Σίσσυ Χρηστίδου: Τα έχασε με όσα άκουσε για τη σκηνογράφο φίλη του συζύγου της Τέτας Καμπουρέλη – “Θα έμεναν μαζί; έχω καεί λίγο”

11:19 - 03/04/2021

Η Σίσσυ Χρηστιδου στο Έλα Χαμογέλα, φιλοξένησε την Άρια Καλύβα δημοσιογράφο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα και To άρθρο Σίσσυ Χρηστίδου: Τα έχασε με όσα άκουσε για τη σκηνογράφο φίλη του συζύγου της Τέτας Καμπουρέλη – “Θα έμεναν μαζί; έχω καεί λίγο” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τα έχασε η Σίσσυ Χρηστίδου με όσα άκουσε για τη σκηνογράφο φίλη του συζύγου της Τέτας Καμπουρέλη- "Θα έμεναν μαζί; Έχω καεί λίγο"

Η Σίσσυ Χρηστιδου στο Έλα Χαμογέλα, φιλοξένησε την Άρια Καλύβα δημοσιογράφο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα και μίλησαν για τις εξελίξεις στο θέμα του ριφιφί των θυρίδων στο Ψυχικό στην οποία εμπλέκεται ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της