Με κορονοϊό ο πρόεδρος της Αργεντινής που έχει εμβολιαστεί
08:58 - 03/04/2021
Ο πρόεδρος της Αργεντινής νοσεί με κορονοϊό παρά το γεγονός, ότι εμβολιάστηκε με το εμβόλιο Sputnik V.Ο πρόεδρος της Αργεντινής είναι θετικός στο κορονοϊό και έχει εμφανίσει συμπτώματα της νόσου, παρά το γεγονός ότι έκανε το εμβόλιο Sputnik V.
Ο Αλμπέρτο Φερνάντες ανακοίνωσε την Παρασκευή (2/4) πως πως είναι θετικός στον ιό, όπως έδειξε ένα τεστ αντιγόνου, ενώ σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter, ανέφερε τα εξής:
«Στο τέλος της σημερινής ημέρας (σ.σ.: της Παρασκευής), αφού εμφάνισα πυρετό 37,3 και ελαφρό πονοκέφαλο, μου έκαναν τεστ αντιγόνου, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν θετικό».
Παρόλα αυτά, ίδιος πρόσθεσε πως περιμένει το αποτέλεσμα ενός τεστ PCR που θα επιβεβαιώσει αν έχει μολυνθεί ή όχι.
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο πρόεδρος της Αργεντινής αν και έχει εμβολιαστεί
Εκδήλωσε πυρετό και υπεβλήθη σε τεστ
Διαβάστε το στο Θετικός στον κορονοϊό ο πρόεδρος της Αργεντινής
Ο πρόεδρος της Αργεντινής Αλμπέρτο Φερνάντες, ο οποίος έχει εμβολιασθεί κατά της Covid-19, ανακοίνωσε χθες, Παρασκευή, πως είναι θετικός στον κορονοϊό, όπως έδειξε ένα τεστ αντιγόνου. «Στο τέλος της σημερινής ημέρας (σ.σ.: της Παρασκευής), αφού εμφάνισα πυρετό 37,3 και ελαφρό πονοκέφαλο, μου έκαναν τεστ αντιγόνου, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν θετικό», δήλωσε ο Φερνάντες στο […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΘετικός στον κορωνοϊό ο Πρόεδρος Αργεντινής
Ο Πρόεδρος της Αργεντινής, Αλμπέρτο Φερνάντες, ο οποίος έχει εμβολιασθεί κατά της Covid-19, ανακοίνωσε χθες, Παρασκευή, πως είναι θετικός στον ιό, όπως έδειξε ένα τεστ αντιγόνου.
"Στο τέλος της σημερινής ημέρας (σ.σ.: της Παρασκευής), αφού εμφάνισα πυρετό 37,3 και ελαφρό πονοκέφαλο, μου έκαναν τεστ αντιγόνου, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν θετικό", δήλωσε ο Φερνάντες στο λογαριασμό του στο Twitter. Πρόσθεσε πως περιμένει το αποτέλεσμα ενός τεστ PCR που θα επιβεβαιώσει αν έχει μολυνθεί ή όχι.Ο Πρόεδρος, ο οποίος έκλεισε χθες, Παρασκευή, τα 62 του, βρίσκεται προληπτικά σε απομόνωση βάσει των πρωτοκόλλων για την Covid-19, όμως εξακολουθεί να εργάζεται και δήλωσε πως είναι "σε καλή φυσική κατάσταση"
Διαβάστε το στο Κόλλησε Κορωνοϊο ο πρόεδρος της Αργεντινης ενώ είχε κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου
Με Κορωνοϊο βρέθηκε ο πρόεδρος της Αργεντινής Αλμπέρτο Φερνάντες, παρολο που ο άνθρωπος έχει εμβολιαστεί για τον Κορωνοϊο. Συμφωνα με ανάρτηση του: Στο τέλος της σημερινής ημέρας (σ.σ.: της Παρασκευής), αφού εμφάνισα πυρετό 37,3 και ελαφρό πονοκέφαλο, μου έκαναν τεστ αντιγόνου, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν θετικό. Ο πρόεδρος της Αργεντινής έχει κάνει δύο δόσεις […]
Κόλλησε Κορωνοϊο ο πρόεδρος της Αργεντινης ενώ είχε κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου - olympia
Διαβάστε το στο olympia.grΚορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο πρόεδρος της Αργεντινής, Φερνάντες
Ο πρόεδρος της Αργεντινής Αλμπέρτο Φερνάντες, ο οποίος έχει εμβολιασθεί κατά της Covid-19, ανακοίνωσε χθες, Παρασκευή, πως είναι θετικός στον...
The post Κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο πρόεδρος της Αργεντινής, Φερνάντες appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr