σωστά και τα […] The post Αντώνης Σρόιτερ: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα – «Τέλος εποχής» appeared first on OK! Magazine.
14:58 29/06/2023

Αυτοψία στην πολιτική – Τουρκικές και Ελληνικές εκλογές, Κυριακή στις 00.30

happytv.gr
Ο Αντώνης Σρόιτερ κάνει «Αυτοψία στην πολιτική» βάζοντας στο επίκεντρο τις Τουρκικές και τις Ελληνικές Εκλογές. Τα αποτελέσματα των Εκλογών στη γειτονική χώρα και η επόμενη ημέρα στις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας. Ζωντανά από την Κωνσταντινούπολη, με όλο το ρεπορτάζ, η Σοφία Κωστίδη. Ενώ ο Διεθνολόγος του Alpha, Γιώργος Φίλης, αναλύει το μήνυμα της τουρκικής […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Αυτοψία στην πολιτική – Τουρκικές και Ελληνικές εκλογές, Κυριακή στις 00.30
15:32 26/05/2023

Μάρα Ζαχαρέα: Στο debate οι περισσότεροι δημοσιογράφοι πάθαμε από μια καταστροφή

thecaller.gr
Στο debate των πολιτικών αρχηγών οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είχαν πάθε από μία «καταστροφή», υποστήριξε η Μάρα Ζαχαρέα.Στο debate των πολιτικών αρχηγών οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είχαν πάθε από μία «καταστροφή», υποστήριξε η Μάρα Ζαχαρέα.Μόνο ο Παναγιώτης Στάθης και ο Αντώνης Σρόιτερ γλίτωσαν από την κακοτυχία που χτύπησε τους υπόλοιπους πριν από το debate, δήλωσε η Μάρα Ζαχαρέα, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», του ΣΚΑΪ. Αρχικά, απαντώντας σε σχόλιο του Νίκου Μουτσινά, […]
20:54 25/05/2023

Ανδρέας Μικρούτσικος για Στρατή Χατζησταματίου: «Το βράδυ ήταν αγκαλιά για πρώτη του φορά με γυναίκα»

Newsbeast.gr
Στην ειδική εκπομπή του Alpha για τις εκλογές βρέθηκαν καλεσμένοι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Στρατής Χατζησταματίου, με τον πρώτο να πειράζει με μια χιουμοριστική ατάκα τον δεύτερο, επειδή άργησε να εμφανιστεί. «Γιατί άργησες, Μανώλη;», ρώτησε ο Αντώνης Σρόιτερ τον Στρατή Χατζησταματίου και τότε ο νεαρός ηθοποιός του απάντησε πως «έγινε λάθος συνεννόηση με το ταξί». Τότε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που καθόταν δίπλα του, παρενέβη και είπε: «Την Παρασκευή το βράδυ ήταν αγκαλιά για πρώτη του φορά, δύο χρόνια με γυναίκα και θα πρέπει να είμαστε όλοι επιεικής μαζί του. Το νεούδι ξεπαρθενιάστηκε».
18:38 21/05/2023

Σρόιτερ για Ολυμπιακό: «Εδώ θα είμαστε, να σηκώσουμε το κασκόλ» (vid)

Gazzetta
«Ανεξάρτητα από τις αθλητικές μας προτιμήσεις όλοι, είμαστε με μια ελληνική ομάδα σήμερα», ανέφερε ο Αντώνης Σρόιτερ για το σημερινό τελικό της Euroleague.
17:46 21/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load