Όταν η Ναταλία Γερμανού απόρησε – «Περπατημένη και με μεγάλο παρελθόν εγώ;”

14:49 - 04/04/2021

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο θέλησε η Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής στο «Καλύτερα δε γίνεται», να πάει σε διαφημίσεις. […] The post Όταν η Ναταλία Γερμανού απόρησε – «Περπατημένη και με μεγάλο παρελθόν εγώ;” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άφωνη η Ναταλία Γερμανού- «Περπατημένη και μεγάλο παρελθόν εγώ;»

Δεν είχε λόγια για τους χαρακτηρισμούς που άκουσε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε το στο

Η Ναταλία Γερμανού απορεί: Περπατημένη και με μεγάλο παρελθόν εγώ;

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο θέλησε η Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής στο «Καλύτερα δε γίνεται», να πάει σε διαφημίσεις. Έναν τρόπο που, όμως, την έκανε να… σταυροκοπηθεί στον αέρα! Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του Alpha ανέφερε χαρακτηριστικά πως «θέλω να πάμε σε διαφημίσεις με έναν αστέρα του Tik Tok, έναν άνθρωπο ο οποίος είναι θρύλος […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ναταλία Γερμανού: «Περπατημένη και με μεγάλο παρελθόν εγώ;» (Video)

Το σταυρό της στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» έκανε η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha επέλεξε να πάει σε διαφημίσεις προβάλλοντας  το βίντεο ενός αστέρα […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Η Ναταλία Γερμανού απορεί: Περπατημένη και με μεγάλο παρελθόν εγώ;

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Άφωνη η Ναταλία Γερμανού- «Περπατημένη και μεγάλο παρελθόν εγώ;»

Δεν περίμενε να ακούσει αυτά που άκουσε η Ναταλία Γερμανού στην σημερινή της εκπομπή και έμεινε άφωνη. Λίγο πριν κάνει διάλλειμα για διαφημίσεις η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με το κοινό ένα βίντεο που ήταν αφιερωμένο σε εκείνη, χωρίς να ξέρει όμως το ακριβές περιεχόμενό του, το οποίο τελικά την άφησε να σταυροκοπιέται. «Θέλω να […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Απόρησε η Ναταλία Γερμανού: Περπατημένη και μεγάλο παρελθόν εγώ;

Με έναν διαφορετικό τρόπο θέλησε η Ναταλία Γερμανού, σήμερα το στο «Καλύτερα δε γίνεται», να πάει σε διαφημίσεις. Αυτός, όμως, την έκανε να… σταυροκοπηθεί στον αέρα!... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Απόρησε η Ναταλία Γερμανού: Περπατημένη και μεγάλο παρελθόν εγώ;

Διαβάστε το στο spoilers

Ναταλία Γερμανού : «Περπατημένη και με μεγάλο παρελθόν εγώ;»

Φοβερές ατάκες από τη Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο