Φωτιά Άνδρος: «Παρόρμηση της στιγμής» το «θα βάλω φωτιά» λέει τώρα ο κοινοτάρχης

07:54 - 05/04/2021

Αίσθηση προκαλεί η απειλή του προέδρου της κοινότητας Μακροταντάλου, να βάλει φωτιά στην Άνδρο, αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο στους νέους δασικούς χάρτες.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά Άνδρος: «Παρόρμηση της στιγμής» το «θα βάλω φωτιά» λέει τώρα ο κοινοτάρχης

Αίσθηση προκαλεί η απειλή του προέδρου της κοινότητας Μακροταντάλου, να βάλει φωτιά στην Άνδρο, αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο στους νέους δασικούς χάρτες. Πρόκειται για τον πρόεδρο της κοινότητας Μακροταντάλου, Ανδρέα Τριδήμα, ο οποίος σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο είχε δηλώσει: «Εγώ έχω να πω σαν αγρότης στο επάγγελμα, ότι από δω και μπρος να έχετε στα υπόψη σας […] The post Φωτιά Άνδρος: «Παρόρμηση της στιγμής» το «θα βάλω φωτιά» λέει τώρα ο κοινοτάρχης appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες