Χαλασμός με Φαίη Σκορδά και Ανθή Σαλαγκούδη στον αέρα: «Μου κάνεις προσωπική επίθεση»

13:31 - 05/04/2021

Η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε στο Πρωινό και είχε πολλά να πει για το Survivor στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο […] The post Χαλασμός με Φαίη Σκορδά και Ανθή Σαλαγκούδη στον αέρα: «Μου κάνεις προσωπική επίθεση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φαίη Σκορδά σε Ανθή Σαλαγκούδη: «Μου κάνεις προσωπική επίθεση»

Η δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια ύψωσαν τους τόνους με αφορμή τις ψήφους στο Survivor

Διαβάστε το στο

Χαμός με Φαίη Σκορδά και Ανθή Σαλαγκούδη: Μου κάνεις προσωπική επίθεση

Η κουβέντα ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Ανθή Σαλαγκούδη εξελίχθηκε σε προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο γυναικών.

Διαβάστε το στο

Κακός χαμός με Σκορδά και Σαλαγκούδη: «Μου κάνεις προσωπική επίθεση»

Μια συνέντευξη με απρόσμενη εξέλιξη συνέβη στο Πρωινό, ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και την Ανθή Σαλαγκούδη: Η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν καλεσμένη στο Πρωινό της Δευτέρας και είχε πολλά να πει για το Survivor. Συνομιλώντας με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, πολύ γρήγορα, η κουβέντα εξελίχθηκε σε προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο γυναικών. Όλα ... Περισσότερα To άρθρο Κακός χαμός με Σκορδά και Σαλαγκούδη: «Μου κάνεις προσωπική επίθεση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Σκορδά- Σαλαγκούδη: Γιατί τσακώθηκαν στον αέρα- «Μου κάνεις προσωπική επίθεση»

Ένταση ανάμεσα στην δημοσιογράφο και την παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό».

Διαβάστε το στο

Ένταση ανάμεσα σε Σκορδά και Σαλαγκούδη στον αέρα: «Μου κάνεις προσωπική επίθεση» (vid)

Μια μικρή ένταση υπήρξε ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και την Ανθή Σαλαγκούδη κατά την διάρκεια της συνέντευξης. 

Διαβάστε το στο

Ένταση ανάμεσα σε Σκορδά και Σαλαγκούδη – «Μου κάνεις προσωπική επίθεση» (vid)

Ένταση on air ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Ανθή ΣαλαγκούδηΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Απρόσμενη ένταση στο «Πρωινό» ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Ανθή Σαλαγκούδη: «Μου κάνεις προσωπική επίθεση»

Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στο πλατό του «Πρωινού» βρέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη το πρωί της Δευτέρας. Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor δέχθηκε ερωτήσεις για την συμμετοχή της στο reality, όμως σύντομα η συζήτηση φάνηκε να… εκτροχιάζεται και να μετατρέπεται σε αντιπαράθεση ανάμεσα στις δυο γυναίκες. Η αρχή έγινε, όταν […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Φαίη Σκορδά σε Ανθή Σαλαγκούδη: «Μου κάνεις προσωπική επίθεση»

Καλεσμένη στο «Πρωινό», ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία απάντησε μεταξύ άλλων σε όσους την κατηγόρησαν πως οι γονείς της βοήθησαν να μείνει στο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Χαμός με Φαίη Σκορδά και Ανθή Σαλαγκούδη on air! «Μου κάνεις προσωπική επίθεση»

Απρόσμενη ένταση ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και την Ανθή Σαλαγκούδη: "Πήγες σε ένα εκατομμύριο εκπομπές, μου κάνει εντύπωση βρε Ανθή, δεν μίλησες για τον μπαμπά σου, δεν ήθελες να ξεκαθαριστεί αυτό και το κάνεις τώρα";  Η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε στο Πρωινό και είχε πολλά να πει για το Survivor στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Χαλασμός με Φαίη Σκορδά και Ανθή Σαλαγκούδη στον αέρα: «Μου κάνεις προσωπική επίθεση»

Απρόσμενη ένταση ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και την Ανθή Σαλαγκούδη: "Πήγες σε ένα εκατομμύριο εκπομπές, μου κάνει εντύπωση βρε Ανθή, δεν μίλησες για τον μπαμπά σου, δεν ήθελες να ξεκαθαριστεί αυτό και το κάνεις τώρα"; Η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε στο Πρωινό και είχε πολλά να πει για το Survivor στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Ωστόσο, σύντομα, η κουβέντα εξελίχθηκε σε προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο γυναικών.   Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Διαβάστε το στο

Φαίη Σκορδά – Ανθή Σαλαγκούδη: Έντονος αντίλογος στον αέρα του Πρωινού – “Μου κάνεις προσωπική επίθεση”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό” βρέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον To άρθρο Φαίη Σκορδά – Ανθή Σαλαγκούδη: Έντονος αντίλογος στον αέρα του Πρωινού – “Μου κάνεις προσωπική επίθεση” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κόντρα Σκορδά-Σαλαγκούδη on air: «Μου κάνεις προσωπική επίθεση» - ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ της Φαίης Σκορδά και της Ανθής Σαλαγκούδη κατά τη διάρκεια του Πρωινού.

Διαβάστε το στο real.gr

Ξαφνικός «χαλασμός» στον «αέρα» με Σκορδά-Σαλαγκούδη: «Μου κάνεις προσωπική επίθεση» – ΒΙΝΤΕΟ

Απρόσμενη ένταση ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και την Ανθή Σαλαγκούδη: “Πήγες σε ένα εκατομμύριο εκπομπές, μου κάνει εντύπωση βρε Ανθή, δεν μίλησες για τον μπαμπά σου, δεν ήθελες να ξεκαθαριστεί αυτό και το κάνεις τώρα”; Το άρθρο Ξαφνικός «χαλασμός» στον «αέρα» με Σκορδά-Σαλαγκούδη: «Μου κάνεις προσωπική επίθεση» – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Το Πρωινό: Απίστευτη ένταση ανάμεσα σε Σκορδά - Σαλαγκούδη: «Μου κάνεις προσωπική επίθεση»

Χαμός στο Πρωινό! Ένταση on air ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά…

Διαβάστε το στο onsports.gr

«Άστραψε και βρόντηξε» η Ανθή Σαλαγκούδη στη Φαίη Σκορδά - «Μου κάνεις προσωπική επίθεση»

Η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε στο Πρωινό και όπως φαίνεται τα είχε «μαζεμένα» στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Όλα ξεκίνησαν όταν η Ανθή Σαλαγκούδη έφερε στο τραπέζι τα όσα ακούστηκαν ότι η μητέρα της είναι πρόεδρος σε φιλανθρωπικά σωματεία και με αυτό τον τρόπο επηρέαζε την ψηφοφορία του Survivor. Η Φαίη Σκορδά, όταν αντιλήφθηκε ότι η καλεσμένη της αναφερόταν στην ίδια και το Πρωινό, πήρε φωτιά. Ο διάλογος που είχαν η Ανθή Σαλαγκούδη και η Φαίη Σκορδά ήταν ο εξής: Ανθή: Η μητέρα μου δεν είναι πρόεδρος σε φιλανθρωπικά σωματεία, ούτε είναι οργανωμένη. Μπορείτε να κάνετε το ρεπορτάζ σας στη Θεσσαλονίκη. Φαίη: Δεν είναι μέλος σε διάφορα σωματεία; Ανθή: Όχι. Συνεισφέρει όποτε της το ζητούν μέσα α

Διαβάστε το στο pronews.gr

Σκορδά – Σαλαγκούδη: Έντονος αντίλογος στον αέρα – Μου κάνεις προσωπική επίθεση

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν σήμερα το πρωί η Ανθή Σαλαγκούδη. Η δημοσιογράφος αναφέθηκε στην εμπειρία της στο Survivor, μιλώντας στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σκορδά – Σαλαγκούδη: Έντονος αντίλογος στον αέρα – Μου κάνεις προσωπική επίθεση

Διαβάστε το στο spoilers

Survivor – Ξεκατινιάστηκε η Σκορδά με την Σαλαγκούδη Μου κάνεις επίθεση;

Η δημοσιογράφος απάντησε σε όσους την κατηγόρησαν πως οι γονείς της βοήθησαν να μείνει στο ριάλιτι επιβίωσης μέσω των ψήφων που της εξασφάλιζαν. Η κουβέντα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Survivor – Ξεκατινιάστηκε η Σκορδά με την Σαλαγκούδη Μου κάνεις επίθεση;

Διαβάστε το στο spoilers

Σκορδά προς Σαλαγκούδη: «Μου κάνεις προσωπική επίθεση»

Η Φαίη Σκορδά είχε έναν έντονο διάλογο με την Ανθή Σαλαγκούδη, που ήταν καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και οι δύο γυναίκες έφτασαν στα όρια της παρεξήγησης. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Χαλασμός με Φαίη Σκορδά και Ανθή Σαλαγκούδη στον αέρα : «Μου κάνεις προσωπική επίθεση»

Απρόσμενη ένταση ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και την Ανθή Σαλαγκούδη: «Πήγες σε ένα εκατομμύριο εκπομπές, μου κάνει εντύπωση βρε Ανθή, δεν μίλησες για τον μπαμπά σου, δεν ήθελες να ξεκαθαριστεί αυτό και το κάνεις τώρα»;

Διαβάστε το στο to10.gr

"Χαλασμός" με Φαίη Σκορδά και Ανθή Σαλαγκούδη στον αέρα του Πρωινού

"Μου κάνεις προσωπική επίθεση"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο