Φεστα: «Πιστεύω στην ομάδα μου»

21:45 - 03/04/2021

Ο Τζιανλούκα Φέστα, μίλησε για την ισοπαλία της ΑΕΛ με τον Παναιτωλικό και πρόσθεσε πως έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του που πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova: «Σήμερα προσπαθήσαμε πάρα πολύ για να κερδίσουμε είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά θα μπορούσαμε να χάσουμε γιατί και ο Παναιτωλικός είχε …

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φέστα: «Πιστεύω στην ομάδα μου»

Φέστα: «Πιστεύω στην ομάδα μου» 03/04/2021 Ο Τζιανλούκα Φέστα, μίλησε για την ισοπαλία της ΑΕΛ με τον Παναιτωλικό και πρόσθεσε πως έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του που πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova: «Σήμερα προσπαθήσαμε πάρα πολύ για να κερδίσουμε είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά θα μπορούσαμε να χάσουμε γιατί και ο Παναιτωλικός είχε ευκαιρείς στο τέλος. Το ξέραμε ότι είναι δύσκολο πρέπει να κάνουμε ακόμα μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά κάναμε κάποια λάθη αλλά πιστευτώ ομάδα μου».

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Φέστα : «Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, πιστεύω στην ομάδα μου»

Ο Τζιανλούκα Φέστα μίλησε μετά την ισοπαλία της ΑΕΛ με τον Παναιτωλικό (1-1) και τόνισε ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά, ενώ ανέφερε πως πιστεύει στην ομάδα του.

Διαβάστε το στο to10.gr

Φέστα: «Πιστεύω στην ομάδα μου»

Δείτε τι είπε ο προπονητής της ΑΕΛ, Τζανλούκα Φέστα, μετά τη λήξη της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό. «Σήμερα προσπαθήσαμε πάρα πολύ για να κερδίσουμε είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά θα μπορούσαμε να χάσουμε γιατί και ο Παναιτωλικός είχε ευκαιρίες στο τέλος. Το ξέραμε ότι είναι δύσκολο πρέπει να κάνουμε αλλη μια μεγάλη νίκη εκτός […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»