Τζένη Μπαλατσινού: Η εξομολόγηση για τον τοκετό -Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο Βασίλης ήταν ο φύλακας άγγελός μου”
07:49 - 03/04/2021
Η Τζένη Μπαλατσινού, τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, καρπού του έρωτά της με
To άρθρο Τζένη Μπαλατσινού: Η εξομολόγηση για τον τοκετό -Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο Βασίλης ήταν ο φύλακας άγγελός μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η εξομολόγηση Μπαλατσινού για τον τοκετό: Είχα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο - Ο Βασίλης ήταν ο φύλακας άγγελός μου
Διαβάστε το στο Η εξομολόγηση της Τζένης Μπαλατσινού για τον τοκετό: «Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο»
Η Τζένη Μπαλατσινού, τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, καρπού του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης...
Διαβάστε το στο govastileto.grΤζένη Μπαλατσινού για τον τοκετό της: Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο – Κάναμε Πρωτοχρονιά στη ΜΕΘ νεογνών
“Είχα προαίσθημα πως θα είναι δύσκολος τοκετός. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο Βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια. Περάσαμε μια σκληρή δοκιμασία και αυτό μας υπενθύμισε για άλλη μια φορά πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τις μέρες που έμεινα στην Εντατική κατάλαβα πως μεγαλώνοντας θέλω να βρίσκομαι εκεί που επιθυμώ και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Τζένη Μπαλατσινού σε τρυφερή εξομολόγηση – «Ο Βασίλης ήταν ο φύλακας άγγελος μου»
Η Τζένη Μπαλατσινού παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Down Town και τη δημοσιογράφο Βένια Καραγιάννη. Η γνωστή […]
The post Η Τζένη Μπαλατσινού σε τρυφερή εξομολόγηση – «Ο Βασίλης ήταν ο φύλακας άγγελος μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr