Επίθεση με βιτριόλι: Είχα εμμονή με την Ιωάννα λόγω εμπλοκής της με προσωπικό μου θέμα
13:33 - 05/04/2021
«Η κατηγορουμένη ανέλαβε την ευθύνη της πράξης της, ζήτησε με συντριβή, όπως είπε, συγγνώμη από το θύμα και την οικογένεια της -την οποία ελπίζει να αποδεχτούν- για τον πόνο και την οδύνη που προκάλεσε και τόνισε ότι δεν επεδίωκε σε καμία περίπτωση το θάνατό της». Με τα λόγια αυτά ο Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος υπεράσπισης της […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Επίθεση με βιτριόλι: Είχα αρρωστημένη εμμονή με την Ιωάννα, όλοι δικαιούνται δεύτερη ευκαιρία
Διαβάστε όλα όσα είπε σήμερα στην απολογία στην ανακρίτρια η κατηγορουμένη - Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη, καλώς θα τιμωρηθώ, είπε - Δεν αποδέχθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας αλλά της σωματικής βλάβης
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΕπίθεση με βιτριόλι: «Aπέκτησα αρρωστημένη εμμονή με την Ιωάννα», είπε στην απολογία της η 36χρονη (vid)
Η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, ένα χρόνο μετά ομολόγησε ενώπιον του ανακριτή και ανέφερε ότι είχε αποκτήσει εμμονή με την Ιωάννα.
Διαβάστε το στο GazzettaΕπίθεση με βιτριόλι: Ολη η απολογία της 36χρονης – Είχε εμμονή με την Ιωάννα κι ήθελε να την πονέσει
Τη θεώρησα υπεύθυνη για ένα πολύ προσωπικό ζήτημα το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για εμένα, είπε η 36χρονη Εφη στην απολογία της
Διαβάστε το στο tanea.grΕπίθεση με βιτριόλι: «Είχα εμμονή με την Ιωάννα, δεν σχεδίαζα να της επιτεθώ ξανά» λέει η 35χρονη
Για εμμονή της με την 35χρονη Ιωαννα έκανε λόγο στην απολογία της η κατηγορούμενη της επίθεσης με το βιτριόλι, σύμφωνα…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΕπίθεση με βιτριόλι: «Απέκτησα μια αρρωστημένη εμμονή με την Ιωάννα» – Όλη η απολογία της 36χρονης
Η 36χρονη ομολόγησε ενώπιον του ανακριτή ότι ήταν εκείνη που, πριν από περίπου ένα χρόνο, έκανε επίθεση με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα και ζήτησε συγνώμη για την πράξη της επιμένοντας πως δεν ήθελε να την σκοτώσει. H κατηγορούμενη, η οποία είναι προσωρινά κρατούμενη, στην συμπληρωματική της απολογία υποστήριξε πως προέβη...
The post Επίθεση με βιτριόλι: «Απέκτησα μια αρρωστημένη εμμονή με την Ιωάννα» – Όλη η απολογία της 36χρονης appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΕπίθεση με βιτριόλι: Είχα αρρωστημένη εμμονή με την Ιωάννα, όλοι δικαιούνται δεύτερη ευκαιρία
«Με την κίνησή μου αυτή δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Δεν στόχευσα ποτέ να την σκοτώσω αλλά να την πονέσω και να την τραυματίσω. Απλώς ποτέ δεν φαντάστηκα ότι η απερίσκεπτη μου αυτή η ενέργεια θα προξενούσε σε τέτοια έκταση ζημιά και ένα μεγάλο Γολγοθά που θα διανύει και θα...
Διαβάστε το στο crashonline.grΕπίθεση με βιτριόλι: Απέκτησα μια αρρωστημένη εμμονή με την Ιωάννα – Όλη η απολογία της 36χρονης
Λίγο πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την επίθεση με βιτριόλι που είχε δεχθεί η Ιωάννα στην είσοδο της εργασίας της στην Καλλιθέα, η 36χρονη κατηγορούμενη, ομολόγησε ενώπιον του ανακριτή την πράξη της. Πηγές αναφέρουν ότι η ζήτησε "συγγνώμη" για την πράξη της, ενώ φέρεται να
Διαβάστε το στο madata.grΕπίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: «Είχα εμμονή με την Ιωάννα λόγω εμπλοκής της με προσωπικό μου θέμα»
Η 36χρονη έσπασε την σιωπή της περίπου ένα χρόνο μετά την επίθεση
Διαβάστε το στο news.grΕπίθεση με βιτριόλι: Η εμμονή της 35χρονης με το θύμα για «προσωπικό θέμα» που δεν αποκάλυψε
Σχεδόν έναν χρόνο μετά την επίθεση που σόκαρε το πανελλήνιο και ενώ έχει προφυλακιστεί εδώ και μήνες, η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου αποφάσισε, το πρωί της Δευτέρας (05.04.2021) να παραδεχτεί το έγκλημα. Η γυναίκα που είχε στήσει καρτέρι στην άτυχη Ιωάννα, ένα πρωινό του Μαΐου, στην είσοδο […]
Διαβάστε το στο lamianow.grΕπίθεση με βιτριόλι: «Είχα εμμονή με την Ιωάννα λόγω εμπλοκής της με προσωπικό μου θέμα»
«Η κατηγορουμένη ανέλαβε την ευθύνη της πράξης της, ζήτησε με συντριβή, όπως είπε, συγγνώμη από το θύμα και την οικογένεια της – την οποία ελπίζει να αποδεχτούν- για τον πόνο και την οδύνη που προκάλεσε και τόνισε ότι δεν επεδίωκε σε καμία περίπτωση το θάνατό της.» Με τα λόγια αυτά ο Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος υπεράσπισης […]
Διαβάστε το στο irafina.grΕπίθεση με βιτριόλι: Είχα αρρωστημένη εμμονή με την Ιωάννα – Αυτά είπε στην Ανακρίτρια
ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ -Διαβάστε όλα όσα είπε σήμερα στην απολογία στην ανακρίτρια η κατηγορουμένη – Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη, καλώς θα τιμωρηθώ, είπε – Δεν αποδέχθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας αλλά της σωματικής βλάβης Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr «Με την κίνησή μου αυτή δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Δεν στόχευσα ποτέ να την σκοτώσω […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grΕπίθεση με βιτριόλι: Είχα αρρωστημένη εμμονή με την Ιωάννα, όλοι δικαιούνται δεύτερη ευκαιρία
Διαβάστε όλα όσα είπε σήμερα στην απολογία στην ανακρίτρια η κατηγορουμένη – Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη, καλώς θα τιμωρηθώ, είπε – Δεν αποδέχθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας αλλά της σωματικής βλάβης «Με την κίνησή μου αυτή δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Δεν στόχευσα ποτέ να την σκοτώσω αλλά να την πονέσω και να την τραυματίσω. ...
Διαβάστε το στο agrinionews.grΕπίθεση με βιτριόλι: «Είχα εμμονή με την Ιωάννα, δεν σχεδίαζα να της επιτεθώ ξανά» λέει η 35χρονη
Για εμμονή της με την 35χρονη Ιωαννα έκανε λόγο στην απολογία της η κατηγορούμενη της επίθεσης με το βιτριόλι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου. Μάλιστα, φέρεται να αρνήθηκε ότι συνέλεγε πληροφορίες για να επιτεθεί ξανά στο θύμα της, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της. Σε δήλωσή του ο δικηγόρος της, Σάκης […]
The post Επίθεση με βιτριόλι: «Είχα εμμονή με την Ιωάννα, δεν σχεδίαζα να της επιτεθώ ξανά» λέει η 35χρονη appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΕπίθεση με βιτριόλι: Είχα αρρωστημένη εμμονή με την Ιωάννα, όλοι δικαιούνται δεύτερη ευκαιρία
Διαβάστε όλα όσα είπε σήμερα στην απολογία στην ανακρίτρια η κατηγορουμένη – Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη, καλώς θα τιμωρηθώ, είπε – Δεν αποδέχθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας αλλά της σωματικής βλάβης «Με την κίνησή μου αυτή δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Δεν στόχευσα ποτέ να την σκοτώσω αλλά να την πονέσω και να την τραυματίσω. […]
Διαβάστε το στο lamiafm1.grΕπίθεση με βιτριόλι: «Απέκτησα μια αρρωστημένη εμμονή με την Ιωάννα» – Όλη η απολογία της 36χρονης
Η 36χρονη ομολόγησε ενώπιον του ανακριτή ότι ήταν εκείνη που, πριν από περίπου ένα χρόνο, έκανε επίθεση με βιτριόλι στην...
The post Επίθεση με βιτριόλι: «Απέκτησα μια αρρωστημένη εμμονή με την Ιωάννα» – Όλη η απολογία της 36χρονης appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr